Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ninab pri takom opuchu ako je den po op asi moc toho neuvidis. ta velkost a krasne prsia su uz viditelne asi o mesiac. nie? alebo sa mylim?

ninab

nelinka a evuska, inak babizne prispejte nam do galerky, nech sa aj mi pokochame...
strasne by som chcela vidiet tie 375 vysoky okruhle...

ninab

chcem sa pripojit ku gratulacii, hlavne sa drzte a setrite sa prsatice! kocky ako vam zavidim, chcela by som to mat aj ja uz za sebou...inak za dva tyzdne idem aj ja, len kramecky nie a nie prist a uz mali byt!

miu miu

babulky gratulujem velmi velmi som na vas myslela a som rada ze ten pocit ze uz na hrudi su prsia je silnejsi nez ta bolest. ja idem v pondelok a uz sa mi o tom fakt sniva. uz sa ozaj bojim aj tesim ale strach prevlada. no co uz. hada to pojde ako po masle tak ako u vas. drzim palce nech bolest ustupuje viac a viac.

Livaa

9matulka9
evusa2001

baby blahozelam Vam k novym ceckam,setrite sa odpocivajte,nechajte sa obskakovat aby sa cecky pekne zrastli a usadili :-) a co najmenej bolesti,kazdym dnom Vam bude lepsie,treba len vydrzat :-)
dufam ze prispejete foteckamy :-)

evusa2001

a nemozem sa vynadivat na moje cici ty kokso to je pocit ze tam nieco mam velke WAU uz nemam len ovisnute šupky uz mam hm asi grapfuidy velke..xixixi

evusa2001

ahoj neli.
samozrejme ze som ich videla lebo hned po op,mi dali bandaž a poriadne stiahli fuu to bolo nemohla som dychat tak troska nastrihli obvezi s jednej aj s druhej strany,ale aj tak to tlaci tak ako aj dreny.najviac som sa bala drenov normalne som chudaka doktora tak silno drzala ze nechapal ale bol moc mily a drzal so mnou..chi chi,povedal len s hlboka sa nadychni a spravil to tak rychlo ze som nestihla ani povedat AU.
potom ked ti to vyneru to dost štipe ale da sa vydrzat.teraz mam podprsenku som stale shrbena neviem si najst ziadnu dobru polohu tak len sedim lebo ked si lahnem ta sa bez pomoci nepostavim.
no myslim ze s malou nebudes moc nic spravit minimalne 2tyzdne radsej si niekoho zavolahj lebo viem podla seba sama to nezvladnes ani keby so ako moc chcela.
vies radsej sa budem setrit nech to stoji za to nebudem predsa nieco platit 2krat,ked budes sdvihat veci tazsie ako 1kilo implantaty sa mozu otocit alebo nesadnu na to miesto kde by malo takze ti spadnu moc dole a mozes ist na opravu.
neboj ty to zvladnes drzim palce ja som ako jaukala a som tu.MY ZENY SME SILNEJSIE AKO CHLAPY,ale poviem pravdu boli to viac ako porod aspon u mna.najhorsie je kym sa s toho dostanes.pisem s chybami lebo nemozem dobre pisat lebo mam tak ruky polozene na klavesnici ako kryplik..heheh

nelina

evusa,
s tou stravou mas pravdu.ja sa stravujem podobne ako ty a je pravda,ze s vahou nejaky problem nemam.normalne ti uz tichucko zavidim,ze uz si po.s narkozou dufam ze nebudem mat problem,skor mam obavu ako to zvladnem doma.mala ma 3,5 roka,chodi sice do skolky,tak su dufam da vysvetlit,ze nemoze ist na ruky a tak.ja si jednu noc naviac priplacam kvoli tym drenom,takze dufam,ze tie najhorsie 2 noci stravim prave v nemocnici.no teskam sa s tebou a dik za podporu.
fifiBB,
ty uz by si mala byt tiez po?