no ako tak pozeram, tak sa to tu dost zhustuje, zase sa chystaju nejake tie nove prsenka :)) a ako to citam, tak to normalne prezivam akoby znovu. je to taky adrenalinovy pocit :) asi som divna,ale ako to citam, tak vam normalne v dobrom zavidim a isla by som do toho najradsej znovu, podla mna je to nieco ako porod. ako tehotenstvo, potom porod, proste dost vycerpavajuce a aj bolestive zazitky,ale ked sa potom pozriete na vysledok, tak mate straaaaaaaaasnu radost a chcete sa ich stale len dotykat a pozerat sa na ne :) no uvidite, zachvilu budete mat 2 nove "deticky"
miu
mne uz je celkom fajne, vacsinou ich necitim vobec uz, ked na ne zabudnem a moc napnem prsny sval, tak take neprijemne,ale inak su uz uplne moje...som sa rozhodla, ze zase budem nosit na noc tu retro, lebo nosim kosticove podprdy a kym to teda nie je uplne zahojene, tak nech ich mam pekne ulozene aspon par hodin :)
a inak jazvy su stale rovnako, to chce este veeeela casu
matulka
joj, ty uz mas potom, to je super, tak sa cim skor ozvi potom,aby sme to mohli vsetky prezivat s tebou :)
fifi
ty ides zajtra, co? tak sa pekne drzkat a posluchaj dr, aby sa ciciky nehybali prvy dni :) tak prajem pekne prebudenie a malinko bolesti!!! a co najskor sem pridi aspon sa ozvat, ze si oki :)