CICUSKY PORADTE, PLEASE!!!!
U plastickeho chirurga Dr.Kacmara v Kosiciahc som bola uz niekedy zaciatkom maja 2008, no kedze som usudila, ze do teplych dni a teda nosenia tielok by som sa nemusela stihnut dohojit, odlozila som opku na jesen. V oktobri som sa bola objednat - 5.11. som mala predoperacne vysetrenia a opku 11.11. Avsak ked sa ma na vysetreniach opytal, ci nahodou neberiem HAK, spomenula som si (skoda,ze neskoro), ze v tom maji sme take nieco preberali, avsak to som si, bohuzial, nepamatala a 5.11. som mala za v sebe uz 3 tabletky z noveho balenia HAK. Dr.Magdo povedal, ze to mam hned vysadit a uvidime. Ked som vsak tbl vysadila, pochopitelne som v sobotu 8.11. dostala menzes. Myslela som, ze z operacie nic nebude a ze sa posunie. No na moje prekvapenie mi dnes povedali, ze ak budem mat dnes-zajtra uz len spinenie, v stredu 12.11. mozem ist pod skalpel. Ne jednej strane ma potesilo, ze uz nemusim cakat, no na strane druhej ma to dost vylakalo - vraj ta baba z BB zomrela na stole prave kvoli tomu, ze zatajila menzes a HAK. BOZE!!! SOM ZUFALA, PORADTE, CI TO NIE JE RISK?! Nemali ste niektora nahodou podobnu situaciu??????????????