fifi
gratulujem k novym prskam :) no teda, tak to musis mat naozaj poriadku buchticky, teda buchty :))a zvlastne,ze po 410 budes mat slabe C, ja mam 285 a tiez mam slabe C...ale ja som krpec, tak asi preto :)inak s tymi drenami, to palenie bude najskor sposobene nimi, mne ked ich vybral, tak uz to nepalilo, nestipalo. takze sa tes na zajtra, dost sa potom ulavi :) no a mne natieklo tiez dost, ja mam sice mensie ako ty, mne natieklo nieco cez 100ml, mozno tak do 120, presne nepamatam. takze pri tvojich ceculach to bude asi tak pomerne rovnako ako u mna, tak to bude v pohode :) a v oboch mas tolko vela? alebo iba v tom lavom?
miu
po prebudeni strasna zima, ale hned som zaspala zase a ja som spala hrozne dlho po op, az poobede som sa zobudila a to ma operovat o 8 rano. no budila som sa tak na par sekund, ze som otvorila oci, pokukala a spala dalej. a inak tak isto ako ine baby, hrozny tlak na prsiach a plytke dychanie, na jedno nadychnutie som mohla povedat asi tak 3 slova a uz som lapana po vzduchu. ale bolest skoro ziadna,lebo ved nas nadopuju :) ale ten tlak je fakt citit.
no a nebojkaj, zachvilku budes prsatka, tak mysli na tu lepsiu stranku a tes sa, potom sa to aj ovela lepsie zvlada :) drzim palceky moc na zajtra, konecne to budes mat uz aj ty za sebou, tak prajem co najmenej bolestive zobudenie :)))