Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ahoojte.
ja tomu už nerozumiem,včera som čítala o tej kapsulárnej kontrakcii a tam písali že príznakom je stvrdnutie implantátu,tak má zaujíma napr.sweetlemon písala že mala tvrdé imploše a teraz jej začali maknút,či to prekonala tú kapsulárku a či to každá z nás bude mat takéto tvrdnutie imploša.

miu
teba už vobec nebolí,mna stále ten pravý,nemožem sa ani smiat ani kýchat aj pri zdvíhaní do sedu ma bolí..a ked sa predkloním tak cítim v tom pravom taký nepríjemný pocit.

neviem,je to v norme??mám strach bo lavý v pohode.ešte ma od toho pravého aj ruka bolí od ramena až po laket,ale to som tu už písala.Niekoho z vás to tiež takto bolelo,som 7 dní po..
dakujéééém.

Lela1

dik
miu budes mat teda trojky? ako to vidis? a retro podprdu mas ake cislo? mne napisala ze 70B budem mat ale ze nech sa podla toho neriadim ze mi to spravi trojky... tak dufam...

evciatko7
neboj sa nebudes plocha... zalezi aj od obvodu hrudnika pod prsiami ... vyskusaj viacerych doktorov a uvidis... ja mam tiez 50kg, 167cm vysku a pod prsiami 65cm, idem Jezovitovej da mi 300 a stredny profil... hovori ze to budu pekne trojky

evciatko7

ale ako som to tu tak citala, zacinam mat pocit,ze ich budem mat aj tak male..:-((Tolke tu pisete o 400ml a viacej..A ja mam 166cm,55kg, a daju mi 300ml, a teraz nemam ziadne...Myslite ze budem aj po operacii plocha??:-((

miu miu

nelina gratulujem, fakt sa tesim ze si ok a zatial spokojna. super...
Lela a tebegratulujem k terminu, to je o chvilku. supr aj ty budes prsatica.

Lela1

ahojky
takze uz mam konecne termin ! Idem 13. 11. juchuu uz sa tesim :) budem mat stredny profil a 300.

nelina
gratulujem k novym prskam!

nelina

no ahojky prsatice,uz aj ja som prsatica!!
prave dnes som prisla z blavy,rano mi este vyberali dreny.mam anatomy 395 ml,Mc Ghany.tieto dve noci boli dost narocne,ale po vybrati drenov je to uz podstatne lepsie.ja som si priplatila tu jednu noc naviac a nelutujem,neviem si predstavit,ze by som uz vcera mala ist domov 150 km autom.
babenky,prska mam celkom makke,takze tie dreny fakt nieco do seba maju,ked som vydela ten sajrajt co vytiekol,a myslim,ze po ich vybrati je to uz menej bolestive ako ked dreny nie su.skutocne nejaky velky opuch nemam..idem oddychovat,od pondelka pííísem viac a viac.

miu miu

ninab ja som platila vsetko naraz po zakroku na klinike. nic nebolo takto osve. cela suma bola naraz a oni si to uz nejak rozdelia.

ninab

baby a mam este otazocku ohladne platenia implosov, ze ako ste to platili vy? ja to mam spravit takto: mam im (firme mentor) vlozit na ucet peniaze za implose a ako doklad, ze som to zaplatila mi sluzi, to co mi daju v banke...ze fakturu mi poslu domov, ked si tam peniazky najdu. ako ste to platili vy?