Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ninab
mám pod svalom,a mám asi polovičku z montreliných,bo ona mala svoje velké a ja som bola taký kostlivec..

ninab

s tou zlazou mas pravdu, ja som to hned odmietla, ze baby na fore maju secky pod sval...vies ako sa smiala? sa ma spytala, ze kto ma vlastne ide operovat a povedala, ze no dobre, ale ze lepsie by to vyzeralo podla nej. nech mi spravi co chce, ja som jej obrazky ukazovala, ze co chcem, tak jej uz verim...
predstav si, ze si pravnik a klienti ti chodia davat´pravnicke rady do kanclu...celkom sranda...

ninab

kocky musim ist do prace ale piste v noci ked skoncim tak si este precitam...
atram raz povedala mudru vetu, ze je to loteria a na kazdej babe budu dajme tomu 300-vky vyzerat uplne inac a ine cislo urobia...
vela stastia nam prajem.
fifi ja to nechapem, mne by nedala 400 an i keby som sa posrala a aj by som ich na zaciatku chcela, len ked si nalejem do toho sacku 400 tak vyzeram hrozne smiesne... a mas pod svalom?
musia byt krasne plne a ked vravis ze nie su velikanske tak v pohode a mas take ako montrela? ci mensie?

ninab

nikol, to je velmi dolezite, nezaokruhluj to...vies co spravi 1cm? by si sa cudovala...napr. mne objednala 250ml vysoky a 255ml stredny profil a rozdiel do objemu su medzi nimi 2mm!!!!
ten stredny ma vysku profilu alebo profil teda 4,9cm a tem vysoky 5,1cm...haluz co?ja mam teraz pocit, ze uz nicomu nerozumiem a tam vsetko nechavam na nu...
ja budem mat bud: 250ml, vysoky, anatomicky alebo 255ml stredny anatomicky a objednala mi aj treti, ked som naliehala, ze malo 295ml stredny anatomicky, ale ako sa vyjadrila raz miu miu ze 25ml je pluvanec, tak fakt su to neni take rozdiely...
inak vies co mi tu baby poradili?skus toto: daj si do sacku 200ml vody a daj si to do nepushapky podprsky -do takej sportovej a uvidis...ja som takto pochopila, ze mi fakt staci aj tych 250...strasne som chcela veronikine, ked budes v galerke tak si ju pozri ma 375 a tie sa mi najviac pacili, moja doktorka mi na to povedala, ze ak tak vela budem chciet, nebude ma operovat ona..ze by som mala strasne megy s tym, ale jej spravili krasne prsia vobec na nej nevyzeraju nejak vulgarne ma ich krasne k postave...

fifiBB

ninab
ja som nakoniec povedala trškovi nech dá tolko kolko hrud znesie ale zase nie vulgárne megy,pod prsami mám 74cm,dal mi 410ml,okruhlý pod sval a vobec ich nemám velké fakt,aj on vravel že také troječky sympatické,bo som sa bála aby z toho neboli štvorky,ale vobec nie,dokonca podprdu čo mám na sebe mám B.
no ja by som pod žlazu určite nie a aj velkostou,šak už ked ma majú rezat tak rozhodne pod sval a aspon 300ml by som dala.165cm +5cm opatok,to je pekných 170cm,no vzhladom k tomu že ma malé..ty si iný prípad,ty máš už teraz fajnééé.

ninab

fifi, ty si co zvolila? mozno si mi to uz aj pisala, len mam tu uz teraz-mesiac, co sem pisem mis-mas, ze co ktora ma vybrate alebo urobene...
len jej obvod cez prsia som nepostrehla...
ja po tom, ako som si zmerala pod prsami 85cm a chirurgicka mi namerala 74cm verim radsej doktorom, co to robia...vsak uvidime foto.
a ty co hovoris na to, ze pod zlazu? lebo aj mne to najskor navrhovala...

ninab

nikol,, podla tvojich mier musis byt stihlunka a utla. posli foto aj ja ta chcem vidiet...
a uz si kojila?mas deti?mne nechcela dat vacsi, ze este nemam deti, tak nechce aby som mala potom handry vytahane...

nikol7

Ahoj ninab!
ja si tiez myslim, ze by mi mohli stacit :) Vysku mam 165cm, vahu 49kg, pod prsami cca 70cm, alebo 65cm, neviem presne lebo nemam pri sebe cm. Teraz nosim podprsenky 75A. samozrejme vypchate :( Tvar si davam anatomicky (al. kvapkovity). A ty?