Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

miu inak vsimla som si na forumplastike tvoju otazku a mne hovorila doktorka o nejakej 7-dnovej antibiotickej profilaxii, tak ja neviem radsej zavolaj, ja v ziadnom pripade nechcem a nebudem strasit, ale predsa si si zaplatila riadnu palku za prsicka a tak ja osobne, ked sa mi nieco nebude zdat budem do toho martina vyvolavat, mozno s uplnymi prdmi, ale radu ti je povinna tvoje lekarka dat zadarmo, ved stale si jej pacient, az dokym sa nezahoja, nevyberu stychy a neprestanu boliet, dokonca posledna prehliadka je po roku alebo tak nie? miu ja by som volala, nevravim, ze tam mas napochodovat a stale chodit ako hypochonder do nemocnice teraz, ale ked ti do telefonu povie spontanne, ze je to normalne, budes sa sj lepsie citit, ved kolkokrat do dna si na to spomenies - vzdy ked ta zaboli...
ale ja si myslim, teda ucila som sa v skole, ze zapal sa v prvom rade prejavi edemom (opuch) a erytemom (zacervenanie) aj bolestou (nie svalovicovou, ale pichlavou alebo kolikovitou), ale zavolaj!!!!

ninab

kocky ja som sa chcela podprskou- aspon jednou zasobit este teraz pred. ale co sa mi nestalo..dojdem do obchodou a pytam si "slubene cislo-75C a ta tupaaaaa predavacka sa mi pozrela na triko a zamracila sa na moje cici a vravi: "vy? 75C hahhaah, to vam tak 75A!" skoro som odpadla a z obchodu som vysla max urazena- ze co ju ovcu sprostu je po tom pre koho a na co snorim podprdu cisla 75C. len mi tak v hlave prebieha stale, ze ak ma mindrak zo seba, lebo ona teda tiez nevyzerala na ANI 75B nech sa sem prihlasi. vsak ja jej poradim krave!

ninab

jeeee, miu ty si dreny tiez nemala? ja ich tiez mat nebudem a doktorka mi logicky vysvetlila, ze o to vacsi opuch bude najprv. a co nejaka extra bolest?
lebo tohoto sa bojim, ze hovori sa, za vacsia bolest pod sval a to aj bez drenov este vacsia? ako bolo na zaciatku tie prva dni?

ninab

fifi, ja ked som uz naposledy stala pred rozhodnutim, ci gulate alebo anantomicke, presnejsie ma zaujimalo, ze ci to riziko pootocenia trva stale- cely zivot s nimi, ale odpoved znela jasne: toto riziko trva asi pol roka, teda mas si davat pozor na nejake silne prudke pohyby a ked sa konecne usadia a umiestnia, tak si kludne rob 100 klikov za den, ale ja osobne sa bojim, ci budem moct vysavat, lenze ja som pred opkou, takze pocity ako mi bude prvy tyzden su mi este nejasne...mozno budem moct neviem. mam pocit ze niektore veci musi kazda z nas vycitit sama.

evusa2001

miu miu
ja sa tesim ked si pojdem kupit prvu podprsenku..xixi to bude ale rozruh v obchode ked budem hladat to vhodne cislo na seba...idem sa pokusit sama si umyt hlavu,lebo som uz ako ježibaba strapata ...

evciatko7

nikol7, velmi ma zaujalo to co pises, a to preto lebo budeme mat v rovnaky den operaciu 11.12..:-)) Tak som rada, ze poznam niekoho co to ma taky isty den ako ja...Mne tam da 300ml..

sweetlemon

ahojky babeny, no nam v robote odstavili net svine, takze sa sem uz tak casto nedostanem :( doma mam,ale domov chodim vacsinou len spavat...taka som smutna z toho. tak som teraz citala zopar stranok. a tesim sa z vas, ako sa vam pekne dari :)) len tak dalej, pekne odpocivat a tesit sa z didikov :) ja som si napr. vlasy umyla sama po tyzdni a vobec mi ma nebolelo, sice to trvalo trosku dlhsie,ale dalo sa. :)
co sa tyka fajcenia, tak som obmedzila dost asi 2 tyzdne pred. a potom som 1 den nefajcila, potom tak malo a po 2 tyzdnoch zase normalne. ale podla mna ked nefajcime 2-3 baliky denne, tak to nerobi ziaden problem :)

miu miu

joj a niekto sa tu pytal na fajcenie. ja som fajcila naposledy den pred opkov vecer o jedenastej a po opke ked som bola uz doma tak asi po dvoch hodkach. a zvladla som to. nebolo mi ani zle po narkoze ani nic.