Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

evusa
fakt,ja nemám modriny a zdvihnem sa už od včera ako mi vybrali dreny úplne v pohode.ale pobolieva ešte trochu,no ale no to že som mala v pia opku sa cítim fakt skvele..

ninab

inak veronikab, atram mala aj upravu tusim, len ja osobne som bola prekvapena, ked pisala, ze kazdy lekar to robit nechce a ze sa stretla s odmietnutim ci co a mi tak prebieha hlavou - teraz sorry za vyraz - ale nas musi byt kurevsky vela, ked si niektori lekari so skoncenou medicinou a atestaciou z chirurgie a plastiky ZA TIE LOWE dovolia vyberat, ze asymetrie oni nebudu...bola som z toho rozhorcena.
inak ked posles foto do galerie a teda budes tam moct nahliadnut, aby som teraz trochu niektorych chirurgov obhajila, jej to velmi pekne urobili, fakt je to rozdiel...

ninab

inak baby viete co sa mi dnes stalo? volam gynekologicke, ze by som potrebovala vyvolavacku, lebo potrebujem kramy, uz som sa na to odhodlavala tak tyzden, lebo ona rada vsetko komentuje -kvasinky, odkial zas a tak a silikace ani nevravim a volala som jej zo zachodu, ked som tam sedela, tak som uz priznala farbu a zasa som si vypocula :take mlade dievca, naco vymyslas a tak...idem sa utret a ako naschval menstruacia...ale som rada ze to takto prebehlo, len si zasa bez tej antikoncepcie vytrpim bolesti.

ninab

veronikab, ja som sa hned na prvej konzultacii pytala lekarky na jazvy, presnejsie, ze ci a kedy by som mala ist na laserove odstranovanie, ona na to reagovala smiechom, ze je to uuuplne zbytocne, lebo su minimalne viditelne, teda pod prsnou ryhou, povedala mi, ze len ked sa daju ruky hore a treba si to fest vsimat, samozrejme ze ty ich uvidis doma, asi aj tvoj chlap, ale povedala, ze nebude to vidno ani v najmensich bikinach na plavoske, ale ze ked tak laser tak by odporucala az po roku, kedy povazuje jazvy za uplne zahojene a tieto sa uz asi nemenia/ja som z toho vyrozumela...tajze tak, ja si teda ten rok pockam a ked mi to bude hrozne vadit, tak potom si spomeniem na nejaky laser. inak niektore kocky tu pisali, ze jazva velmi zalezi aj od toho ako sa o nu staras, ze vraj treba nejaky kvalitny krem na jazvy, vitamin E a masirovat, masirovat..tak nam drzim palce nech sa krasne zahoja.

evusa2001

cafte holky
no ja som si dnes odlepila tu bandaž co mam prelepenu cez bradavku lebo ma to strasne svrbelo..clovece ja som som cela modrinova a ja ze co ma to tak boli..medzi prsiami a pod prsiamy mam modriny ako svet..boli to velmi a este natom mam tu podprsenku...uff.stale sa mi lezi velmi zle som 5dni po op a staôle sa sama nezdvihnem...:((((

bambi1

veronikaB
Ahoj Veronika, som tiež po kojení a už sa neviem dočkať, kedy budem mať nové prska. Bola som pred 2 týždňami u Minarov.na konzultácii, povedal, že rok!!!!po kojení treba počkať, kým sa prsia stiahnu, aby vedel z čoho vychádzať pri výbere impl. je to na celý život,tak treba počkať, aby potom výsledný efekt bol 100%. Zostala som smutná, keď mi to povedal, myslela som, že stačí pol roka, čo sa mi už zachvíľu blíži...Hm. tak to vidím až bud.rok, asi jún...takže odrátavam dni, kedy už...

veronikaB

Ahojte dievčatá,
pisala som tu pred par mesiacmi že tiež uvažujem nad silikonmi, presnejšie budem potrebovat aj upravu. Vtedy to este nebolo aktualne kedže som kojila druheho syna, ale teraz sme sa už dokojili, tak sa teším že sa to blíži.Už len schudnúť a počkať týchpar mesiacov od ukončenia kojenie. Mam par otazok:
Viete kolko mesiacov po kojeni sa musí počkať?
Ma niektorá z Vas robenu aj upravu-modelaciu a aj upravu dvorcov?
Ked ano ake viditeľne su jazvy?
-toho sa bojim najviac.
Inak všetkym všetkým držím palce a nech ste všetky spokojné.
Ahojte Veronika

Lela1

ahojte
ninab dnes som bola na vyvolavacke ... sestricke som povedala ze mam operaciu a menstruacia mi meska takze to chcem takto riesit, a aj kamaratka to spravila tak isto - pred opkou bola na vyvolavacke, hovorila to samozrejme aj v den opky anesteziologovi a v pohode...
nelina
drzim ti palce na stredu... dnes som aj ja myslela na miumiu ... uz to ma za sebou a oddychuje na izbe... uz aj ja chcem... (poznam ta aj z fora na zzz.sk citam co sa da :)

baby dufam ze menstruacia sa mi dostavi a mozno uz buduci tyzden to budem mat za sebou juchuu :)

Livaa

9matulka9
fifBB

Ja si to uz presne nepamatm ze kedy somzacala spat na boku ale po paru mesiacoch 1,2??? To uz same budete citit,ci Vas to neboli ked lezite na boku,ci sa vam to da,a postupne po troske sa budete polohovat. Je to individualne. A aj to soferovanie,najhorsie je ked musis preradovat,citis to,uvidis sama,aby ta to nebolelo.
a napriklad ja co som uz 1,5 roka po neviem spat na bruchu,a to som len na bruchu spala,nejako to citim a vadi mi to,co uz, clovek si zvykne na vsetko ked musi :-) baby drzte saaa :-)