Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

evusa ja myslim, ze oni chcu od nas prachy a my od nich kozenky, takze je to take vyrovnane, tiez sa tym nezatazujem, ak ma niekto ohovara az do chvile, keby som potrebovala reklamu...preto, ked som tu prisla na toto forum nechcela som menovat moju chirurgicku, lebo prvy dojem bol taky aky by som podla toho, na co som sa sama nablaznila zmesou reci, ktore som pocuvala necakala- a tak na tu dobu negativny, ale odvtedy sme sa parkrat stretli, zavolali si a ako som zacala respektovat to, ze kazdy chirurg ma ine zasady, tak sa mi zda velmi mila a verim jej...
mne ako lekarovi by zalezalo na tom co sa hovori, ale treba pocitat aj s kritikou a prijat ju...

ninab

lela a pytala si sa na tu vyvolaacku? moja lekarka tym nebola nadsena, ale ja by som tiez najradsej sla, lebo uz mi meskaju teraz asi styri dni a za dva tyzdne mam operaciu, bojim sa za ich nedostanem, lebo pokial ja neuzivam antikoncepciu mam ich tak raz za 40 dni inokedy za 25, hrozne nepravidelne...

fifiBB

ahooojte!!!
sweetlemon
dnes mi dali dreny dole a fantastický pocit,z ordinácie som si vykračovala ani čo by ma ani neoperovali,fakt sa mi ulavilo,len v noci je to blbe,hniezdim sa a neviem si nájst vhodnú polohu,takmer nespím.noo dnes som si videla tie kopce a sú prekrááásne,boože ja som happy.

nelina
ahoj,držkaj sa budem na teba mysliet!!!
trška bol fantastický,uplne kamarádsky,ked som ráno prišla stále sa na mna usmieval a ubezpečoval ma že bude všetko oki a žiadný strach..bol fantastický,taký otcovský,aj za ruku ma držall..no super prístup..dali mi pred tým tabletku tak na sálu som išla vysmiatá a fakt som sa vobec nebála,až po opke ked som sa prebrala som si uvedomila že to najhoršie nie je opka-teda musí sa vydarit,fakt..ale tie pooperačné stavy.ale ja sa už dnes cítim fajn..mám syna,stará sa on mamina,bo ho nemožem brat na ruky a obliekat..ale už sa aj sama posadím,chodím už vystretá..je to úúžasné a stále si ich chytáám či tam naozaj súú:)))

matulka
evuša
ahojte prsáánky,spokojné??

pár otázok:
1.kedy možem začat šoférovat
2.bolí vyberanie stehov
3.kedy možem spat na boku(matulka ja tak isto ako aj ty..xixi)

9Matulka9

Ahojte.Som rada ze sme na tom vsetky tak dobre.&bolesti uz ani nemam ale horsie su noci,Len sa hmyrim v postleli a nespim.Inak chcem sa spytat bab co uz maju po,ze kedy ste zacali spavat na boku?

nelina

evusa,
dik za podporu,na zajtra mam v plane vyupratovat cely dom,aby som nemala cas rozmyslat,mam zmiesane pocity,ale prevlada nedockavost nad strachom.tiez verim,ze to dobre dopadne a potom sa uz len budem s vami vytesovat.
fifi
a ty co? ako sA citis?

evusa2001

ahoj nelinka
drzim ti palčeky neboj zvladnes to a budes spokojna ako ja.boli ma viac lavy prsnik ale dnes som volala lekarovi a on vravel ze je to normalne ved predsa je vzdy niekde na ludskom tele slabsie miesto.v sobotu mam ist na kontrolu.ale hoji sa to rychlo.
uz sa ti to blizi a neboj budem na teba mysliet a cakat kedy sa potom ozveš.

nelina

baby,
zial,pokial pracujete s ludmi a poskytujete sluzby /bez ohladu v akom odvetvi/,vzdy sa sa najdu ludia,ktori su menej,alebo vobec spokojni.ja som pracovala roky v banke a viem o com hovorim.takze je na kazdom,ku komu pojde.moze sa stat,ze pojdete pod noz vybornemu chirurgovi,este k tomu svojmu kamartovi a prave pri vas nastanu komplikacie,alebo sa nieco pokazi.
evusa,
hlavne aby si bola spokojna.a co prska?bolest ustupuje?
mne prave volali z interklinik,potvrdili mi termin,v nemocnici mam byt v stredu o 11.00 hod.bŕŕŕ,uz mi zacina byt stiesneno.

evusa2001

atram
vies to je take nieco ako ked teba alebo dakoho ineho ohoveraju a ni nepoznaju tak isto je to aj u neho.myslim ze ak by ta niekto ohovaral tak je ti to jedno,pretoze ak by si mala vsetko riesit okolo rečí a co sa vsetko rozprava..to je ako v telke alebo niekde na dedine na jednom konci si niekto zlomi nohu a druhom konci je uz mrtvy.no mne je to jedno co sa rozprava ja sa staram sama o seba a nie o druhych.ja kazdemu doprajem nech sama kazdy dobre tak ako sa mam aj ja.ale to vies ZAVIST je ZAVIST a ta vie velmi zla narobit.ako sa hovori nech si kazdy pozameta najprv pred vlastnym domom....a potom nech riesi druhych...ja sa s hlupostiami nezatazujem a tak je to aj s doktormi..nielen s mladekom,ale je aj vela dalsich ako citam aj na inych strankach ci trska,ci siska...atd.ty lekari za to nemozu ked ich dakto ohovara a ak by to mali riesit..boze oni su lekari a nezabudajme ZE MY CHCEME NIECO OD NICH A NIE ONI OD NAS a ak nie je niekto spokojny ok jeto jeho nazor.
ja sa s tym nezatazujem ja som spokojna u mladeka a ako aj ine holky su spokojne u onych lekarov..myslim ze je to kazdeho vec nie?

atram

evusa - nuz neverim, ze negativny nazor je doktorovi lahostajny, lebo ak.... tak to je tiez dalsia negativna znamka jeho osobnosti, a bez ohladu na to, ci ma pacientiek vela ci malo, moj nazor