Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

miu miu
nebojkaj,ja idem v stredu,2 dni po tebe.prave som prisla zo sona,vsetko mam ok,zajtra budu ostatne vysledky.aj ja som uz mensia hrdinka ako pred mesiacom,ale cim viac sa to blizi,tym som aj nedockavejsia,ako budu prska vyzerat.nebojim sa samotnej opky,v kratkej narkoze som uz bola 2x,ale toho,ked sa zobudim,pozriem na obviazanu hrud a co uvidim???a samozrejme este ked sa po prvy krat zbadam bez obvazov.mas tiez take pocity?

fifiBB

aj ja sa na tom ešte smejem ale už to asi záčína,neviem čo viac,či strach alebo radost..hlavne chcem byt spokojná
sweetlemon
ahooj,brala si aj lieky proti bolesti,aké?dakujem:)

miu miu

baby ja sa bojim jak hovado.
drzim palce babulenke co ide zajtra na op. fakt moc intenzivne zacinam na vas mysliet lebo idete predomnou. boze hned mi piste ze co a ako. budem citat o sto sest aby ste mi povedali ako ste to zvladli. Ja uz idem v pondelok. tesim sa aj sa uz hrozne bojim. xi ale este sa na tom smejem.

Lela1

diky nelina
dopujem sa vitaminom C, coldrex som si dala asi 6 tabliet (vcera, dnes..) ale radsej ho teda vysadim. Dufam ze mi to prejde a aj menstruacia sa dostavi.. (naposledy mi meskala 2 mesiace) uz chcem byt po :)

nelina

lela,
oddialit sa ti to moze o ppar dni aj tou nadchou.ak sa ti da,odstav si kazde rano pomarance,jednu limetu a grep a kazde rano
/alebo vecer/vypi aspon 2-3 dcl tejto vitam.bomby.ja to robim kazdy den,min.tyzden som mala tiez nadchu a namiesto 7 dni mi trvala 3 dni.hlavne uzivaj cecko,coldrex je dost slaby a podla mna je to na baze aspyrinu,takze ja by som to asi neriskovala s tou zrazanlivostou.skus este homeopatika.

Lela1

nelina
idem Jezovitovej a kedze mam nepravidelnu menstruaciu (vysadila som hak) bola som s nou dohodnuta ze jej zavolam prvy den menstruacie a ona mi da do 10 dni po skonceni menstruacie operaciu. No ak by mi chodila nacas, mala som ju dostat vcera :( avsak stale nic... a este do toho aj ta nadcha

murjank

Ahojte!!!!
Kolko tyzdnov, resp. mesiacov po opke vas este sem tam pobolievali prsniky?
mna este stale sem tam bolia..som po opke uz 4 mesiace..a stale trosicka zabolia..moze to byt aj tym,ze som si ich malo masirovala?alebo preco?
dakujeeeem

fifiBB

matulka
ahooj!ty máš už zajtra opku však,ja v piatok o pol osmej tam mám byt,práve mi volala sestra z cibamedu..ako sa cítiš,aj bojkááš?

Lela1

ahojte
baby bola z vas niektora pred operaciou chora? Ja som sa dala v piatok zaockovat proti chripke a vcera som dostala neskutocnu nadchu... Neviem co mam robit, davam si coldrex - dufam ze to nevadi (na zrazanlivost krvi), kramy som tiez este nedostala... No mam hlavu v smutku, uz sa velmi tesim aj strach z operacie ma uz presiel :) a teraz toto.