Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

lela a priemer impl nevies? napis ak to vies. aj pri nizkom aj pri strednom.
Inak u jezovvitovej sme na 3/11/08 dve na opku. neni tu nikto od nej?

sweet dakujem ze na mna myslis ale uz sa riadne bojim. O chvilu vypadnem z prace a idem na to echekg a pre vysledky. hadam je vsetko ok. drzte palce.

Lela1

ahojte
sledujem vas stale ale nezapajam sa tak casto... dnes by som mala dostat kramy a zavolat Jezovitovej... no neviem ci ich dostanem... nemate nejake zlepsovaky ako dostat kramy? :))
miu miu
aj ja som uz napevno rozhodnuta na stredny profil 325.. pozerala som na stranke eurosilikon -u a rozdiel medzi strednym a nizkym profilom je velmi maly - nizky profil ma priemer 3.7 a stredny profil 4.2 ...

atram

nelina - ja som tiez nemala rtg pluc, nepytali, tie kostice budem zo zatiacku vyberat a potom sa uvidi, ako mi bude podprda drzat

externa - a ako to je bezne ked je pod svalom? lebo vtedy je tiez len ciastocne pod svalom, kedze sval konci nad bradavkou, tak spodok je cim kryty? nie zlazou?

nelina

atram,
vidis kazdy lekar ma iny nazor.ja som sa trsku na kostice pytala pri konzultacii a on mi povedal,ze pokial nebudu po 6-tich tyzdnoch tlacit na jazvy,nie je problem.aj ja dufam,ze tie kostice uz nebudeme potrebovat!!!min.rok som si nakupila uzasne bikiny /viacere/,zial mozem sa s nimi rozlucit,kedze vrchy su s kosticami 75B,po opke ich ani nahodou uz na prska nenatiahnem.,ale slubila som ich kamoske,ktora si min.rok dala zvacsit prsa na 75B.ja mam predoperacne zajtra,dufam,ze dopadnu dobre.este k rontgenu pluc,mne dali na interklinik zoznam,ake vysetrenia treba,ale rontgen pluc tam nie je uvedeny.mam si ho dat pre istotu spravit?

externa

ahoj baby,citala som o novom spôsobe: implantat sa da z vrchnej casti pod sval a spodna sa voperuje pod zlazu...tak nehrozia komplikacie,co sa prsneho svalu tyka...ved viete...vypudenie atd.Videla som fotky-ked to bolo pod svalom s naslednym poskodenim-vyzera to strasne...nutna reopka...
Nespominali vam Dr.o niecom takom?
dik za nazory

atram

dnes som bola na kontrole po 4 tyzdnoch, tak dr. bol s vysledkom spokojny, tym viac, aky bol stav predtym, jazvy si mam prelepovat este 2 tyzdne, cize dokopy tych 6 a aj tu podprdu, ze este 2-3 tyzdne a neskor kludne aj na noc, ze doporucuje,
pytala som sa aj na to pretocenie anatomu, tak vraj to hrozi iba po dobu kym sa implos prichyti o sval, co je tak dva tyzdne, cize s tym suvisi ten pociatocny kludovy rezim,
a tiez som sa pytala na kosticove podprdy, tak tie nedoporucuje vobec, ze nechape preco vsetky zeny tak po nich bazia, a v nasom pripade su nevhodne, kvoli implosu, ze zospodu zbytocny tlak, cize doporucuje aj z novej podrdy vyberat, tak skusim, som zvedava, ci tvar potom zostane ako ma, ked si potom neskor kupim pekne podprdy

atram

miu - no to ta tie predoperacne dost vysli,na to ze si bola cez obvodaka, mna to vyslo 1500 + 300 sono a to som bola na obe v sukromnom centre, kazde som mala vybavene na presny cas a aj s vyzlecenim to netrvalo dlhsie ako 20min
ja som bola v tom, ze u obvodaka je to pooooodstatne lacnejsie

sweetlemon

ninab
no nebyva to zvykom chodit alergologovi a tak, ale kedze mas viacero alergii, tak je asi aj lepsie, aby ti tieto vysetrenia urobili. aspon si budu isti, ze sa nic mimoriadne nestane. tak ako mne napr. ja som bola teda vyhadzana ako keby ma hodili do zihlavy :))) bolo to na nevydrzanie. normalne som si miestami hovorila, ze radsej by som este raz podstupila tie prvodnove bolesti, len aby som sa mohla zbavit toho palenia a svrbenia z naplasti, bolo to hrozne psycho :((( takze naozaj, radsej si to urob a vyhnes sa takymto neprijemnostiam. po op je potrebne, aby sa to pekne hojilo a nie este aby sa robili necakane komplikacie :)

sweetlemon

fifi
no vlastne som mala este papuce :)
a v tej pooperacnej miestnosti som sa zobudila naha a potom prisli s vozikom, ze idu ma zobrat. tak som sa musela postavit a obliect - pomahala mi sestricka. inak to bolo take zvlastne,ze mi natahovala nohavicky, citila som sa trapne :( ale co uz. no a potom som si lahla na tu prenosnu postel a odviezli ma na izbu. tam som sa zase musela postavit a lahnut si na postel. normalne som sa narobila za tych par minut :)))

miu
sorac, jasne, potom som si vsimla :)) juj,ale uz sa to blizi, co? super, sa tesim, uz aj ty budes prsatica, tesim na fotecky :)) no ved tej dovci si este uzijes po op, neboj :) a ty si vlastne beries dovolenku alebo pn po op??