Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

nelina, tak teraz o tomto case si uz asi aj po, cooo? napis ze ci si sa aj ty zmietala v tej zimnici, to sa asi kazda budeme, ci? inak ty si si ake nakoniec dala?

fifiBB

miu
dratulujééééém,no super si to zvládla,teškáám sa s tebouu.

sweet
mala si pravdu v den ked mi dali dreny dole som prišla ako vymenená,nič nebolelo,ale včera večer ma začali pobolievat a niekedy ma v nich aj trhá a začali ma boliet aj ruky od ramena po laket,neviem..je to normálne??hlavne v noci,tak už zase chodím ako starena..

Lela1

miu miu
ahooj :) gratulujem a tesim sa s tebou, bodaj by som to uz mala aj ja za sebou... cakam stale na menstruaciu (uz som po vyvolavacke). Aka bola Jezovitova a cely kolektiv? Starali sa? Co si mam priniest v den operacie? Stihla si aj nieco precitat ci si len spala?

evusa2001

ahoj miu iu
no tesim sa ze to mas uz za sebou.ja mam modriny ako svet boli mato ale je to vraj ta stecena krv.podprsenak mi ide uz na nervy,vsetko ma svrbi...
a s tym lezanim na chrbte uz mam aj ja toho dost,stale sa neposadim sama lezat normalne nemozem len v polosede spim a to na gauci xixiked vstavam rano citim ich ake si tvrde a ako by sa mi potom ta cela vaha preniesla na hrudnik..
ale cez den fungujem normalne az na to ze chodim zhrbena stale ako stara zena.

9Matulka9

fifi
prsicka mam 350 ml vysoky profil.
Inak ja som nemala dreny a nemam ani modriny tak sa vytesujem:)

Sweetlemon
Tak to sim ma potesila ze po dvoch tyzdnoch sa uz da koketovat so spanim na boku...ja mam za sebou este len 5 noci na chrbte ale uz teraz mam akoze vazne dost...

A co sa tyka tej zimnici tak ta je fakt des...Mne dali dva paplony pridali kuranie a aj tak som sa trepala.Spoluleziaca mi potom hovorili ze okolo mna behali 3 sestricky a aj doktor....

ninab

chcela by som radsej dreny ako bez drenov, ale doktorka mi povedala, ze oni v martine to nemaju vo zvyku davat..tak neviem, ale podla mna je urcite zdravsie ich mat - ked to vytecie von, zda sa mi to menej komplikovane ako ked sa to musi opat cez to svalstvo vstrebavat a metabolizovat a vylucovat...

ninab

baby maju ma operovat niekedy rano a ked budem v noci predtym spat, tak pospim cosi este aj po narkoze? alebo sa budem iba klepat, dalo sa vam spat?