Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

miu
ja posilovač riadenia nemám,musela som vela rúčkovat a radila som dvomi rukami,ale vravím krátka trasa tam a naspat cca 11km.

miu miu

jaj a pytala som sa aj na spanok na boku a povedala mi doktorka ze pokial mi to nieje neprijemne a neboli ma to, ked si najdem dobru polohu tak uz mozem. tesim sa

miu miu

fifi tak ty si uz soferovala? no parada, to som este neskusala ale aj ja mam pocit ze kratke trasy by som zvladla v poho. ked je posilovat riadenie nemal by to by taky problem. nie?

fifiBB

miu miu
ahooj,no neviem rozoznat čo je moje a čo silikon bo spodok prs si absolutne necítim,ale tušim že to tu niekto dávno spomínal..neviem..
tak už sprška,no ty sa máš,ja až piatok,inak včera som už šoférovala a celkom v poho..ale iba z dediny do mesta,tak krátka trasa..

nelina

miu miu,
vidis,fakt je to individualne.ty mas rez pod pazuchami?pisala som len to,ako sa kamoska citila a ako bola mobilna po rezoch v podpazi.urcite aj ta tvrdost bude suvisiet aj s tym,aku mas elasticitu,kolko sa ti tvori tej "odpadovej"krvi a ako sa ti to vstrebava.takze super,ak si nemala dreny a prska si mala makke,.mne z pravej strany vytieklo menej ako z lavej,pravu bradavku necitim a je pravda,ze elasticitu som tam mala o 1,5 cm mensiu.aj pnutie mam na pravej str.vacsie.