Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

evusa nemame rovnake, mas vacsie, to sa podla tejto podprdy neda urcit, to je neforemne cudo. to zbadas realne ked si podnes vyskusat nejaku krasnu seci podprdu. a uvidis ze ti bude dobre aj D-cko.

evusa2001

boze ja sa nemozem akosi odtrhnut od pc.xixi hm ja mam 375ml vysoky profil a potom mam ake cislo ked na podprsene co musim nosit mam napisane na vysacke 75C..hm tak potom mame rovnake cici ci co?ja mam 175-52kg.tiez som chuda...hmmm

Livaa

fifiBB
podprdu musis nosit nonstop,akurat ked si ju chces preprat tak to mozes a na radiatore ti vyschne raz dva.... ja som vacsne stala pred zrkadlom a cumela na cecky,rozopinala a nechapal ze ich zrazu mam,veeelmi dobry pocit to bol. To ze Ta este boli je ok,si cerstvo po opke,musis hold vydrzat,neboj prejde to.

miu miu

evusa mam 325ml stredny profil. ale som chudes a krpec. mam 165cm a 48kg. tak mam take trojky az tri a polky. no uvidime ked odpuchnu a padnu a zmaknu. obvod 70C

miu miu

evusa ja som dreny nemala tak neviem, nesvrbi ma nic zatial. mozno zacnu jazvy pod prsiami. uvidime. ano manzel je zlaty, pomaha ako moze. robi ranajocky aj kavicky...no co len chcem, ale aj ten tvoj je supis.
co povedal? len zizal a pohladkal si ich ale nepovedal nic len ze sa mam rychlo obliect lebo sa mi rozlezu pod pazuchy. hi hi to je moj vtipalek. to mi robi stale nemozem sa smiat a on mi furt volaco trepne a ja sa neudrzim. Vcera napriklad pral, tak som pri nom stala a hovorila co a ako nastavi, isiel dat prach na pranie do nadrzky a jak ju chcel vytiahnut tak mu ostala uplne v ruke, vyrval ju uplne z pracky von, skoro som sa pocikala od smiechu. len som si cici drzala a nadavala mu ze co mi to robi ze sa nemozem smiat. chi
jaj a potom sa priznal ze na ranajky ked si robil pecene parky sa mu priskvrcala igelitka o panvicu, tak to ma dorazilo a zase som sa skoro pocurala. xi jaj ty nasi chlopy....

evusa2001

pise sa 7-14dni.hm neviem ci mi to budu vyberat ved uvidim idem teraz v sobotu na kontrolu, ved potom dam vediet.a kolko ml mas?ja mam na podprsenke napisane 75C.

miu miu

evusa neni to skoro na stehy? ved to sa vybera az po dvoch tyzdnoch nie? mne skor nevyberu.

ninab ja uz v pohode ruky zdvihnem a bez bolesti len sa snazim setrit ako sa da, ved som len tri dni po. ale kludne sa aj ucesem aj tie vlasy by som zvladla len som nechcela riskovat a hlavne ked mi ma kto pomoct.

fifi aj mna este pobolievaju, hlavne to prave ma bolka. o lavom ani neviem ze ho mam.he
inak uz som mala dole podprdu a videla som si ich. sice cele polepene, ale videla. a pacia sa mi. he
podprdu som si vyzliekla dvakrat ale len pri umyvani a na chvilu, inak ju udem nosit poctivo do kedy bude treba. ale bola to ulava mat ju dole lebo ma dost tlaci. a bez nej to bolo super. uz aby som mala aspon mesiac po.