Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

no tak super to ti gratulujem ze sa to zlepsilo konecne. a ake antibiotika si brala? to ti dali v nemocnici nejake?
podprdu som mala dole ale len na par minut. kukala som si nove prska a ked som sa trocha umyvala tak vtedy. ale nic som neskusala, ani podprdy a ani tricka. ale myslim ze daco si zvladnes vyskusat ale nie na dlho. jo? hned nasad podprdu naspat.

fifiBB

miu
včera ešte bolelo,ale dnes možem povedat že lepšie,ani ruka už nebolí.antibiotika som brala aj doma,celé dve balenia som vzužívala bo som sa bála infekcie.pravý ešte trocha cítim,ale je to lepšie,len ma tá podprda tlačí ohromne,dofrasa.
už si aj podprdu dávala dole??ja mám chut už skúšat podprdy a tričká,už sa neviem dočkat..

miu miu

fifi ako sa citis? preslo ti to uz? mne este nie, stale citim viac pravy a aj tu ruku riadne citim. nevolala si s tvojim lekarom ci je to ok? ozaj a kolko si brala anibiotika po operacii??

ninab

ked sme sa bavili o tych profiloch...objednala mi 250-vysoky a 295-stredny, lenze vysoky ma 5,1cm (vyska profilu) a ten stredny 4,9cm. tak to ja by som sla radsej do tych strednych, ked tam neni az taky rozdiel v buducom obvode, mne sa zda ze tie prsia-250 az tak do priestoru od tych 295ml nemozu byt, ved tie druhe su aj tak o 40ml vacsie....co myslite?

ninab

no fifi akurat pozeram tie tvoje a som zvedava co ti vycaroval s tvojim uzasnym tvarom, ja by som chcela mat prsa blizsie pri sebe ako mam - tak preto to tak hodnotim, musis mat po op krasny jarcok medzi nimi, mne povedala, nech sa zmierim s tym, ze bude ta prihradka sirsia...posli foto