Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

fifi
no teraz citam ako si pisala, ze si uz vystreta...no neviem, neviem. ja som si to tiez myslela par dni po op, ked mi vybral dreny. no potom na fotkach som zbadala, ze som teda bola poriadne zhrbena este :) aj ludia mi to hovorili :) a to ta vobec netahaju? :)

sweetlemon

miu miu
no ahoj ceckana!!!! :))) sa teda tesim, konecne to mas za sebou a este taky dobry priebeh, no super, robim nasmu "spolku" radost :) ja som mala asi taky priebeh ako ty, teda zatial, tiez sa uz normalne dalo chodit druhy den, zase treba hlavne odpocivat...tak sa pekne setri :) no som na ne zvedava, ty uz si mala nejake prska, takze to budu celkom velke ciciky :) a pockaj, ked ich uvidis, az ti odpuchnu, to ich budes milovat ako ja :)

matulka
s tym spanim na boku je to individualne, ja som sa pomalinky kazdy den natacala asi po cm, az som skoncila na brusku :))) tak ale to uz uvidis sama,mozno to aj pocase prestane boliet, ale mozno ti to bude neprijemne, potom je to uz len o zvyku asi. tak drzim palce, aby si sa mohla poriadne rozvalit na posteli :) a vlastne vsetkym, co su cerstvo po :)))

9Matulka9

fifi
prsicka mam 350 ml vysoky profil.
Inak ja som nemala dreny a nemam ani modriny tak sa vytesujem:)

Sweetlemon
Tak to sim ma potesila ze po dvoch tyzdnoch sa uz da koketovat so spanim na boku...ja mam za sebou este len 5 noci na chrbte ale uz teraz mam akoze vazne dost...

A co sa tyka tej zimnici tak ta je fakt des...Mne dali dva paplony pridali kuranie a aj tak som sa trepala.Spoluleziaca mi potom hovorili ze okolo mna behali 3 sestricky a aj doktor....

miu miu

nina repik mam na jazvy ale to az nespor budem namacat. uvidim ako to budem citit. a flektor rapid je na bolest ale je len na predpis. mam ho este zo starsich zasob ked draheho bolelo koleno a nevybral to tak ostalo. ale nepila som to zatial.

sweetlemon

fifi
no vidis, hovorila som, ze to je ulava, potom sa ovela zlepsil pohyb po dome, uz nemalo co stipat :) a nebolelo? mne to len prislo dost nechutne, jak zo ,ma tahal tie hadicky, ble :(((
no co sa tyka spania, tak na boku som spala asi po mesiaci tak uplne, ale uz po 2 tyzdnoch som bola tak na poloboku. teraz uz aj na bruchu :) stichy nebolia, mozno trosisku, ale teda menej ako dreny, lebo uz to neni take cerstve, jeden stich mi vybral tak, ze som ani necitila. trska je uplne uzasny a aj sympatak, nie je nadherny, ale proste asi tym, aky je mily, ho mam strasne rada. teraz mi normalne chyba, ako som ho uz dlhsie nevidela :)))
no a soferovala som po 3 tyzdnoch, ale baby tuto aj skor :)

ninab

repik na jazvy? a co je to flektor? to je od bolesti? tak tymto vsetkym sa musim vyzbrojit aj ja... a uz si doma? tak sa setri, nech sa ti dari.

miu miu

nie su modre, iba pokreslene a zlte od sterilnej vody alebo co. zimnica je ako ked citis chlad a myka ta len sa nevies zohriat. davali mi infuziu s novalginom /je to slabe/ ale prezila som to. ani tak nebolia cici ale chrbat. aj teraz ich citim ale normalne fungujem. aj sa viem sama postavit. mam 325 stred. profil okruhle a myslim ze mi budu akurat. potom mi dali do zili antibiotika, ale uz ich neberiem. a nieco na spanie to je vsetko. doma mam ibalgin, flektor, repik, na spanie daco ak by som v noci potrebovala. ale zatiel som si dalla iba ibalgin. to je vsetko.

ninab

jeeeeeeeee, miu, tak ako vidim dobre sa mas, asi aj tie bolesti pominu, ked si spomenies, co mas v podprde, co? aj ja chcem! a to ta zimnica je taka fatalna, ked ju tu kazda spomina? to nie je nahodou taka ponarkozna horucka? a da sa to vydrzat, nie? k comu by si to prirovnala a cim ta dopovali a cim sa ides doma dopovat? su modre?

miu miu

no cafte baby zdravim vas tu vsetky. konecne som si nasla cas sem pisat. stale dake telefonaty a tak. ved to poznate. citim sa uz super. vcera to bola cista hruza, po prebrati zimnica a bolesti do toho. no a ten chrbat....hruuuza. ale vsetci mi vraveli ze na druhy den bude uz dobre a mali pravdu. lahsie sa mi vstavalo aj celkovo bolo lepsie az na pretrpenie tej polohy na chrbte. ale teraz ako som doma tak je to dobre. aj sa sama zdvihnem, lebo momentalne som na chvilu ostala doma sama a hmyrim sa na gauci a bolo mi treba ist cikat. ale zvladla som to az dvakrat. xi. samozrejme ze bolia ale nijaka hruza to uz neni. normalne sa pohybujem. inak este som si ich nevidela na holo lebo sa bojim ale cez podprdu su dobeeeee. nic viac vam neviem povedat. bojim sa vyzliect, aj toho ze ako sa obleciem aj toho ako naozaj opuchnuto vypadaju. o tyzden mam kontrolu a potom zase stichy. ale citim sa uz dobre. dakujem ze ste na mna mysleli.