nikol, to je velmi dolezite, nezaokruhluj to...vies co spravi 1cm? by si sa cudovala...napr. mne objednala 250ml vysoky a 255ml stredny profil a rozdiel do objemu su medzi nimi 2mm!!!!
ten stredny ma vysku profilu alebo profil teda 4,9cm a tem vysoky 5,1cm...haluz co?ja mam teraz pocit, ze uz nicomu nerozumiem a tam vsetko nechavam na nu...
ja budem mat bud: 250ml, vysoky, anatomicky alebo 255ml stredny anatomicky a objednala mi aj treti, ked som naliehala, ze malo 295ml stredny anatomicky, ale ako sa vyjadrila raz miu miu ze 25ml je pluvanec, tak fakt su to neni take rozdiely...
inak vies co mi tu baby poradili?skus toto: daj si do sacku 200ml vody a daj si to do nepushapky podprsky -do takej sportovej a uvidis...ja som takto pochopila, ze mi fakt staci aj tych 250...strasne som chcela veronikine, ked budes v galerke tak si ju pozri ma 375 a tie sa mi najviac pacili, moja doktorka mi na to povedala, ze ak tak vela budem chciet, nebude ma operovat ona..ze by som mala strasne megy s tym, ale jej spravili krasne prsia vobec na nej nevyzeraju nejak vulgarne ma ich krasne k postave...