Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivankab

Caute kocky,
sledujem debatu, ale napisala som len parkrat..teraz mam otazocku pre vas co ste po, ako to bolo s vami na druhy den po opke. Byvam v BA, ale chcem ist hned na druhy den k mame domov, takze cesta take tri hodky, myslite ze to vydrzim alebo co mam robit? ...diky za cenne rady...

fifiBB

ahojte všetky.
miu miu
ked si spomenula montrelu,kukala som jej cici,ale ona mala už podla mna dost velké.rozmýšlam aj ja nad 410,bo mi trška písal že okruhlé a stredný profil polytech 400 ani 390nie sú.no ona ich má obrovské,možno preto lebo je nízka,aj to vela spraví,aj ten jej skvelý základ.pri mojich takmer len bradavkách by asi výsledok nebol taký obrovský..ja som už mimo z tých velkosti.čo myslíš,či to už mám nechat na doktora?

nelina

miu miu,
este co sa tyka velkosti,asi to budu 380 ml,anatomy,tak som sa s trskom predbezne dohodla po telefone.podmienku som mala max.do 400,najskor pri konzult.mi navrhoval okruhle,ale po jeho prepoctoch som vraj vhodna aj na anatomy.pri opke bude mat k disp.oba profily,takze to necham na neho,uvidime /sice ja tazko/ co bude lepsie sediet.

nelina

miu miu,
asi obidve diskutujeme aj na druhom fore.ja som tam pod prezyvkou ivana2,lebo na tomto fore su ivany a tak tu mam prezyvku meno svojej dcerky.ja mam opku dva dni po tebe,ty mas v pondelok ze?,ja v stredu.dnes som si bola pre vysledky,vsetko je ok,takze tiez uz len ratam dni do opky.mam take zmiesane pocity,bojim sa aby boli podla mojic predstav.s manzela som rano podpichla,ze isto sa uz nevie dockat,povedal,ze aj on ma zmiesane pocity,ale uz by ich chcel vidiet.

miu miu

baby nejak sa to tu spomalilo, hlavne teraz ked potrebujem podporu a citat o vsetkom moznom. do kelu.

sweet ty sa ako citis? mohla by si aj pridat dalsie foto ako sa ti pekne vyklubavaju na povrch. hmmmm
Uz nebolia ani trosku?

KlaudiaKE a ty ako? uz si sa tu davno neobjavila. mas vsetko ok? nebolia? este nosis ten pas co ti dali? daj vediet ako sa mas....

murjank

renata 27
dakujem za info
takze nemusim mat strach, ze je to "cudné", ze ma este bolia sem tam..
Dakujem
Dufam, ze to coskoro prejde..

miu miu

matlka to ma takto sklames? to mi nerob ani zo srandy....do kelu myslela som ze do pondelka mi sem hodi aspon spravicku ze ako si dopadla. dufam ze sa ti to podari napisat. to by som bola fakt rada.

9Matulka9

Babenky,neviem kedy sa mi sem podari vratit lebo asi zostanem u rodicov,ale ak vas uz nestihnem tak sa vsetky drzte,potom si uz len budeme vymienat nove fotecky:)))

miu miu

ninab kukni si na rajce prska montrely. take chces? ma podobne pred op ako ty a ties si dala spravit dost velke prska. tak si ju ocihni a daj vediet ci take chces.

miu miu

fifiBB aj tebe drzim palec hadam aj na nohe.

baby hadam budeme spokojne, lebo za tie prachy a strach musi byt predsa dokonaly vysledok. no nie?