Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

kocky tak mi to zosumarizujte, co sa deje po operacii, mam to uz za tyzden!!
ja mam byt den po operacii este v nemocnici, takze hybat sa vobec nebudem? a ked pojdem domou, tak teda ja bez drenov ale zabandazovana, ci zalepena, ci co to pisete a sprcha nehrozi? stychy ste napisali ze dva tyzdne su a potom sa vyberaju a to prelepene- su dva tyzdne? ved sa mi tam nejaky zapal stane! nemalo by to dychat, ci to az po vybrati, alebo su este aj potom zalepene? a este ja nerizumiem konkretne tomu, ze ake prelepenie na vrchu, ved stychy su dole pod cicikmi, nie? sa zblaznim z toho leukoplastu! a ktorasi tu pisala o prevezoch..to po kolkych dnoch a co konkretne, ci cele prsia su previazane?
kolko trvaju tie bandaze a kedy sa prvy raz uvidim?
diky vopred za rady ja uz blaznim

miu miu

no ja uz som si pasky dala dole. ale len hore na prsiach co som mala, dole pood prsiami a cez jazvy som si to tam nechala. poviem vam spravila som si depilaciu prs nedobrovolne. au dost to bolelo. ale uz som sa lepsie umyla, v utorok mam kontrolu a prevazy tak mi to asi zasa daju.

fifiBB

nelina
ahooj,no som rada že sa ti darí a máš teda úctihodnú velkost.tie pásky si dole nedávajte dievčatá,bo ja som sa na to pýtala sestričky a tá povedala že v žiadnom prípade odlepit,že musím vydržat.ked mi budú vyberat štichy dajú mi dole aj pásky..
a ako ešte máš nejaké bolesti?

nelina

miu miu,
myslis,ze si mozes odlepit tie pasky?mne to tiez trocu vadi,s tym umyvanim hore-to je katastrofa.tiez som sa zabudla na to spytat.mna to uz tiez pod tymi leukoplastami zacina svrbit,
fifibb,
ty si sa nahodou na to trsku nepytala?mna to ani nenapadlo a tiez neviem,ci to musim mat az do kontroly.

nelina

ahoj fifibb,
ja mam teraz podla mojho nazoru take decka.tiez ich nemam nejak tvrde,asi to skutocne spravili tie dreny.je pravda,ze ked su oblepene a mam tu náádhernu retro,pod trickom robia take neprirodzene spicaky /mam anatomy/.ale ked som len v podprde, vyzeraju uz teraz celkom prirodzene,ked sadnu a zmaknu,myslim ze budu super.

miu miu

no ved aj ja si pockam na vysledny tvar. este su take jak umelo nasadene ale ked zmaknu a opadnu trocha tak uvidis ze budu krasne aj tvoje. aj ja ich mam este oblepene ale chystam sa to dat dnes dole. teda len z vrchu. ten spodok si necham zalepeny. myslite ze mozem? vadi mi tam hore ta paska. svrbi ma to pod nou. a chcem si zmt tie cirky co ma pokreslili.

fifiBB

čo ja viem,no všetky píšete že ste nadšené novými didi..ako by som to povedala,je super že sú velké,to si neviem vynachválit,ale napríklad ked idem k zrkadlu kukat tvar prsa,tak neviem,sú také iné,dopredu vypuklé..asi je to tým že som na ne ešte neni zvyknutá a aj ich mám oblepené páskou stále tak aj to skresluje..
takže sú lepšie tieto ako tie čo som mala pred tým,koli velkosti,na ten tvar som si fakt ešte nezvykla.možno po mesiaci sa mi už nebude zdat nič divnéé,uvidííme.

miu miu

mne ich zvacsilo priblizne o 2 cisla mozno az o 2 a pol. neviem porovnat takto v retropodprde. tazko sa mi to hodnoti. ale pacia sa mi a som spokojna. hadam sa este vysupnu a budu este krajsie. tak to budem happy... a tebe sa pacia?

fifiBB

miu,ano antibio som dostala na klinike,dali mi ich domov.bojim sa dat dole tu podprdu,ešte vzdržím asi..
a ako si spokojná s velkostou,kolko ti to spravilo,tých 325ml?
mne sa zdajú moje raz také akurát,inokedy velké ked si hlavne prirovnám podprdu čo som nosila pred opkou..xixi,ja som nemala žiadný opuch,ani po opke a ani neskor,doktor vravel že sa mi už nezmenšia..ale ja som mala dreny od pia až do pondelka.