Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

hops
kde si prišla prosím ta k týmto číslam,na nejakej netovej stránke,porad,ja mám záujem a polytech 385ml,stredný,ale neviem to nikde nájst..

nelina

ahojte,
ako tak citam o tom dr.Mládekovi,napadlo ma,ze kamoska bola 2 roky dozadu na lipo brucha,vnut.strany stehien v nitre./tiez po znamosti/,pre opkou ju nechali lezat na chodbe 2 hodiny,nahu pod plachtou a lipo dopadla tak,ze po odsati taky tyzden bola nadsena a pred prvou kontrolou sa cela naliala,tuk bol spat,doktor nechapal ako je to mozne,takze sa odhodlava na opatovne odsavanie v ramci "reklamacie".,co jej ponukol,priznam sa,ze neviem meno lekara,ale hmlisto sa mi zda ze jej to robil priamo nejaky primar v nemocnici v nitre.skusim zistit aj meno,ci to bol on.

miu miu

hops, super takze sa len utvrdzujem v tom ze ked si vyberies co si vyberies kazdy implos je iny, inak vypada pod danym svalo. Nikdy nevies predpokladat co to spravi u teba na hrudi. Tak naco to tu tolko preberame? na co sa stym tolko trapit paneboze........
inak videla som eurosilik. vysoky profil a to je riadne do priestoru. je to fakt dost velke.... aspon pre mna. hlavne na pohlad ked bol len polozeny na stole.

miu miu

lela dakujem. moze to tak nejak byt.

evusa ja som tu uz davnejsie pisala ze Dr. Mládek pre mna nie je velmi dobry a spolahlivy lekar. nejde o to ci je primar alebo nie ale ide o jeho pracu ktoru flaka. darmo je pekny ked viac prace pose... ako spravi ukazkovo. Som z Nitry poznam ho aj jeho robotu bohuzial aj kocky ktore sa na neho ulakomili ze pojdu ku kamaratovi a on ich dokaslal a na reopku sa uz odhodlali do Brna a tak podobne.
Naposledy ked robil kamoske lipo zadku a stehien ju napichal a zacal hned odsavat, mala byt v lokalnej anestezii a ked mu kricala ze to citi, ze nech pocka tak jej odpovedal ze to uz uz zacne ucinkovat. tak tiez dava negativne ohlasy a ze on uz nikdy viac. nikdy. a toho je viac, len sa mi nechce to tu uz tolkaty krat opisovat. neberiem ho za profesionala. sorry

hops

babenky
pre porovnanie ak sa niektorá nevie rozhodnúť
325ml priemer 11.8 a výška 4.4
355ml priemer 12.1 a výška 4.4
a to je polytech vysoký profil, ale je to le o 2 mm do priestoru viac ako stredný profil u eurosilik.
ja by som to zhodnotila asi tak
stredný prof.eurosilik sa skoro= vysoký profil polytech

atram

externa - ale myslela som, ze ako sa to teda robilo doteraz, kedze si spominala, ze je to daky novy sposob..... lebo ja mam tiez ciastocne pod svalom a preto ma zaujima co prekryva ten spodok, kedze ty pises ze po zlazou je to novinka, no ja si myslim, ze i teraz sa zbytok daval pod zlazu, ci nie?
bud to je len pod zlazou a sval je pod implosom, alebo je to aj pod svalom a zlazou, tak som to chapala doteraz

Lela1

miu miu
myslim ze priemer bol - nizky profil 12.7 a stredny profil 12.3. Neni som si ista papier kde som si to znacila mam doma. Takze ked pridem s prace to este upresnim

evusa2001

cafte holky
no tak ja mam byt v nitre uz o 16,30hod.dr.mladek velmi mily a fešny doktor.volala som mu koli terminu o.p.kolko ml budem mat sa dohodneme este na sale,radsej som chcela vetsie prsia kedze mam velky ovis prs,a nechcem ze ked si lahnem tak silikon bude stat a ostatny koza bude okolo neho ovisat,povedala som mu ze chcem mat aj pekne napetu kozu.ma niektora s vas snim skusenosti?ale zas si myslim ze ked je primarom plastickej chirurgie tak asi vie o com hovori.no uvidime potom.