Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu miu
no ja som mala tiez take nafuknute didiky, ale casom to je faaaaakt velka zmena, pockaj, zachvilku budu utesene, tesim aj ja na nove fotecky :)

miu miu

ninab oblepene su stehy na fotkach, jasne ze ich mam, vyberat mi ich budu az o dva tyzdne. cize az na 21den od opky. poslem dalsie foto ked trocha odpuchnu, lebo teraz este su dost ofucane. chi

nelina

inanitka,
ja mam tiez prsia dost od seba,uz som to tu pisala,ak sa ti chce citat dozadu,lekar to bude urcite brat do uvahy a urcite ich nebudes mat horsie.ja som bola po opke najskor sokovana,ked som sa zbadala v zrkadle,fakt sa mi zdalo,ze tie prsa idu este viac od seba a naviac sa mi zdali moc velke.ale postupne odpuchaju a je to zo dna na den lepsie,hlavne vonkajsie okraje prs.,ktore dost presahovali okraje hrudnika.momentalne uz vyzeraju pekne /samozrejme adekvatne k casu od opky/.inac velmi vela robi aj ta retro,ked ju na chvilu dam dole,prsia mam ulozene lepsie ako v nej.

sweetlemon

inanitka
myslim, ze naozaj nemas nad cim rozmyslat, jasne, ze nam, co sme uz po, sa to lahsie hovori. mas ist do niecoho noveho a celkom aj riskantneho, ale vlastne zivot je ovela riskantnejsi ako nove kozy :) takze vrelo odporucam, uvidis, ako sa budes tesit z novych kopcekov :))

ninab
som vyse 2 mesiace po a zatial teda vobec neviem rozoznat rozdiel medzi svojim a umelym. to sa fakt neda :) ale ja som tam skoro nic nemala, neviem, ake to je, ked mas uz nejaky zaklad...

sweetlemon

ninab
mne sa to zdalo s tou ryzou, ze to bolo vacsie. po op sa mi zdaju mensie. ale nie o moc, ked si dal pushup, tak je to asi rovnake :)

inanitka

miu miu diky za podporu, ja vám baby verím, že ste spokojné, lenže ja mám dosť prsia od seba a bojím sa aby som ich potom nemala ešte horšie a možno ma brzdí do toho ísť môj strach.Viem ja idem v apríli,to sa už blíži leto, lenže ja iný termín nemôžem, lebo robím v zahraničí a prídem až v apríli (mimichodom už zajtra odchádzam) :-)
Bola som v BB u Černeňa,ako doktor je príjemný,dobrý odporučil mi 260ml,okrúhly,spod pazuchy,pod sval, som sama na seba "nasratá" že sa vôbec neviem rozhodnúť,lenže vieš keď vidím pekné prsia po operácií tak som rozhodnutá ísť, lenže jedna kočka čo bola tiež u Červeňa mi poslala foto a myslela som, že odpadnem zo stoličky,no hrozné,po pol roku sa jej uložili tak ako mala aj svoje pôvodné prsia,úplne od seba,preto som zúfalá :-(
ale inak toto fórum sa mi naozaj páči,všetky si chválite,ste šťastné,bože som so svojimi prsiami nespokojná tak čo tu vymýšlam!!!! baby neviete kde sa dá kúpiť vreco s optimizmom? :-) ale inak diky ste zlaté, že mi radíte a podporujete :-)

ninab

fifi ja som tu kdesi pocula ze budes mat fest problem rozoznat, co je tvoje a co silikon a tak sa mi to lubi!to znamena ze chlapy (teda aspon ten moj, ten si nevsimol, ked som sa z medovej blond odfarbila na cokoladu, ale fakt ze som dosla v noci:)xix) by to bez tej jazvy ani neregistrovali...?!

ninab

fifi, nelina, to aj ja sa tymto zachranujem ze jarcok vytvarujem ale co bikiny? ja sa strasne bojim-shak mam mat len 250-ky, ze male budu a este aj odseba...
!!!!!...kocky a poradte, ze ci to je po operacii fakt take - ako to bolo s tou ryzou v tom sacku...ktore ste to skusali, alebo s vodou, prosim vas pekne mi napiste, ci tomu mozem verit...
...lebo ak to je fakt tak tak potom by mi aj tie 250-ky stacili, len mi napiste pravdu!

ninab

a inak inanitka, mne pomohlo velmi toto forum, sama by som na tom bola este asi tak ako si na tom ty...nevedela by som ci, a odkladala by som to kvoli strachu jako by sa dalo....
zaver: sme v 21. storoci a preco nevyuzit moznost sa zlepsit (ak ti to tak drasa nervy ako mne) ked na to mas peniaze, naladu, odvah a cas?

sweetlemon

fifi
no ja som ich mala tvrde, ale zase neboli uplne ako kamene, nieco ako take tie gumove lopticky na stlacanie. no a tvrdli dost, ked som dala dole retro. ale ked som ju zase nasadila, tak pochvili ulava a boli zase v pohode. no a super, ze ich nemate take moc pevne. ja som mala malo elasticku kozu, najma na jednom, tak asi preto to bolo take napnute...
no a teraz su uz celkom fajne, este nie uplne ako prirodzene, ale ked sa predklonim, tak su uch take hebucke, juj, no jedna radost :))) este ked lezim, tak su take pevnejsie. no nebojte, tvrdnut vam uz nebudu, uz to bude len a len lepsie. ako sa tu hovori...kazdym dnom :)

uz si ich ani neuvedomujem, akurat dnes ma hneval jeden did...ma v nom tak skaredo pichalo. este asi dozvuky. ale inak uzas, su uplne paradne :)