Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

nikol, vies co? skus sa este inde spytat, alebo ja som sa spytala velmi zlateho chirurga (kacmar tusim) elektronicky cez chat podrobne som mu vysvetlila co ocakavam a ake miery mam, je to na forumplastika.sk, urcite to najdes (moj nick aj co mi odpisal)tak to tak skus...

nikol7

fifiBB
Dakujem! foto poslem. nebola som este na prsiach, bola som u neho na nose. materstvo ma este len caka. tiez sa bojim toho ze trosku padnu, hlavne ked je to ten kvapkovity tvar.. Este sa s nim skusim raz poradit, preco je tak velmi za to, ze pod zlazu. Velkosti sa nebojim, kamaratka ma od neho tiez cca 210ml, a vyzeraju to pekne prirodzene dvojky, a to mne bude stacit. Oproti tomu co mam, bude vsetko vacsie lepsie :)

ninab

nikol7 aj ja budem mat 250ml a tiez som to nazyvala "len"...
ale dala mi chirurgicka vyskusat take protezy do podprsenky, ze co mi spravia tie 250 a bohate mi to staci...
zalezi od zakladu...ten mas aky?
napis vysku, vahu, obvody pod a na prsiach a aj cislo podprdy ake nosis..
a to ti doktor navrhol taku velkost?
a napis aj typ a profil aky ti navrhol...

fifiBB

nikol
e.uhrinova@gmail.com - je to nick menom Livaa,tam pošli foto pred ona sa ti ozve a dá ti hesielko..
už ti robil nejaku opku ohladom prsníkov?
myslím že dievky s výškou 165cm si tu dali okolo tých 300ml.
Však hádam ti poradia..
No ja osobne by som si pod žlazu nedávala,má to tendenciu spadnút nižšie po čase,pod svalom ten imploš drží dobre.neviem či máš už deti,alebo ta materstvo ešte len čaká..

nikol7

Spolieham sa na jeho odbornost, verim ze vie co robi. Nebola som u nikoho ineho, jemu proste verim, uz som na jednej operacii u neho bola. Dufam, ze nebudem lutovat. Pod zlazu rozhodol on, ja som si nechala poradit. Moja vyska 165cm, vaha 49kg, pod prsami cca 70cm. Odfotim sa a poslem foto. kam?

miu miu

fifi sme na tom asi rovnako. aj ja vlastne rozmyslam ze co mi hozi. a napada ma aj nejaky vnutorny zapal. toho sa bojim....

fifiBB

miu miu
vieš ja som nemala opuch žiadný,aj Trška sa čudoval,povedal že mi už takéto velkostou ostanú,čo som aj rada,bo niekomu sa po odpuchnutí zmenšia aj o číslo..no snažím sa šetrit,bo som bola hrdinka a tiež ma začal bolet pravý a dokonca aj pravá ruka od ramena až po laket..tak som sa zlakla a zase len tak polehujem a nič nerobím..

dievčatá čo nám može ešte hrozit??pootočenie implantátu alebo ta kapsulárna neviem čo?neviem niekedy ma prepadne panika že ked ma to bolí,či sa mi ten implantát náhodou nepootočil,no už si asi namýšlam..

miu miu

evusa mna boli viac pravy. neviem cim to je. asi mi tam vias sparali alebo som si viac presilila vcera pravu ruku. netusim.
nikol pod zlazu by som si to nedala lebo reopka je potom ista. tot moj nazor. a to ti fakt ide dat velmi malo. aj si bola u niekoho ineho na konzult?
fifi ty sa ako citis? ako si pokrocila? bolia menej? co vsetko zvladas robit? chcem vediet ako mi bude ustupovat bolest a opuch. hmmmm? poradite? kedy bude vidiet reaalny vysledok? alebo aspon porovnatelny s finalnym vysledkom?

fifiBB

nikol
ano najmenšie sa pohybujú okolo 285ml čo tu majú baby a niektoré tvrdia že mohli íst aj do vačších.ak chceš máme tu aj galerku kde sme vyfotené pred opkou a po opke.ale musíš poslat svoje foto pred opkou a potom dostaneš heslo a všetky naše cici uvidíš.
mne sa zdá 200 brutus málo,ale vieš čo napíš miery:výška váha,obvod pod prsami obvod cez prsa a baby ti velmi radi poradia.
a prečo pod žlazu,ty si chcela??