miu miu diky za podporu, ja vám baby verím, že ste spokojné, lenže ja mám dosť prsia od seba a bojím sa aby som ich potom nemala ešte horšie a možno ma brzdí do toho ísť môj strach.Viem ja idem v apríli,to sa už blíži leto, lenže ja iný termín nemôžem, lebo robím v zahraničí a prídem až v apríli (mimichodom už zajtra odchádzam) :-)
Bola som v BB u Černeňa,ako doktor je príjemný,dobrý odporučil mi 260ml,okrúhly,spod pazuchy,pod sval, som sama na seba "nasratá" že sa vôbec neviem rozhodnúť,lenže vieš keď vidím pekné prsia po operácií tak som rozhodnutá ísť, lenže jedna kočka čo bola tiež u Červeňa mi poslala foto a myslela som, že odpadnem zo stoličky,no hrozné,po pol roku sa jej uložili tak ako mala aj svoje pôvodné prsia,úplne od seba,preto som zúfalá :-(
ale inak toto fórum sa mi naozaj páči,všetky si chválite,ste šťastné,bože som so svojimi prsiami nespokojná tak čo tu vymýšlam!!!! baby neviete kde sa dá kúpiť vreco s optimizmom? :-) ale inak diky ste zlaté, že mi radíte a podporujete :-)