Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ninab tak uz som v obraze, ze nechces a take. ale furt som si myslela ze chces aspon take kedze si hovorila ze mas boky a zadok, aby ti to vyrovnalo a spravilo ti z postavy presypacie hodiny. no nevadi...ale uz to chapem. tak to teda skus nechat na doktorku a hadam to splni tvoje poziadavky.

fifiBB drzim palec a rychlo sa ozvi. budem na teba mysliet. vsetko bude ok. neboj. v pondelok budes povzbudzovat ty mna a ty uz budes vysmiata a z najhorsieho vonku.

ivankab ved na to sme vsetky tu, aby sme sa povzbudili. aj mna bude cakat cesta domov ale len ba do nr. to prezijeme. neboj.

evusa ty uz to mas asi za sebou, hadam si ok. zajtra sa sem dufam prilasis a popises ako sa citis a ci je vsetko ok. myslime na teba.

ninab

miu nechcem az take velke prsia ako ma montrela, ale kedze 250ml je asi polovica z jej, takze si uvedomujem, ze budem mat o polovicu mensie...ja sa fakt modlim aby mi dala tie 295 aspon, lenze ona mi povedala, ze po tom co mrkla na moje parametre, tak sa spolieha na tie s vysokym prof.250ml, ze tie by mali splnat potom moje poziadavky, po tom co som jej ukazala fotku veroniky, ze take chcem.
a inak ako sa vam dari, kocky? ja som tu v poslednej dobe dost malo, aspon vidite kolko mam casu, kedze cestujem, studujem a pracujem...

fifiBB

dievky tak ja si už pomaly chystám veci na zajtra.držte prsty,ako sa bude dat tak sa ozvem,ako som na tom.páá.

ivankab

miu miu
Dakujem ti za povzbudenie, presne toto som potrebovala pocut/citat :) lebo ma uz chytali stresy...:)) op mam 12.11. jaaaj

miu miu

nelina tak na to sa tesim aj ja. uz nech som aspon mesiac po. to uz bude super. fuuuu to si este len zacnem kupovat fajnovucke spodne pradielko ze manzel bude puuuulit oci. xi

nelina

miu miu,
urcite to uz necham na trsku,tie zmiesane pocity mame asi vsetky pred....tesim sa na to,ked si budeme vymienat skusenosti po....ako masirovat,starat sa tie nase vytuzene prska.to uz bude to prijemnejsie a postupne sa nimi stotoznime tak,ze na tomto fore budeme uz len davat rady a povzbudzovat dievcata.

miu miu

ivankab samozrejme ze to vydrzis.....samozrejme ak ta niekto bude viezt autom a nebudes sama soferovat. :-)
myslim ze to bude zazivnejsie a rychlo to prejde a nebudes tak intenzivne citit len bolest ale asi sa treba vyhynat jamkam na ceste. kedy mas opku?

miu miu

nelina heej sme na oboch forach a ja este casto sledujem aj cesku stranku omlazeni. ale tam neprispievam. len citam a kukam foto.
Nechaj to ozaj na neho. mam pocit ze je velky profesional tak predpokladam ze sa rozhodne spravne tak ako u vacsiny dievcat a budu krasne. len ide o to aby nenastali nepredvidane komplikacie. aj z toho mam zmiesane pocity. Boze ani nechci vediet co citim. bojim sa dost a samozrejme aj tesim, len teraz viac u mna tusim prevlada strach z nepoznaneho. vobec netusim do coho idem tak preto taky strach ze ake to bude a ci ma to bude veeeelmi boliet. uz nech som doma a nech lezim a kukam telku. to uz potom prezijem. aj to spanie na chrbte si neviem dost zivo predstavit lebo ja nikdy nespavam na chrbte.

fifi preto som nine radila montrelu lebo aj ona chce velke prsia a ma aj dost podobny zaklad ako mala montrela pred opkou. a suhlasim s tebou ze ked nemas taky zaklad tak na tebe urcite inak ukazu ako na nej. to sa neda porovnat, uz som videla tolko fotiek a ked sa zameriam na jednu velkost a vyhladam si 10 dievcat s takym istym impl. tak kazda ich ma ine. iny tvar, ina vzdialenost medzi prsiami, inak padnute, inak stoja.... no proste kazdej to inak vyformuje sval a preto to mi nevieme presne posudit.
ale koooolko sa vieme trapit nad tou najspravnejsou velkostou pre nas coooo?