Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

fifi, a to preco vlasy? to akoze si cici nemozes sprchovat? kolko? ja by som povedala, ze to nad vanou je este horsie, ked vezmes, ze ako ruky pritom budes dvihat...ci? ked ste to tu niektore prirovnali ku riadnej svalovici, tie bolesti, tak sa mi hned v hlave vybavilo, ze ako barmanka koncim-8 piv na tacke sa neda nosit, dalej som fanaticka na poriadok a skoro denne vysavam, takze to je dalsie coho sa budem musiet vzdat a umyvanie vlasov..no neviem ako ved ruky pritom dvihat musis, ja si teraz umyvam max.kazdy druhy den. to ako vyzdrzim?

miu miu

lela mrzi ma ze ti je blbo ale zase som rada ze to beries z tej pozitivnej stranky.
Vobec sa doktorka nenahnevala. zavolala som jej ze ja som nad tym premyslala a chcem stredny profil. povedala ze dobre a ze mi ho objedna. a v den opky ked si ma fotila tak povedala ze je rada ze som sa sama rozhodla, ze sa tomu tesi. ved ich budem ja nosit nie?
ivankab treba to poslat babe menom Livaa na mail e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle pristupove hesla. jo?

ivankab

miu miu
Gratulujem k novym prskam, nebola som tu tyzden, tak som si to vsetko citala a aspon viem ako sa budem citim aj ja! Ja idem o tyzden v stredu. este jedna otazocka, chcela by som poslat aj ja svoju fotku pred a po. Komu? :)

Lela1

ahojte baby
no dnes som to konecne dostala po tej vyvolavacke su strasne bolesti, v zivote som take nemala, som myslela ze na wc porodim a odpadnem... dala som si tablety od bolesti ale moc nepomahaju.. skusim este ten panadol femina... no hruuza...
ale ma to aj pozitivnu stranku ze sa uz mozem objednat na opku...

miu miu
ako si povedala Jezovitovej ze chces radsej stredny profil? nechcem aby to vyznelo ze jej chcem radit.. su to take osemetne veci... a zelam rychle hojenie aby si sa uz mohla z novych cici len tesit

miu miu

babydoll dakujem ze si na mna myslela a mas pravdu ze som si pocasie velmi nevsimala ale spon nam na izbe otvorili okna a bol tam cerstvy vzduch kym sme sa mi potili a trpeli. takze mi budeme mat rovnaku velkost. hned ako sa mi bud dat zo seba stiahnut tu podprdu tak sa pofotim a poslem do galerky. slubujem. kedy ides ta na opku?

miu miu

evusa citim sa dobre uz pomaly doma upratujem, ale snazim sa setrit. len tak pomalinky lebo sa nudim. xi
stale ma ten pravi boli viac, alebo respektive sa mic pripomina.. lavy skoro necitim. noc bola tiez divna, budila som sa pri kazdom pootoceni, ale to sa da vsetko zvladat lavou zadnou. aj v noci citim viac pravy prsnik.

nina stehy sa vyberaju pribl. po dvoch tyzdnoch. myslim ze cestovat zvladnes, ja by som zvladla aj teraz, len nic tazke nenosit. mne sa dobre chodi, len som zhrbena, uz ma boli chrbat od staleho sedenia a lezania tak rada sa tmolim po byte.

fifi aj ja ich mam makke, baby tu vacsinov vraveli ze stvrdli im vtedy ked dali na dlhsie dole retro podprdu tak vtedy. /mozno od unavy/ ale zatial tvrdnutie nepocitujem.

baby dostali ste antibiotika aj na domov? ja nie.

ninab

ahojte, baby minule ste mi nejak neodpovedali, ze po kolkych dnoch sa zvyknu vyberat stehy. a evusa, ako si na tom? su este tvrde, shak? a zaujima ma ze ci tak po dvoch tyzdnoch od opky zvladnem cestovat vlakom do skoly, viem ze robotu barmanky si nebudem most dovolit tak pol roka ale aspon ta skola...????