Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evusa2001

cafte holky
no dnes sa citim super dokonca som aj vstala rano sama bez pomoci juhujuhu.na tie modrinky som si v lekarni kupila heparoid masticku a uz ma nic neboli,aj ked modrinky mam ale predsa ked ty tam, nieco vkladaju nasilu a ja som taka kostlivka hehe.v sobotu idem na kontrolu a mozno mi vyberie uz aj stehy neviem.
miu miu ako sa mas??

ninab

babydoll a ake mas miery? ty kokos, fakt je asi tazke sa s kazdym pochopit...ja dufam, ze ta moja moje predstavy chape.

babydoll

Ahojte, dlhsie som tu nebola, maly bol chory, tak som nestihala a teda mam co citat!

V prvom rade gratulujem kockam k novym prskam, super to zvladate, normalne ako vas citam, tak uz sa hrozne tesiiim (tusim uz aj na tu bolest xixi, len nech to mam za sebou)

miu, na teba som v pondelok myslela, tvoj datum som si pamatala, este som si hovorila, ze do akeho pekneho dna sa po opke zobudis, no to bolo asi najmenej co si si v ten den vsimala, vsak:-)))? Uz sa tesim na tvoje fotecky, tak ich urcite posli do galerky hned ako budes moct .

nikol7
ja som bola najskor na konzultacii u doktora, ku ktoremu ides aj ty, taktiez mi povedal, ze viac ako 225ml sa mi tam nevmesti. No napriek tomu, skusila som dalsieho(ku kt.idem aj na op.) a ten po svojich meraniach hned navrhol 325ml. Myslim, ze to je paradny rozdiel. No uvidime, ci sa vmesti....

nikol7

Meral ma aj doktor, ale tie miery si nepamatam :( Tie co tu pisem, su moj odhad. Nemam doma centimeter. Zistim si presne miery, a poslem foto, ale najskor zajtra a som zvedava na vase reakcie. Deti este nemam, nekojila som. Ked ma doktor odmeral, povedal ze max 180ml, nakoniec som ho presvedcila aspon na 205ml, povedal ze viac uz by bolo riziko pre mna.

ninab

no vidis nikol, priklad fifi-fakt mame kazda ine proporcie a fifi by asi 200 moc nepomohli, tebe mozno spravia B-cko...ked budes v galerke vsimni tie rozdiely vyslednej velkosti a velkosti implosu. ja uz som z toho sialena a dufam, ze tak ako som sialena budem potom spokojna.

ninab

nikol a ty tie miery pises podla seba, ci to ta doktor meral? lebo opakujem: ja som si namerala pod prsiami 85cm a doktorka mi namerala 74cm...to co je za rozdiel?xixiixix
radsej to nechajme vsetky na chirurgov, inak vyzyvam nespokojne baby, nech napisu, lebo zatial, tu nespokojnej po op.este nepisali, tu su same spokojne-aj tie ktore mali pochybnosti, nie?
ved bojime sa vsetky..

miu miu

nikol prepac ale ja mam presne tvoje miery. 165cm 48kg a 69 pod prsiami a mam pod svalom 325ml stredny profil a nie je to absolutne vela.