Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

evčiatko7
ahooj,ak chceš byt aj ty členkou našej galerky,musíš poslat svoje foto pred na meno Livaa.vyhladaj si ju v minulích príspevkoch,v nicku má mail,pošli jej foto ona ta zaregistruje a dá ti hesielko.

evciatko7

vy si tu ukazujete aj foto pred a po??Aj aj by som velmi chcela vidiet :-((
Najradsej take co pred operaciou ta baba nic nemala,a dali jej takych 300ml okruhle silikony...

miu miu

nina b mas pravdu, ta podprda musi byt mensia aby prsia boli stlacene a napevno uchytene. aj pripohybe aby sa neposunuli, aj preto sa odporuca po dlhsej dobe aby sa nosila este na noc alebo pri sporte.
evciatko profil je vlastne to aky je implos vysoky. ked ho polozis na stol tak ten s nizkym profilom je nizsi , stredny je vyssi a vysoky najvyssi. a podla toho budu prsia vystupene z hrude. vlastne ako ti pojdu do priestoru. priklad v centimetroch: nizky profil pri 300ml ma na priemer implosu 12cm a do vysky 3cm, stredy profil ma na priemer 11,8cm a na vysku 3,5cm, a vysoky ma priemer 11,3cm a na vysku 4cm. /cisla som si vymyslela/ to len na pochopenie, ale priblizne takto nejak sa to pohybuje.
hadam sa to z tohto da nejak pochopit, dufam ze to nevysvetlujem ako tatar.

evciatko7

baby a co to vlastne znamena ten vysoky profil,nizky profil?Lebo vsetky tu o tom pisete a ja teda neviem co to je...

ninab

babydoll a implose ake teda? lebo ty mas presne miery ako ja - teda az na vahu momentalne ale 54kg je taka norma pre mna...

ninab

inak podla mna baby alebo teda zaroven sa pytam tych po op, tie retro podprdy mi pridu vsetky nejak male, nie je to preto lebo tie nove prsia tam musia byt tesne pevne usadene? podla mna kazda tu fasuje o cislo mensiu ako v skutocnosti bude, ci?