Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ninab
teškaj sa,nemaš sa čoho bát.podobne ako nelina,išla by som do toho znovu bez problémov,lebo fakt zo dna na den cítiš úlavu.ja som 11 dni po a som tiež samostatná,v podstate nebolí už,no občas v tom pravom ma ešte pichne a cítim v nom tlak,ale to je to najmenej,hlavne ked vidíš tie kopčeky..xixi
ninab,kedy máš ten termín,tento týžden už??a inak teším sa bo ich mám pekne pri sebe a mám tam taký super sexi jarčok čo som si aj priala,dúfam že ked dám dole retro sa mi velmi od seba nevzdialia:)))

nelina

ninab,
teskaj sa!!! urcite sa neboj.ja budem mat zajtra tyzden po opke a mam pocit,akoby som tam bola len vcera,tak to leti.,ani sa nenazdas a budes sa vytesovat s nami!!!

nelina

ahoj nufik,
niektore baby posielali chirurgom fotky aj cez internet,viem ze niektori sa aj ozvali,povedali svoj nazor,niektori nie.ale ak mas skutocne zaujem o zmenu prsiek,myslim,ze je treba absolvovat konzultaciu osobne.fotky skresluju a ja by som to takto urcite neriesila,tak ci tak nakoniec ak sa rozhodnes pre opku,musis prist osobne.ale skus poslat fotky a uvidis,pripadne si dohodni temin konzultacie na obdobie,ked budes doma.

nufik

ahojte baby!zijem v uk a rozmyslam o silikonoch!pocujem same chvali na doktora CERVENA!mohli by ste mi napisat ci je mozne spravit konzultaciu cez internet?ked poslem fotky...?

nelina

fifiBB,mi miu,
fakt mate pravdu.aj ja som cakala horsie stavy.vcera mi volala kamoska ktora bola min.rok u cervena a bola v soku,ze ako uz fungujem.nakoniec sme dosli k zaveru,ze ona potrebovala pomoc skoro 2 tyzdne na co ma pred opkou aj upozornila a to pre to,ze ma rezy pod pazuchou a nemohla dlhsie zdvihat ruky.asi tie rezy pod prs.maju nieco do seba.ja si uz tiez zvykam na prska.manzel ich zatial videl len v retro,pacili sa mu,ale viac mu zatial ani neukazem,lebo vidim na nom,ze je este taky roztrzity.on je na niektore veci taky citlivejsi,/povie,ze mu trpnu nohy,ked len v telke vidi nejaku operaciu,alebo sa o niecom takom bavime/ a tak sa mu predvediem az ked uz budu trosku sadnute,prijemnejsie na ohmat a makksie.ked som cakala dcerku a oznamila som mu to,bal sa ma aj dotknut,ze mi ublizi.je to skratka v nom,velakrat sme sa o tom bavili.ale inak je zlatucky a aj v tomto musim ist na neho pomalicky a viem,ze vo finale bude vééélmi spokojny.
baby,skutocne co mate pred op,nebojte sa,prve dva dni su take najhorsie,ako po opke,ale zo dna na den budete citit ako sa to len a len zlepsuje.nebojte sa.ak by som sa mala este raz rozhodnut,nevaham a idem opat do toho.

ametystka

miu miu,
je radosť čítať tvoje slová, že si očakávala horšie pooperačné stavy a že je to lepšie ako si myslela. pre tie čo sú pred je to ukľudňujúce. ty si dnes asi siedmy deň po, nie? vieš už niečo aj doma porobiť?
Ps, trocha neskoro, ale aj tak ti gratulujem k novým prsiam...

miu miu

berenice kojila Dara Rolinc so silikonmi. chi chi.... aj ja som este pred porodom a toto nejak neriesim. pocula som ze to neni nijaky problem, tak tomu verim.