Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu
no neviem, ja som bola este v praci den pred a potom vonku, aby som nemusela byt doma a mysliet na to a nejak som na to nemyslela, ja som sa vlastne na to hrozne tesila, takze ten stres a strach som si moc neuvedomovala, skor radost a vzrusenie :) ale ja som celkovo taky dost flegmaticky clovek. len sa pekne vyhajaj a tes sa na zajtra, musis byt silna :)

ninab

gratulujem aj ja a miu zasa drzim palce, budem na teba myslet, tak hned ako sa
budes moct dostat k pocitacu napis aj ty dojmy. neboj urcite to dopadne dobre

sweetlemon

fifi
gratulujem k novym prskam :) no teda, tak to musis mat naozaj poriadku buchticky, teda buchty :))a zvlastne,ze po 410 budes mat slabe C, ja mam 285 a tiez mam slabe C...ale ja som krpec, tak asi preto :)inak s tymi drenami, to palenie bude najskor sposobene nimi, mne ked ich vybral, tak uz to nepalilo, nestipalo. takze sa tes na zajtra, dost sa potom ulavi :) no a mne natieklo tiez dost, ja mam sice mensie ako ty, mne natieklo nieco cez 100ml, mozno tak do 120, presne nepamatam. takze pri tvojich ceculach to bude asi tak pomerne rovnako ako u mna, tak to bude v pohode :) a v oboch mas tolko vela? alebo iba v tom lavom?

miu
po prebudeni strasna zima, ale hned som zaspala zase a ja som spala hrozne dlho po op, az poobede som sa zobudila a to ma operovat o 8 rano. no budila som sa tak na par sekund, ze som otvorila oci, pokukala a spala dalej. a inak tak isto ako ine baby, hrozny tlak na prsiach a plytke dychanie, na jedno nadychnutie som mohla povedat asi tak 3 slova a uz som lapana po vzduchu. ale bolest skoro ziadna,lebo ved nas nadopuju :) ale ten tlak je fakt citit.
no a nebojkaj, zachvilku budes prsatka, tak mysli na tu lepsiu stranku a tes sa, potom sa to aj ovela lepsie zvlada :) drzim palceky moc na zajtra, konecne to budes mat uz aj ty za sebou, tak prajem co najmenej bolestive zobudenie :)))

miu miu

baby vsetkym vam velmi gratulujem, citam so zatajenym dychom lebo ja uz zajtra budem citit to co vy. boze od strachu len upratujem aby som na to nemyslela a mala potom pokoj alebo respektive moj muzicek aby mal pokoj lebo teraz budem jeho komandovat aby vysaval a staral sa o mna cely tyzden kym si zobral kvoli mne dovolenku.
fandim vam velmi a hrozne vas obdivujem ze to takto zvladate. ste hrdinky. vazne. boze uz nech to mam za sebou...

maja222

Gratuľujem všetkým babenkám ku novým prsenkám a vitajte v klube:-))
Fifi,
ja som tie dreny mala tiež tak dlho ako aj Ty a mne do nich natieklo až 170 ml, ale bolo to v poriadku. Hlavne, že ten bordel Ti vyteká von:-)
Nechce sa mi veriť, že Ti 410 ml urobí iba C košíčky. Akú veľkosť máš teraz na retro podprsenke? Ja som mala 70 B a teraz nosím 70 - 75 C.

fifiBB

ahoojte
dakujeeem livaa:)))no cítim sa dobre..celkom,vela sa však nehýbem,bo vtedy ma v lavom trhá ani teplotu nemám..
len trška mi vravel že mám vyššie položené bradavky,mala som to už pred tým,tak som zvedavá ako to bude vyzerat..vy ste si to aj doma kukali,ja nie neviem či si možem dat dole podprdu????

evusa2001

cafte holky.no mne je uz fajn az na to ze ma vsetko svrbi...skriabem sa s vareškou...necesala som sa uz 4dni vyzeram ako ježibaba hehe

fifibb ako ty je??