Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikol7

Ahoj fifiBB, dakujem za reakciu :) Svoje mam malinke, ale vacsie mi nechce dat za nic, ze by to mohlo byt uz pre mna riziko. ze ho tabulky nepustia, vymeral mi obvod, sirku, vysku a ze toto je max. Ak budem mat aspon dvojky, budem spokojna. Ty si ako spokojna? Ma tu niekto takto male implantaty?

fifiBB

nikol
ahoj,no som prekvapená že pod žlazou,ale može to mat nejaké opodstatnenie.mi tu máme asi všetky pod svalom,a prečo tak málo ml?ja som mala opku teraz v pia,dal mi 410ml a niesú to žiadné megy..svoje máš aké,velké??

nikol7

Ahojte, tiež som sa rozhodla podeliť so svojimi pocitmi na tomto fore :) Mňa čaká operácia 11.12. ale nakoľko čakám ne ňu už pol roka, mám pocit že je to už za dverami. Bude ma operovať MUDr. Koštáľ, budem mať len 205ml, anatomický tvar, pod žlazou. Čo si o tom mylsíte? Máte viac skúseností... Dík za Vaše vyjadrenia.

katus 1

Ahoj chrustik, ked si sa odhodlala, tak nevahaj. Daj si ich zvacsit, ja to mam za sebou, bola som tam cca pred 3 tyzdnami. A lekari su myslim, vsetci dobri. Mna robili v Piestanoch v Medicentre, dr. Siska, isla som tam pretoze som to mala najblizie, Ale velmi dobri su aj v Ba.

katus 1

Ahojte, ja som chcela len zareagovat na strpnute prsia. Je to uplne normalne, tie som ich mala cca mesiac strpnute, ale stoji to zato. Teraz su krasne.

miu miu

chcem sa este opytat ci je v norme ked ma jedno boli viac. zacalo to v noci, najlepsie sa mi spi na gauci a to tak ze mam jeden bok podoprety vynkusom a vtedy je vaha tela presunuta trochu na pravyy bok a nebolia tak krize. ale hadam mi nebudu utekat cici v pravo ked tak budem spat.xixi no hadam nie. no ale ide o to ze mam pocit ze to prave boli viac a aj zee je viac opuchnute. vadi to? aj vy ste to tak mali daktora? inak sa zvladam aj posadit aj ucedat aj obliect alebo na vecko, proste ruky mam fnkcne uplne ale sa snazim setrit. boze len ten chrbat ma hneva.........

miu miu

nelinka drz sa...myslime na teba.
zimnica je to najmensie zlo. trvala mi asi len hodinu mozno. nemala somprehlad o case. ale asi tak nejak. to sa potom prehrejes. to prejde samo.

Lela Jezovitova bola zlata, aj kolektiv. vazne sa starali, behali stale sledovali ci sme ok. ako sa citime, podavali nam pit aj ci nechceme na wecko...no proste stale aj v noci sa chodili pytat. ja som inak cez den len tak driemala, neslo mi moc spat. to len tak chvilkami. lebo som len vnimala ten chrbat a samozrejme bolest v cici.

Baby dakujem ze ste na mna mysleli....