Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evusa2001

ahoj siso
hm kolko som cakala na termin?ani sama neviem ja som to chcela takto na zimu takze ja som mu povedala asi ktory mesiac by som chcela byt operovana a on pozrel do svojho notesu a povedal kedy ma volny termin,a tak som si vybrala30.10.predtym som mu este volala dohodla sa s nim na predoperacnom vysetreni,tiez vsetko vybavil objednal ma u lekarov a ja som si to obehala prisla este v ten den ku nemu aj s vysledkami a to bolo vsetko.
potom som prisla len v den op.a hotovo.
staral sa on o mna a aj cely lekarsky tym o mna takze som bola ako v bavlnke rozmaznavana.

a co sa tyka ceny...vies on ti povie kolko to zalezi kde ti to budu robit ci vo faultnej nemocnici alebo na tej sukromnej klinike kde som bola ja.zalezi ake budes ma implantaty atd.kazda cena je rozna.
on je velmi mily nedaj na reci ved sa presvecis sama,za konzultaciu nic nedas,ale u mna je to tak ze MNE MUSI BYT LEKAR SYMPATICKY INAK SI NELAHNEM NA STOL A NEJDEM POD SKLAPEL..PREDSA MAM K NEMU DOVERU.a je velmi humorny a vidiet ze ma svoju pracu rad.
vies on ma tolko pacientiek ze je mu je jedno co sa o nom pise ale ja stojim za svojim a som spokojna a zelam to aj dalsim pacientkam.

siso

EVUSA gratulujem ti k prsíčkam a nech sa ti čo najskôr zahoja.Mohla by si mi napisať kolko si čakala na termín a kolko ťa to všetko stálo.Aj ja som z nitri preto ma to zaujima,len sa bojim lebo sa tu popisalo dosť negatívnych nazorov na toho doktora tak ja neviem kde je pravda ved ti píšeš že si zatial max spokojná ahoj

nelina

miu miu,
drzim ti na zajtra palce,hned ako budes moct,pis.

fifiB
gratulujem k prskam,no co,ako si bola spokojna s trskom?ja uz zacinam mat mindraky,ale velmi som nedockava.

Livaa

miu miu
neboj ale tes sa,drzim palce a nech vsetko dopadne podla tvojich predstav a co najmenej bolesti,my sme to zvladli aj ty to zvladnes,myslime na teba :-)

sweetlemon

fifi
s tym cislovanim to je rozne, ja som mala retro 65B a teraz nosim 70-75C,takze je mozne,ze budes mat aj Dcka, pri tych ml by som to aj tak tipla :) no ale je to taky neuveritelny pocit prvykrat ked uvidis tie kopceky, co? ja som skoro 2 mesiace po a este stale by som sa na ne nonstop pozerala :))) proste ich milujem :)
no a ano, pockaj, kym budes mat prec dreny a potom si ich mozes nachvilu okuknut :) ja som tiez tak po tyzdni dala retro na 2-3 hodky dole, mama mi ju prala,lebo uz mi to vadilo,ble :( a v pohodicke sa to dalo :)

miu miu
no co, uz si zbalena? a o kolkej to vlastne mas? aby sme mohli na teba mysliet, ked ti bude robit nove didiky :)

fifiBB

maja222
noneviem on vravel pred opkou že to bude plné C a možno aj male D.po opke si hmlisto spomínam na to C ale on mi tam niečo vysvetloval,ale ja si ten den pamatám velmi hmlisto.neviem akú velkost mám túto retro bo som ju ešte nedala dole a nemám od nej krabičku..ale zdajú sa mi pekné,plnééé..

sweet
dakujem,zatial mi natieklo 160 ale už to teče slabo,dali mi tabletku tak som išla na sálu vysmiatá a vobec som sa nebalá.trška bol ku mne taký kamarádský,stále sa usmieval a potom si už pamatám len na izbe ako ma triaslo od zimy..inak to znášam oki:)))

lela
dakujem že si na mna myslela,už som sa na vás baby tešilaa..

livaa
presne aj ja chodím k zrkadlu a vždy si odopnem zo 5 gombíkov a kukám,len sa bojím to dat úplne dole..ved zajtra mi už dajú dole dreny,tak si ich budem vidietj,jééj,tešííím sa.

inak ked som sa prebrala,tak v tej zimnici prvé čo som spravila,som si pomalinky hrud chytila,či sa mi nesníva a bola som happy že ich tam už mám..

Livaa

fifiBB
no ja som furt stala pred zrkadlom a rozopinala tu retro podprpu a cumela do zrkadla,nechapala som ze zrazu mam prsia :DDD inak casom Ta bude vsetko svrbiet kedze si v tom nonstop a nemozes sa umyt a pod leukoplastom Ta to svrbi jak salene... mne dr. dovolil si dat podprdu kym si ju preperiem a uschne,lebo som mala len jednu....

Lela1

ahojte vsetky
fifi, evusa
moc gratulujem k novym prskam, skore zahojenie a ziadne opuchy.. :) uz aby som aj ja mala po...
miumiu
dnes som na teba intenzivne myslela ze zajtra to uz budes mat za sebou, tak mi bilo srdce... ze uz aj mna to za chvilu caka... bojim sa aj sa tesim... Ja by som mohla byt u Jezovitovej na stole asi buduci tyzden niekedy ... tento tyzden idem na vyvolavacku takze uvidime aky termin mi da .... Velmi ti drzim teda palce na zajtra a skoro sa ozvi, tesim sa s tebou (aj bojim ) :))