Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

renata27

Ahojte kocky,

ja som po operacii skoro 7mesiacov, a uz ani neviem,ze som bola na opke. Je to super mat prsia a neviem si uz predstavit zivot bez nich, zbehne to ako voda.
Len som si ich nikdy nefotila :) Nafotim a poslem. Viete mi poradit ako a kde ich ulozim, a kde si ja mozem pozriet druhe? :)
dakujem pekne a drzim palce tym co to este len caka.

miu miu

nufik najlepsie si pozries nase vsetky fotky ked posles ty svoje prsia odfotene pred operaciou na adresu e.uhrinova@gmail.com, je to k babe menom Livaa a ona ti posle pristupy. tam ich je vela, rozne velkosti a rozny chirurgovia. urobto tak a vsetko zbadas, alebo na stranke omlazeni.cz, forum zvacsenie prs nejen praha a okoli a po tvojom zaregistrovani tam maju baby fotky v profiloch aj pred aj po opke. skus a uvidis az na to ze to je nevyhoda kvoli tomu ze to je v cechach.

fifiBB

ahooojte hoolky:-)
ninab no ja som mala s ryžou myslím že vačšie ale to preto že som si ich sama vytvarovala do podprdy a teda najviac som si dala do výstrihu,aby bol taký hlboký sexi..silikon ti da pod tvoje prso,takže ho máš rovnomerne aj po bokoch-obvode,no ked dáš dobrú podprdu,zas budú pekné situované do dekoltu..noo bikyny,netráp sa hlavne že budú velké a nebudú ovisnutéé:))

swettlemon
no to si ma potešila s tým tvrdnutím,bo som sa bála že ešte len začnú tvrdnút,inak máš pravdu nemám ich vyslovene tvrdé ale také skor tuhéé.

ešte ninab:))
no zaujíma ma to ,či to chlap spozná,bo som bez partnera a teda v budúcnosti by som bola happy,keby to nespoznal,chápete nie??

nufik

baby asi ste vsetky zaneprazdnene,ale prosim ked si najdete cas poslite mi prosim par tych fotociek mooooc vas prosim.