Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evusa2001

no tak to je fajn ze si to zvladla a super ze mas takeho manzela co ti pomoze,mna zas ten moj sprchovala utieral chi chi este hovorila ze "teda to mam ale servis"vsetko fuul.chi chi
miu ja mna strasne svrbia tie ranky od tych drenov..asi sa to hoji

miu miu

fifiBB ano prave dnes, pomohol mi manzel a islo to super, uz som cistulinka. kvokla som si na kolena pred vanu tvarou k nej, tocha som sa nahla nad nu a drahy mi umyl vlasy. nic som necitila. ziadnu bolest.

evusa2001

ahojte holky
no ja som si hned fajcila po opke ked mi som bola uz doma.a hlavu som si vlastne svagrina mi zmyvala po 4-5dnoch tiez som ich mala mastne,ale sama to nezvladnes ja som bola skolnena nad vanou a drzala som si prsia hehe.
mna bolia uz len tie modriny a hlavne chrbat.ale tiez uz aj pomalicky upratujem ale malu si na ruky nevezmem.v sobotu idem na kontrolu takze uvidim asi mi bude aj stehy vyberat a vraj to boli..hm:((

fifiBB

livaa
diky,bála som sa,či možem..a ešte normálne už možem upratovat,prenášat napr.stoličku a tak,skratka všetko ako pred tým,či je ešte nejaké riziko toho pretočenia imploša.vie niekto??
inak ja neviem ako ste boli vyy na tom,už ste si dali dole aj tu podprdu,som 6dní po,neviem či to mám nosit nepretržite a dokedy hlavne???

ninab
cici sa nesmu sprchovat pokial máš stehy,to je asi cca 1-2 týždne..fajčit to neviem,nefajčím..

inak holky mna prsia stále bolia je to normálne,dokedy boleli vás??,dakujem:-)))

Livaa

ninab
no vraj spravne by sa nemalo 4 tyzdne nefajcit pred opkou,ale dr. hovoria ze staci 8h pred nejacit a nic nejest. Ja som vydrzala jeden den nefajcit pred opkou :)

Livaa

fifiBB
ked Ta neboli sa zohni nad vanou a zmy si vlasy,ja som to zvladala bez bolesti. Ruky predsa nedvihas nad hlavu lebo hlavu mas sklonenu nad vanou. Vyskusaj a uvidis,lepsie ked Ti niekto asistuje :)

ninab

baby chcem sa spytat fajcite? alebo este sa chcem spytat, ja este asi tyzden pred op, oslavim narodky a asi si dam aj cosi pit, ci nemozem?

ninab

lela, inak viem si predstavit ako ti muselo byt z vyvolavacky...parkrat som bolA aj ja. inak ja mam asi prvykrat menzes bez antikoncepcie bez bolesti. inak som vzdy skapinala na pnkachdoma, co som ani do skoly nemohla chodit...takze chapem.

Lela1

no baby uz mi je lepsie... idem zavolat do estetiku a objednat sa, neviem ci tam ale este niekto bude...
ninab
aj ja mam dilemu s vlasmi, tiez si ich umyvam kazdy druhy den... kamaratka hovorila ze nech vzdy vecer behnem kamaratke do kadernictva ze ma zmyje... ale neviem vyuzijem to asi len par krat... inak to bude asi na mojej mamine alebo na sestre..