Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

fifi,
to je len moj nazor,kazda moze mat inu skusenost,ale logicky si myslim,ze by to tak malo byt.ved tie dreny vyberal na treti den a to uz tam pri vyberani netieklo nic.myslim ze ta vyssia tvrdost vznika prave vtedy,pokial sa ta nahromadena krv vstrebe.podla mna ak by to teraz malo zacat puchnut,tak potom by tam nebolo nieco v poriadku.este raz,je to moj nazor.
budem rada,co na to povie sweetlemon,ona je dlhsie po.

miu miu

fifi ty vies rozoznat co je silikon a co je tvoje? ja nie. necitim to. a mam ich makke aj ja. aj ked si dam dole podprdu tak mi nestvrdnu.

miu miu

baby ved ja som napriklad nemala dreny a prsia su makke a podla toho co si tu piseme moja rekonvalescencia je taka ako u vas, o nic horsia, praveze ja uz super fungujem vo vsetkom.

no bola som dnes v blave na kontrole, uz som odlepena, mozem sa sprchovat a prsia natierat heparoidom a contraxtubex ci ako sa vola ten gel, mozem aj oprat retro, doktorke sa prska pacili, vsetko slape tak ako ma, aj jazvicky su krasne tenulinke, zatial kym mam este stehy. na vyber stehov zase az o 2tyzdne, cize mne vyberu az na 21den od opky stehy.
uz mozem aj repikom umyvat, ale potom si ich mam zasypat detskym zasypom a dat na jazvu gazu. takze dobre to dopadlo, tesim sa.

baby poslite konecne foto co ste uz po, chcem vidiet tie vase jarcoky. ja nemam jarcok.

fifiBB

neli
to myslíš vážne,že tým holkám čo mali dreny,nestvrdnúú??to by bolo super,viem že sweetlemon ich mala tvrdéé,ale neviem či aj ona náhodou nemala dreny..ja nechcem aby mi stvrdli!!!a inak po akom čase asi už nebudem vediet čo je moja cicka a čo silikon,neviete???

nelina

fifi
ja ich tiez nemam tvrde,to urcite urobili tie dreny,ked vsetko odtekalo.urcite ti uz nenapuchnu,skor ak tam este nejaky mierny opuch je,tak sa to uvolni.ja to citim hlavne na bocnych stranach prs,ked dam ruky k sebe,ze mierny opuch tam je a pomalicky ustupuje.predsa je to zasah do organizmu .

fifiBB

neli
ano aj ja mám také špicatejšie a v retro sú teda pekne asexuálne,musíme to prežit tých 6 týždnov.inak niekto tu písal že ich mal ako dve tvrdé žemle,ja ich nemám tvrdé,myslíš že mi stvrdnú?a kedy??

nelina

fifi,
urcite nam musia sadnut.aj mne sa po odopnuti retro zdaju take velke,naliate spicaky,ale ked som skusala na retro obtiahnute tricko a svetrik,vyzerali celkom fajn,aj ked ta podprda ich velmi eroticke nerobi.

nelina

ninab,
presne akopise fifi,jarcok vytvarujeme podprdami,mne pred opkou lekar povedal presne to iste co tebe,ked ma zbadal,hned prva veta bola,ze takmer kazda chce mat jarcek a prska dopredu,zial vacsinou sa to urobit neda a musime ubrat z nasich predstav.nóóó nemozeme mat vsetko.ze si pila vinko,neboj,ja som vecer pred odberom tiez mala dvojku cerveneho a vysledky boli ok.

fifiBB

ninab
neboj jarčok vytvarujeme vhodnými podprdami,inak som si bola obzriet moje cici teraz v zrkadle bez retro no a zdali sa mi velké,také dost dopredu akoby som mala vysoký profil a ževraj mám stredný,no ale super,som nadšenáá:)))