Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evusa2001

ahoj neli
hm to mrzi s tvojou kamoskou,ale prsia robi krasne ak by som mohla tak vam ich vsetkym ukazem ale aj to pride.ak by ste videli pred a po...hm zlakli by ste sa co vsetko si dieta zoberie od matky...ale teraz to stoji za to.som spokojna az na to ze raz am picha jeden prsnik a potom zas druhy.
ale vies co je najhorsie?ked ma svrbi chrbat asi od tej podprsenky a ja chodim po byte s velkou varechou a pokusam sa trosicka poskriabat,samozrejm ako mi to ruky dovolia,momentalen som taky kryplik heheh
neli drzim palce zvladnes to a potom sa ozvi ako to bolo aj s narkozou a aj potom.najhorsie je hned pooperacii potom to ustupuje a ked sa nemozes ani pohnut to je blbe citis sa velmi prelezana..a myslim co sa tyka liposukcie..hm je lepsie zdravo zit a cvicit.ja mam 2deti a to este 8mesacnu dceru a cvicim jem vela zeleniny ovocia mam 175cm a50kg.to je moja stala vaha.vies ono je to onicom ked ti niekto odsaje tuk ale zachvilku je naspet lebo sa nedrzis toho co by si mala,kazdy cukor ktory sa v tele nespali sa meni na tuk..takze jest cokoladu ok ale radsej horku jest cukriky tak radsej gumovych medvedikov..vsetko co ma clovek rad sa da nahradit.

nelina

ahoj evusa,
no tak gratulujem,uz to mas za sebou.super,ze si nadmieru spokojna,mna to caka uz v stredu.ratam dni,ratam.co sa tyka mladeka,mojej kamoske fakt urobil pred dvoma rokmi zle liposukciu brucha,po par dnoch mala vsetok tuk naspat,co sam nechapal ako sa to stalo.prave pred tromi dnami som sa o tom s nou bavila.aj chirurgovia su len ludia,ja idem k trskovi,ma super referencie ale co ja viem?tiez sa moze vselico stat,komplikacie,mozno budem nespokojna /verim ze nie/,takze oddychuj,pestuj prska a nenamahaj sa.pa

evusa2001

dakujem.noc bola taka o nicom.ludkovia moji sama sa ani neposadim tlaci ma to.mam tu svagrinku to je taky moj poklad,tak sa stara o mna.juj je mi nanic...

evusa2001

caute holky-MAM TO UZ ZA SEBOU UZ SOM AJ CECKATA xixi.takze odkial mam zacat??tkze ako viete tak ma operoval mudr.Mladek a som veelmi spokojna,mam som tam byt na tej jednodnovej sukromnej klinike o16,30hod.bola som tam ale operoval ma az okolo 18hod.pristup super sestry super,anesteziolog super.stale som sa smiala a tesila som sa asi tie moje chichity boli stoho ze som bola taka dehydrovana a hladna...spravili sme si tam aj foto.schoting..xixi a sup ho na sal.
dostala som oblbovacku a este som vravela ze som opita ale oni vedeli co a ako a potom uz neviem nic,vraj som potom aj telefonovala ked bolo po vsetkom ale poviem Vam pravdu ja mam uplne okno.
mam okruhle pod svalom 375ml,vysoky profil,a su krasne.po narkoze som mala strasnu zimnicu a samozrejme bolesti jak fras ale dali mi inekciu potom to preslo.teraz som uz doma vsetko ma boli nezdvihnem ruky manzel ma aj sprchuje/samozrejme ze spodok nie vrch/manzel je spokojny stara sa o mna ale dycha sa mi tazko citim tazobu chrabt ma boli no vlastne vsetky svaly ma bolia no som zvedava ako prezijem noc..a este co sa tyka toho prasku od bolesti flector rapid tak ja vraciam s neho...takze u mna je paralen500 alebo ibalgin.
chcem sa vsetkym podakovat doktorom sestram..a neverte vsetkemu co sa tu pise mladek a spol je super chirturg som spokojna velmi a ano ozenil sa teraz v septembri ma on 37rokov a zenu ma fakt kocku blondinku-zubarka je.no ja som spokojna ak ked uz na mna prichadzaju bolesti...ufuf idem sa nadopovat hehe dakujem vam vsetkym za podporu a drzim palce tym co ich to caka...

ninab

napis mi ako sa clovk citi po narkoze. ci sa ti da spinat, alebo asi by si ich uz radsej videla a kedy ti povedali ze ich uvidis? ozaj ty mas anatomy, ci nie?

ninab

caf matulka,
a ako?prosim napis vsetko od zcatku...ake su to?tie co ta urobili stastnou a kde ti to vyviedli a co uzivas?uz si doma?

9Matulka9

Ahojte
Tak uz som prsana:))))
Boli to tak celkom v norme len musim plytsie dychact lebo pri hlbok nadychu citim ako mi roztahuje hrudnik
Aj v nemocnici sadalo celkom vydrzat:)

ninab

miu ja som fakt myslela ze minimalne 5!vies.ked pomyslim na to ze to cislo sa urci podla pomeru, cez prsia a pod prsiami, tak tazko uverim, ze tam ma menej ako 20cm...ona ma utlucky trup.
vsak uvidim, dufam, ze budem spokojna, uz ma napadlo aj to, ze raz fakt budem musiet zvolit vacsie...mozno dostavam rozum.