fifiBB,mi miu,
fakt mate pravdu.aj ja som cakala horsie stavy.vcera mi volala kamoska ktora bola min.rok u cervena a bola v soku,ze ako uz fungujem.nakoniec sme dosli k zaveru,ze ona potrebovala pomoc skoro 2 tyzdne na co ma pred opkou aj upozornila a to pre to,ze ma rezy pod pazuchou a nemohla dlhsie zdvihat ruky.asi tie rezy pod prs.maju nieco do seba.ja si uz tiez zvykam na prska.manzel ich zatial videl len v retro,pacili sa mu,ale viac mu zatial ani neukazem,lebo vidim na nom,ze je este taky roztrzity.on je na niektore veci taky citlivejsi,/povie,ze mu trpnu nohy,ked len v telke vidi nejaku operaciu,alebo sa o niecom takom bavime/ a tak sa mu predvediem az ked uz budu trosku sadnute,prijemnejsie na ohmat a makksie.ked som cakala dcerku a oznamila som mu to,bal sa ma aj dotknut,ze mi ublizi.je to skratka v nom,velakrat sme sa o tom bavili.ale inak je zlatucky a aj v tomto musim ist na neho pomalicky a viem,ze vo finale bude vééélmi spokojny.
baby,skutocne co mate pred op,nebojte sa,prve dva dni su take najhorsie,ako po opke,ale zo dna na den budete citit ako sa to len a len zlepsuje.nebojte sa.ak by som sa mala este raz rozhodnut,nevaham a idem opat do toho.