Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

a baby ja vam jarcok mozem tak akurat ticho zavidiet...mam cici dost od seba /na foto to vidno...tak mi hned povedala ze sa nemam tesit na nejaky hlboky vystrih, ze ho budem mat sirsi/ako montrela, ked som jej foto ukazovala, len mam 250/ky takze este aj o polovicu mensie didky....

ninab

fifi diky aj tebe ja mam termin 17. nov. na buduci tyzden v pondelok tam mam prist a utorok mam operaciu...neviem preco tak den pred tym ale tak mi to kazali...

ninab

neli, tak to dufam, ze sa budem vytesovat, ale ja som ten psycho pripad uz teraz sa mi snivaju blbe sny...zajtra mam interne vysetrenia a pozajtra mam ARO vysetrenie..inak mohlo by sa stat, ze mi to na tych vysetreniach neschvalia alebo nejak neodsuhlasia?dala som si totiz na obed dva deci vina a doktorka mi hovorila ze tyzden pred vysetreniami nepit a nefajcit...

Lela1

ahojte baby,
no dnes som bola na predoperacnych. Tie ktore sa chystate do Estheticu a nechcete predoperacne cez obvodaka, Jezovitova posiela do Provitae MUDr. Ogurcakovi, je to hned krizom pri Estheticu... Zaplatila som 2000 Sk a este naviac som si dala vysetrit krvnu skupinu (ale Jezovitova to nevyzaduje) za to som dala 600 Sk. Zatial mam vysledky v poriadku uvidim este ako dopadne krv... ak je vsetko ok... stvrtok rano myslite na mna mam opku... bojim bojim

nufik

ahoj nelina!dakujem za radu!tak to asi necham na osobne stretko.inak baby ak by ste mohli niektora,ak vam to neprekaza,poslite mi niejake foto.nech vidim ako ta praca ,,cervena,,vyzera.moc sa bojim toho vsetkeho.

nelina

fifi
nikdy nie je do detailov tak,ako si predstavujeme.áále,keby toto mali byt tie najvacsie problemy na svete,to by sa nam zilo nie?
kde ti to mam poslat?

fifiBB

nelina
super pošli mi ju.inak však neva ak mi po zhodení retro pojdu od seba,tak ako ty vyformujem podprdou..ja som čakala vačšie didi pri 410ml a sú také stredné C by som povedala,ale zase ja som nemala pred tým nič,trška mi povedal pred opkou že mám prepadnutý hrudník,keba som ho mala normálny tak by som tam nemala nič.xixi a ešte že mám neprirodzene vysoko bradavky,tak že možem očakávat že tie bradavky budú aj po opke vyššie ako normálne,ale neva,hlavne že budú pekné vo výstrihu..inak nemám také číslo že by som si mohla dovolit chodit aj bez podprdy..čo som tiež chcela,aspon občas xixi..menšie si na sebe neviem predstavit,bo trška povedal že na hrudníku mám miesta ajajáááj:-))a mohli byt možno aj vačšie,ale to zistím uplne až ked zhodím retro..

nelina

fifi,
super,ja som tiez chcela sexi jarcok,zial,u mna to neslo,kedze mi prska idu trochu od seba na co ma trska hned upozornil a mam ten hrudnik sirsi.to by som musela mat riadne bomby a urcite okruhle.nevadi.podprdou to vymodelujem..co sa tyka toho rezu,asi je fakt pod pazuchou bolestivejsi,aj rekonvalescencia trva dlhsie.ja som si v nedelu sama vyfenovala hlavu,manzel mi ju umyl,ked som to kamoske hovorila,povedala,ze to jej fakt tie dva tyzdne nehrozilo a ze cely cas mala problem ruky aj trochu nadvihnut.ale je spokojna,ona implose chcela cez pazuchu,ma okruhle,tiez po opke mala krasny jarcok,ale postupne ako prska sadali,isli mierne od seba.ona je velmi utla,ale uvidis po case.ja mam asi take citaky ako ty,obcas pichnutie a samozrejme tlak.ten mi nevadi,pripomina mi to casy ked som kojila a prsa sa mi naliali do prasknutia.,az na to, ze nic nevyteka.ak chces,mam jej fotku v plavkach co mi poslala,mozem ti ju poslat.

fifiBB

neli:))
inak aj mne príde rez v podprsnej ryhe taký aj menej bolestný,bo pod pazuchou som velmi citlivá,už iba ked si spomeniem že by ma tam niekto rezal,mám zimomrááázky a cez bradavku to nikdyy!!!
inak sme ninab napísali rovnakú prvu vetu.xixi:)))