Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

eviciatko rozhodne si nemyslim, ze by si mohla byt akokolvek po 300ml plocha- toto ziadny chirurg nevie urobit!
to mas tak dve cisla navyse..?

nikol7

evciatko7,
ano budem mat anatomicke. pravdupovediac nezistovala som ceny nikde inde. Ktore su drahsie, a ako sa vlastne ceny pohybuju na ostanych klinikach? Dufam, ze aspon budu kvalitne...

evciatko7

nikol7, ja som za implataty zalatila 28000, okruhle a zvysok doplatim pred operaciou...A aj so silikonmi ma to vyjde nejako 65000...Ty to mas nejako velmi drahe...Ty mas anatomicke implataty?

nikol7

evciatko7, uz som zaplatila 50tis. za impantaty + doplatim po tom za operaciu. A ty? Casovo tiez tak nejak. tak si drzme palce :)

miu miu

fifi aj mna tlaci ta retro, to je strasne, ked si ju rozopnem a ked kukam na cici to je ulava ako hovado. boze to sa mi paci a ked si ju zase zapinam tak sa prezehnavam ze zase tlaci. a dost to citim vecer ked mi asi trosku viac opuchnu po celom dni.
ale ozaj mam presne take pocity ako ty aj tlak aj bolest v jednom prsniku.

babydoll foto pridam hned ako sa bude dat. a ja som hak nevysadila. doktorka to nevyzadovala. povedala ze netreba a nebol v tom nejaky problem. a chrbat boli, ale hlavne v noci ked treba na nom vydrzat niekolko hodin spat. cez den to prechodim a neni to take hrozne. ale nemam pohodlie a to mi vadi.

evciatko7

nikol7,ja idem do BB.A kolko za to platis?A o kolkej ti zacina operacia?Mne o osmej...Tak budeme od rovnakeho dna trpiet :-)

babydoll

ninab
mam 54kg, 164cm a pod prsiami 73-74cm. Ja platim na dvakrat, prva cast na ucet a druhu vyplatim, ked pridem na opku.

miu miu
na fotecky sa uz moc moc tesim, budem mat aku taku predstavu o velkosti, aj ked ty si tam pred opkou mala podstatne viac ako mam ja teraz, takze budu urcite trosku mensie od tvojich. A co chrbat, boli este?

baby co ste po opke,
mam na Vas jednu otazocku, vsetky ste vysadili pred op HAK?

fifiBB

miu miu díík moc si ma ukludnila teraz,mna to tlači aj dole pod prsami na rebrách,ale to ta podprda.si predstav že mi dal 410ml a podprdu 75B,ledva dýcham a všetko ma tlači.neviem podla mna je malá,mal mi dat asi C,bo som si prirovnávala C-čkovú podprdu a bola mi len len..

nelina,gratulujem k novým prsenkám,vitaj v klube:-)))

miu miu

fifi mam presne ten pocit ako ty. presne. asi je to normalne. ved sme len par dni po operacii a to nie je sranda. a predsa je to sval a namahas si ho pri kazdom pohybe rukami. aspon sa ja s tym ukludnujem. ked pojdem na prevaz tak sa na to spytam urcite ci som ok.
ale ozaj pocitujem presne to co ty.
A myslim ze sweet neprekonala kapsulu, jej tvrdli ked sa namahala alebo dala dole retro a to by malo byt tiez normalne. ved tiez bola len chvilu po opke.

Lela a budem mat plne trojky. to je uz vidiet krasne.