Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ninab uz to neries, doktorka ti urcite vyskusa toho viacej a usudi ze co je priblizne take ako by si ty chcela. vyzbroj sa pre istotu nejakymi fotkami ake sa ti pacia. nech ma prirovnanie. nech ta doktorka pochopi. jo?

nelina uz mam vselijake pocity, aj to ci sa mi budu pacit, aj ci sa preberiem, aj ci ma budu velmi boliet, aj ci sa dobre zahoja a nenastane nejaka komplikacia, ci zvladnem tak dlho oddychovat a proste mam v hlave moooooc otazok na ktore nepoznam odpoved. ale bojim sa teraz asi viac ako tesim. ale tesim sa to je jasne. len uz chcem mat po. v robote mam toho tiez vela lebo viem ze na dlho vypadnem tak sa snazim dat vsetko do poriadku pred mojou marodkou.

boze drzim vam palce a myslim na vas, len baby hned piste ako budete pri compe lebo budem na to cakat. chcem si precitat ake to pre vas bolo.

ninab

a este by som sa chcela spytat niektora ste tu poslali atky link o polytechoch...to su tie moje?ci to su neni oni?ako by som si ich mohla vyhladat?

ninab

caute baby,
tak bola som uz tej koznej a dala mi to dole z toho chrbta, mam tam dva body uuuplne do krvi - take mokvajuce zapalene (ak ste niektora niekedy boli na koznych testoch viete si predstavit), to nechapem ako sa to moze stat, ked mi to strhla povedala: pre boha! mna to strasne svrbelo az palilo a alergicka som teda na nikel (teda celu bizutku a aj striebro), a parafenylendiamin (tmave farby na vlasy)...
dalej volala mi ta "moja" a objednala mi troje od mentoru: 255ml-stredny, 295ml stredny a 250ml-vysoky, kocky potrebujem od vas radu SURNE, co si o tom myslite a to su anatomicke, tak skusenejsie babeny vas prosim, aby ste mi objasnili, ako to asi vyzera, lebo som z toho cela uz zmagorena, chcela by som vediet kolko to ma cm do vysku a kolko do hrubky, neviete?

S O S

mayday

help please
:(((

9Matulka9

fifiBB
Ahoj,
Tak uz sa tnam to blizi...:)
Bojim bojim ale zatial nemam cas nad tym az tak premylsat lebo dnes som az do 22 h v praci..akurat noc bude tazka
rano tam mam byt na 8h
a ty to ako zvladas?

nelina

fifiBB,
ja som to uz mozno spominala,moj manzel je velmi zatazeny na prsia,ja ich nemam zle,ale chcem ich mat lepsie,prave z toho mam dost depku,aby boli pre neho /samozrejme aj pre mna/ krajsie ako mam,lebo doposial sa mu moje prska velmi pacili,aj ked su to "B",som po 2 porodoch a fakt nie su zle.,manz.je na nich "zavisly".on si kupuje panske casopisy Max a Esquire, spolu hodnotime prska,ake by sa nam pacili.vzhladom k tomu,ze kazda sme inej stavby tela,musim dat do toho trosku rizika,ale verim,ze to bude lepsie ako mam./a to aj ty a vsetky baby ktore sa na to odhodlaju/.

renata27

murjank,

ahoj, ja som po opke pol roka, a obcas ma pobolievaju resp. take tlaky este mam. asi to je individualne.

fifiBB

nelina
presne aj ja,mám strach že po tom všetkom čo som podstúpila budem sklamaná,čo ked budú malé,alebo príliš velké,tohoto sa ja najviac bojííím..aj toho opuchu ako dlho bude trvat.