Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

inanitka, ja neviem, no ja som sa asi minule tri leta presvedcila, ze to nepotrebujem, ze som pred tehotenstvami, ze nevyhodim kopu penazi a tak, aj som minule a toto leto skusala vsetky mozne decoleny, bust plusy (mimochodom tam skoncilo aj 10000 ako nic)a toto leto som dost pribrala a vdaka tymto preparatom, ako som celkovo priberala riadne mi aj prsia napuchli-plne dvojky, ALE! bud velka rit a velke cici alebo mala pekna MOJA! foremna ritusa a nuly! toto leto ked som sa nezmestila do plaviek ani hore ani dole som sa rozhodla...buduci rok chcem male gatky a velku podprsku! banujem ze som vyhodila tolko penazi za "zazracne tabletky" (nieze by vobec nefungovali, to si nedovolim tvrdit tak ako si nedovolim tvrdit, ze trebars tebe zaberu) ale teraz by sa mi korunecky zisli...

ninab

eeeeeeeeej, miu, pekne, pekne...a ako sa dari? co to tam mas take oblepene? to su stychy este? ci tie uz nemas? aj ja sa tesim, ked sa budem moct pysit ako ty, budem tiez posielat priebezne...

miu miu

a este jedna vec co by som asi ja odporucila ist na opku ked je zima a nie teplo lebo sa budes potit a bude ti dost neprijemne ze sa nemozes sprchovat. a lahsie schovas aj tu hnusnu podprsenku ktoru vyfasujes, v rolakoch to nikto nezbada ale v tielockach neviem ako to budes schovavat. to je len rada podla mna.

miu miu

inanitka teraz neviem ci vobec rozmyslas ci mas ist na operaciu alebo nie alebo rozmyslas ci mas ist k doktorovi ktoreho si si vybrala.
Co sa tyka lekara v tom ti neporadim lebo ho nepoznam, ale co sa tyka operacia a kedze nad tym uvazujes znamena ze si so sebou nespokojna a chces to zmenit, tak nevahaj a zmen to. neni to nic hrozne, nehovorim ze to neboli, boli ale hlavne v den operacie a poviem ti skor je neprijemne lezat na chrbate 20hodin v kuse ako cela bolest prs. vsetko sa da vydrzat a mozem povedat ze jedna hnusna migrena je horsia ako toto. ak chces vidiet nase foto, musis poslat svoje prsia pred operaciou babe menom Livaa na mail e.uhrinova@gmail.com a ona ti potom posle pristum k nasim fotoalbumom. vsetko aj s pokecom to tam najdes. ja som po opke 7 dni a citim sa vyborne. ja som sa citila super uz na druhy den po a dokazala som normalne fungovat, jedine co ti viem povedat na sto percent je ze to stoji za to.... naozaj a myslim ze ti to tu povie vela bab. Ver mi ze teraz ocakavas ovela horsie stavy ako to naozaj bude.

inanitka

čaute baby,teda ako si to tu všetko čítam,ste všetky veľmi spokojné a to som rada prajem vám to! len my teraz prosím vás poradte,pretože som bola na konzultácií u doktora Červeňa,už mám aj termín na apríl, no ja sa stále neviem rozhodnúť či mám alebo nemám ísť. veľmi vás prosím poradte mi ako sa mám rozhodnú,veľmi by mi pomohli hlavne fotky a aké implantáty teraz máte,boooože ja som fakt zúfalá :-( vopred diky baby :-)

nelina

miu,
ja si mozem pravu bradavku hladkat a hladkat,necitim ju, ale ona ma citi-betarka jedna,hned reaguje!!!tak to je asi dobre znamenie

nelina

baby aj ja som dnes soferovala,ale je pravda,mam automat,takze tu niet o com,ale priznam sa,ze som sadala za volant s malou dusickou.s tym spanim,aj ja som vecer nechtiac skoncila vedla malej mierne na boku a tiez to nebolo nic hrozne,ale pod hlavou mam 2 vankuse,na rovnom mi to nie je moc prijemne,skusala som to,prska tahaju.

fifiBB

miu miu
s tým spaním,no super sprava,bo ja som sa dnes ráno prevalila na bok,bo som zabudla na cici a potom ked mi to došlo som sa hned spamatala a dala na chrbát..ale tiež ma nebolelo:)))