Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

fifiBB
blahozelaaam Ti,prajem skore zotavenie :-)
ja si uz nepamatam kolko sajrajtu mi vytieklo ked som mala dreny,neboj,je to ok,vsetko zle Ti odtecie a pekne bude hojit,niekto ich ma dlhsie niekto menej:-) a tesim sa na fotecky:-)

fifiBB

evusa
ja som mala opku v pia ráno,operoval ma dve hodky,domov ma pustil v so ráno ale aj s drenmi a v po mi ich budu vyberat.lavý pobolieva až tak páli by som povedala.noo dal mi 410,stredný,polytech,okruhlý už som to písala...no ja som mala tiež len takmer bradavky a teraz mám pekné buchtičky..som bola prekvapená že mi dal nakoniec až takúto vlkost,som vysoká 177cm a vážim 55kg,ale nemám žiadne mega balony.dokonca vravel že nemám ani opuch,takže velkost by sa už nemala zmenit,čiže zmenšit..

toto bola moja druhá noc,prsenka neboleli vobec,šak berem antibiotika a aj na bolest,ale chrbát to je neskutočné ako ma kríže bolia,tiež sa sama neposadím,dýcham plytko a chodím minimálne..idem si zase poležkat,ešte prídem kuk..

evusa2001

ja mam 375ml okruhle vysoky profil znacka implantatov Mentor.a ty?normalne budem mat 75C...hm ty budes mat tiez co nosit tak ako ja hehe s tych mojich šupiek mam prsička jak lusk.a myslim ze aj ty,nie??

evusa2001

no dreny mi vyberali v nemocnici.kolko mi netieklo uz neviem ale ked ty to budu vybret je to velmi neprijemne ale ked ty poviem s hlboka sa nadychni tak to sprav a on to rychlo vytiahne potom to bude stipat velmi ale zalepi ti to po tych drenoch a hotovo.sla som potom domov.a ty si doma ci co aj s drennmi?mne to vsetko robili tam mala som ich od operacie az pokym som sla domov a to bolo asi hm pockaj od stvrtku ked ma zoperovali az do piatku poobedia kym primar neprisiel skontroloval ma dal dole bandaz vybral dreny dal mi tu podprsenku a hotovo.

fifiBB

evusa
ahooj,dakujem,ty máš ešte dreny?mne tam začalo nejako tiect vela,vyberú mi ich v pondelok už teraz tam mám natečené 140,aj ty si tak mala?
mne dal 410ml stredný,okruhlý,no je to podstatný rozdiel ako som mala pred tým..

dievky,napíšte mi o tých drenoch ak viete..by ma zaujímalo či je to bežné že tam mám už 140ml a vyberú mi ich v pondelok o desiatej.viete daktorá???dakujeeeeem.

evusa2001

miu miu ja som mala uplne okno po narkoze nic si nepametam ani ze som telefonovala no proste nic.tiez som dostala antibiotika bolesti tiez boli az potom ale po inekcii ustupili.

evusa2001

fifibb
no vitaj medzi nami ceckanami hihi.ake mas?ja mam 375ml kruhle vysoky profil.tiez ma boli viac lavi prsnik ako pravy.cez den som fit ale teraz ako je vecer uz to na mna prichadza ako sa ulozim spat.spim v polosede na gauci posadit sa potom sama neviem mam strasny tlek ked mi niketo pomoze soi sadnut musim to predychavat..len sa modlim aby som nechychala lebo potom by bol asi koniec.tiez sa mi takzko dycha.teraz mam aspon podla podprseny co nosim teraz a co som dostala je napisane 75C.mam ich ako velke buchty hehe....

fifiBB

miu
po zobudení len triaška a mala som infuzku antibiotika a aj niečo od bolesti,nebolelo nič až neskor mna začalo.

fifiBB

ahooooojte!!!
už som tu ubolená ale ceckatá,dal mi 410ml okruhlý pod sval,ale urobilo mi to podla doktora slabé C,ale som rada.tak isto ako evusa ked som sa prebrala brutus triaška,dýcham len tak plytko bo ma hrudník dost bolí,nemožem si nájst vhodnú polohu,tak aj sedím ležím,stojím,dreny štípu a chodím zhrbená ako 100ročná babizna:)
som štastná že to mám za sebou,len ubolená,lavý ma bolí ovela viac ako praví,tak isto aj ruka,užívam lieky.
díííky že ste na mna mysleli!!!!!!!!!!!!

miu miu

baby a napiste mi prosim ako ste sa citili hned po prebudeni? bolo to hrozne? boze uz sa pripravujem na pondelok. tak mi dajte vediet na co sa mam pripravit. prosim