Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

nelina tesim sa s teba, aj ja sa citim lepsie, aj ta prava strana uz prestava boliet no len ten tlak citim fajnovo. uz by som najradsej zhodila tu retro. tlaci ma svina. som samostatna uplne uz dost dlho a dnes idem varit. xi
zajtra idem na prevazy a kontrolu.

nina no uz ani neviem co vsetko si sa patala preboha tolko otazok ufff. No po operacii ma len polepili cele prsia dookola a samozrejme jazvy na mako. mam tam gazu alebo co a hned mi nasadili podprdu. tak som aj odisla domov, idem na prevazy a kontrolu presne po tyzdni. teraz ma prelepia skontroluju a idem domov a po dvoch tydnoch na vyberianie stehov, to uz sa budem moct aj normalne osprchovat. inak sa da len od pasa dole a hore len take utieranie.
normalne budes mobilna, na wc ti pomozu ale da sa to zvladnut aj domov uz pojdes normalne. nic sa neboj.
aj vidiet sa da tie prsia cez leukoplasty. tvar vidis aj velkost a to ti zatial bude stacit. musi.
a myslim ze ked je to sterilne prelepene tak sa tym chcu vyhnut nejakemu domackemu prelepovaniu aspon na zaciatku aby sa tam nezaniesla nejaka infecia. myslim ze preto to takto robia.

miu miu

tajka 99, ja som pocula inu verziu preco ta baba zomrela na stole a to ze pozila drogu pred operaciou a to nepovedala samozrejme. no neviem to je jedno.
Poviem ti ze ja som uzivala hak dalej, vobec som ju nevysadila, doktorka to nevyzadovala. takze kazdy doktor to berie inak a podla toho ti stanovia narkoz. len treba vsetko povedat pred zakrokom, nezatajit fajcenie, antiku ani nic podobne. bola som v narkoze 45minut a nebolo mi ani zle ani od zaludku ani hlava ani nic len zimnica trocha. to je vsetko. neboj a nestresuj.

baby idem porobit foto a poslem livee.

nelina

ahoj tajka,
ja mam skusenost,ked mi operovali zilu na nohe v celk.anestezi.ja som vtedy nevedela,ze to treba vysadit.tu ide o to,ze sa moze vytvorit krvna zrazenina a v tom je problem.mne 3 dni pred opkou davali injekcie na riedenie krvi do brucha /alebo paze/a po opke preventivne tiez.takze pokial zvazili,ze to nie je velke riziko,tak by som urcite do toho isla.ja som vtedy tu antikoncepciu brala stale,ale podla toho co pises,ty si ju uz vysadila,takze nejaky casovy odstup tam je,kdezto ja som ho nemala.

tajka99

CICUSKY PORADTE, PLEASE!!!!
U plastickeho chirurga Dr.Kacmara v Kosiciahc som bola uz niekedy zaciatkom maja 2008, no kedze som usudila, ze do teplych dni a teda nosenia tielok by som sa nemusela stihnut dohojit, odlozila som opku na jesen. V oktobri som sa bola objednat - 5.11. som mala predoperacne vysetrenia a opku 11.11. Avsak ked sa ma na vysetreniach opytal, ci nahodou neberiem HAK, spomenula som si (skoda,ze neskoro), ze v tom maji sme take nieco preberali, avsak to som si, bohuzial, nepamatala a 5.11. som mala za v sebe uz 3 tabletky z noveho balenia HAK. Dr.Magdo povedal, ze to mam hned vysadit a uvidime. Ked som vsak tbl vysadila, pochopitelne som v sobotu 8.11. dostala menzes. Myslela som, ze z operacie nic nebude a ze sa posunie. No na moje prekvapenie mi dnes povedali, ze ak budem mat dnes-zajtra uz len spinenie, v stredu 12.11. mozem ist pod skalpel. Ne jednej strane ma potesilo, ze uz nemusim cakat, no na strane druhej ma to dost vylakalo - vraj ta baba z BB zomrela na stole prave kvoli tomu, ze zatajila menzes a HAK. BOZE!!! SOM ZUFALA, PORADTE, CI TO NIE JE RISK?! Nemali ste niektora nahodou podobnu situaciu??????????????

nelina

ninab,
tak uz sa ti to blizi,ani sa nenazdas a budes mat po.hybat sa budes moct,ja som sice zisla z postele za pomoci sestricky v noci-na WC.zimnicu som po narkoze nemala,hlava ma nebolela,ale zaludok som mala taky,akoby som pomiesala tie najhorsie druhy alkoholu za noc.fakt je to individualne.sprcha?no budes rada,ked si na druhy den umyjes zuby.ja som sa od pasa dole osprchovala az doma na treti den a hore sa umyvam malym uterakom.je to neprijemne,ale inak to asi nejde.to prelepenie navrchu mas kvoli tomu,aby boli prsia dostatocne fixovane a dobre sa implantat "usadil".aj ja sa uz citim neprijemne a to idem na kontrolu okolo 20-teho,ale co uz?pritom som zvyknuta na sprchu rano aj vecer.nebojkaj,zvladnes to,mne sa vobec nezda,ze uz som piaty den po.
baby,ja som si vcera vecer asi na pol minutky rozopla retro a tie prska fakt vyzeraju inak ako v nej.su prirodzenejsie.ta podprda mi ich robi take divne-spicaky.

nelina

fifibb,
ja som uz dve noci spala dobre,bolesti nemam,len obcas ma nieco pichne,akurat citim ten tlak,ale uz som takmer samostatna.ja mam podobne pocity ako ty s tymi prskami,tiez ssa mi zatial zdaju take neprirodzene,pritom mam anatomy,ale myslim,ze postupne ked zmaknu a sadnu,budu pekne.fakt na mojej hrudi tie 395-y nevyzeraju nejake velke.myslim,ze keby mi dal mensie,uz by to nebolo ono.su take akurat.skutocne to nezalezi od ml,ale od postavy.ja som ssa zregenerovala celkom rychlo,nemam ani modriny,ani opuch,tak ako ty.ked ti vybral dreny,aj ty si citila tu ohromnu ulavu?
ja idem na kontrolu a prevaz 20-ho,no musime to vydrzat s tymi naplastami,su neprijemne,ale vydrzime nie?

sweetlemon

evciatko
no neviem, mne sa zda, ze vacsina bab ma rezy pod prsami...ja by som sa bala tych pazuch, lebo to je vidiet vzdy, ked zdvihnes ruky. ale ked to mas pod prsami,tak to vidis len ty a tvoja polovicka. no a ked to bude v ryhe a pekne urobene, tak je viditelnost minimalna. ale samozrejme zalezi na kazdej z nas, co si vyberie...
nelina
aj ja gratulujem k novym prskam :))

evciatko7

este by som chcela vediet, ze kde vam robili rez?Mne budu pod pazuchami, lebo co mi ukazoval fotky tak vidno pod prsiami jazvy, a ze vacsinou si baby vraj davaju rezy pod pazuchami...