Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

berenice17

ahojte baby, tak som sa akosi preluskala od posledneho prispevku po asi 400-vku a rozhodla som sa aj ja konecne napisat. Vzdy som chcela ist k dr Cervenovi do BB, za tych 200 prispevkov som nanho nenasla nic zle, viem ze robi spod pazuchy ale inak myslim ok, alebo este dr Jezovitu chvalili, tiez dr Kacmara, co je ale pre mna daleko. Kedze mam teraz taku hrcku na prsniku neviem ci mi to povolia vobec a ak ano tak neviem ci tento rok ale urcte by som sla. este som sa inak nedozvedela ci vobec niekto kojil so silikonmi, dakujem

miu miu

aj ja mozem povedat ze som cakala horsie pooperacne stavy. je to omnoho omnoho lepsie ako som si myslela.
baby co ste pred nebojte sa.

fifiBB

nelina
ahooj,teškáám sa že sa ti takto darí:))no mne sa myslím že už začínajú páčit,musím si však na ne zvyknut,s predu ked sa kuknem sa mi zdajú že mohli byt aj vačšie a zase z boku si poviem,no aj menšie by mi stačili.xixi,ale to som celá ja.xixi,ale v konečnom dosledku sa teškáám,samozrejme:-)
ja idem na štichy 14,v piatok,tak už sa teším hlavne na sprchu.inak ked to možem zhrnut tak všeobecne,celý tento priebeh,čakala som ovela horšie stavy,myslím tie pooperačné ako v skutočnosti boli,čomu som rada..
zatial nefotím,bo foták nemám..upsss.
neli a už si dala aj podprdu dole a riadne si si oči vyočila?xixi,a manžel najsamspokojnejší???xixi.

miu miu

jo, napisem, aj ja si myslim ze az po vybrati stehov. inak uz som zvladla aj navarit a trocha povysavat. uz mi je fajn ale snazim sa vsetko robit pomalinky a nenamahat sa tak velmi. a nudim sa tak som troska upratala. xi

nelina

miu miu,
tak kedy to mozeme masirovat a natierat,to netusim,ale aj ja som zvedava.urcite to bude az po vybrati stehov.uz sa to tu niekde spominalo,ale nechce sa mi pozerat dozadu.zajtra napis co ti povedala.

miu miu

nelina aj ja sa skrabem, a tiez manzel skrabka chrbat, lebo si tam zle caham. samozrejme ani ja si neviem predstavit ako by som to zvladala v lete. to by bolo hrozne. takto sa to da v poho. aj ja sa tesim na sprchu. nevies kedy mozme uz umyvat v repiku alebo natierat prsia aby zmakli nejakym kremom a zacat masirovat? key to baby zacali robit? opytam sa aj zajtra u doktorky na kontrole.

LIVAA poslala som foto, hadam ti prisli.

nelina

miu miu,
no super,ze uz tak fungujes.ja idem na kontrolu az po dvoch tyzdnoch.ale to asi preto,ze som mala aj dreny.tiez ma ta podprda dost tlaci.je fakt neprijemna,ale horsie by to bolo keby bolo teplo.manzel ma uz zacina skrabkat po chrbatiku ako opicku.no,hadam tych 6 tyzdnov vydrzime a potom hor sa nakupovat krasne pradielko!!!este stastie,ze po vybrati stehov sa budeme moct normalne sprchovat.