Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

ametystka
mám sa super. cici sú mekučké, dajú sa dať k sebe a dokonca pri chôdzi za začali pohupovať. Je to super pocit cítim sa sexi a manžel je nadžený povedal, že to bola skvelá investícia.
Akurát jazvy sa nehoja ako som si predstavovala, ale dr povedal, že sú pekné tak to neriešim nán cici aké som chcela.

miu miu

evusa rozdiel je len par milimetrov do vysky implantatu. ale zivisi aj od toho od akej znacky budes mat implose. lebo kazdy vyrobca ma ine tie rozmery.

atram

ametystka, no co sa tyka mna, tak som v najlepsom poriadku, aj hojenie bolo standartné, prsia este na dotyk citim, ale inak nic negativne som zatial nezaznamenala a dufam ze to tak zostane :)

ametystka

ahojte, dlhšie som tu nebola, mená sa tu pomenili, ale pointa je stále tá istá :)

miu miu,

moja reč, nedá sa odhadnúť ako sa implantát vyrisuje pod svalom. ten istý bude u každej vyzerať ináč, lebo každá sme iná a každá má iný "základ", ja mám dohodnutý stredný profil 275 a nejako veľmi to neriešim, videla som u dr. fotky žien pred a po, zhruba rovnakých proporcií aké mám teraz, ale dr. mi nezaručí, že prsia budú po op ako na fotke, akurát toto sme dnes preberali, kým mi odstraňovala materské znamienka, brrr.

chcem sa spýtať , či niektorá máte skúsenosť s takým šitím, čo sa vstrebe? a netreba potom vyberať stehy. drží to rovnako pevne?

a tie čo ste po sweet, hops, atram ako sa máte? je všetko ok? ja sa bojím komplikácií a ukľudní ma, keď si prečítam, že ste v poriadku.

veronika 24 o pichaní v jazve alebo v prsníku som tu už viac krát čítala, verím, že si v poriadku aj ty.

veronika24

Ahojte vsetky,chcem sa spytat hlavne vas co to uz mate za sebou.Som uz 6 tyzdnov po a sem tam ma neprijemne picha v jednej jazve ktora sa mi uz od zaciatku horsie hoji.je to taky neprijemny pichlavy pocit.Neviete mi nahodou poradit co to moze byt?Ci je to normalne.Nehcem kvoli tomu otravovat doktora.

hops

fifiBB
20630-385 385* 14,3 4,0 a je tam aj 385 kvapkový tvar.
410 som tam nenašla iba
20610-400 400* 14,8 3,2 a to je asi stredny (je tam napísané moderates)

fifiBB

hops
díky,ale nechce mi to otvorit,škoda.mne vravel trška že dáva len stredný profil a poslal mi velkosti 375,385 a 410ml.tých 410ml,to je tiež vysoký?