Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lela1

miu dakujem
tebe sa to uz blizi tak drzim palce, dopadne to urcite super... skoda ze aj mne to takto zaciatkom novembra nevyslo... viac by mi to vyhovovalo.. no co uz

miu miu

Lela1 volala som do estheticu a prepojili ma. nemam konkretne na nu sukromny mobil. takto sa s nou spojis v pohodicke. pokial nema opku alebo prevazy.

Lela1

ahoojte,
no nadcha mi uz konci chvalabohu, menstruacia este nikde ale mam taky pocit ze sa to uz blizi:) velmi sa tesim ...
miu miu
ked si volala Jezovitovej volala si priamo do estetiku a oni ta prepojili alebo mas na nu mobil?

miu miu

fifi myslime na teba. drz sa.

evusa ozvi sa ci si ok a ako si to zvladla.

ninab a ty si myslis ze su to co? sestky? podla mna su to take riadne stvorky....aspon si myslim, no neviem...

sweetlemon

ivankab
miu
no zalezi naozaj na kazdej jednej, ako bude prezivat prve pohyby. ja som napr. isla domov 40 km z nemocnice a teda, cez mesto sa islo fakt zle, rozjazdene cesty, jamy, no hruuuuza :) ale isla som v sedmickovom bavoraku (ty mi drahy vybavil na prevoz) :))) takze to bolo velmi pohodlne. no kazda zakruta, kazde brzdenie...treba si najst naozaj super sofera. prezit to prezijete urcite, akurat budete rady, ked uz dorazite do ciela :) proste budete unavene z op ako po nocnej sichte v bani...aspon ja som tak prve 2 tyzdne bola...

sweetlemon

no ako tak pozeram, tak sa to tu dost zhustuje, zase sa chystaju nejake tie nove prsenka :)) a ako to citam, tak to normalne prezivam akoby znovu. je to taky adrenalinovy pocit :) asi som divna,ale ako to citam, tak vam normalne v dobrom zavidim a isla by som do toho najradsej znovu, podla mna je to nieco ako porod. ako tehotenstvo, potom porod, proste dost vycerpavajuce a aj bolestive zazitky,ale ked sa potom pozriete na vysledok, tak mate straaaaaaaaasnu radost a chcete sa ich stale len dotykat a pozerat sa na ne :) no uvidite, zachvilu budete mat 2 nove "deticky"

miu
mne uz je celkom fajne, vacsinou ich necitim vobec uz, ked na ne zabudnem a moc napnem prsny sval, tak take neprijemne,ale inak su uz uplne moje...som sa rozhodla, ze zase budem nosit na noc tu retro, lebo nosim kosticove podprdy a kym to teda nie je uplne zahojene, tak nech ich mam pekne ulozene aspon par hodin :)
a inak jazvy su stale rovnako, to chce este veeeela casu

matulka
joj, ty uz mas potom, to je super, tak sa cim skor ozvi potom,aby sme to mohli vsetky prezivat s tebou :)

fifi
ty ides zajtra, co? tak sa pekne drzkat a posluchaj dr, aby sa ciciky nehybali prvy dni :) tak prajem pekne prebudenie a malinko bolesti!!! a co najskor sem pridi aspon sa ozvat, ze si oki :)

sweetlemon

fifi
ano, brala som na bolest,ale dala som si iba 2 a to dnes prvy den, co som bola doma. ale v podstate by som to v pohode vydrzala aj bez nich :) no a brala som novalgin, ved dr ti predpise aj antibiotika aj analgeticka, pred tym, ako ta pustia domov :) a nebooooooooooj :)