Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

ahoj ninab
no to hej to máš pravdu,len by ma ešte zaujímalo že tie baby čo sú už dlhšie po a napríklad ležia či im aj po ležiačky cicíky stoja do hora,alebo po čase sú také usadnuté,makšie a teda aj v polohe ležmo prirodzenenjšie..potom už len hladat chlapa čo sedí 20hod denne za počitačom a má dioptrie..xixi..bo by som si priala aby na to muž neprišiel..asi ako každá:)))

inak sa teším bo zajtra mi vyberajú stehy a moc sa tešíím na spršku,túto noc som nemohla spat bo ma všetko príšerne svrbelo..

sweet
naozaj si tu podprdu nosila 6 týždnov,boože to je hrozne dlho,ja už chcem nosit výstrihy!!!..nedá sa napr.tak, že ked niekde večer pojdem na 2-3 hodky na cafe si dam normálnu a ked sa vrátim tak zase šup do retro,hmm...??

ninab

lela myslime na teba secky...bude dobre hadam (ja to mam este tiez pred sebou) uvidis!!!drzime palce nech sa ti splni sen

ninab

fifi, aha, no tak neviem asi podla intelektu chlapa, vies zasa never tomu, ze medik, co studuje treti rocnik to nerozpozna, ale ak to bude typ co stravi pri pocitaci 20hod denne a ma dioptrie tak veselo!!!!xixi
zalezi aj od jaziev, ja ti napisem na toto este za mesiac az budem mat opku za sebou aj jazvicky trocha zhojene, az uvidim ake robia pokroky v hojeni...
...ale opakujem ked som sa lekarky pytala, ze kedy mozem zacat rozmyslat nad laserom na jazvy, tak sa usmiala, ze uvidim tak za rok ci ich bude vidno..zmiznut namozu uplne ale ak to maju byt biele tenke ciarocky, este k tomu v prsnej ryhe kdesi, tak prinajhorsom to vyriesim nejakym zodpovedajucim tetovanim...:)

ninab

inanitka aj ja mam prsia dost od seba, ale lekarka mi povedala akurat ze nemam cakat nejaky uzulinky jarcok a povedala ze ked si necham od nej poradit velkost, tak mi vykuzli pekne a samozrejme vacsie prsia...inak zaujimali by ma tvoje miery...lebo mas odporuceny podobny implos ako ja!

nelina

ahoj miu miu,
ja mam prsa tiez stale napnute,ale ten opuch je mensi,nemam ich uz take neprirodzene od seba a su aj o trochu mensie.bocne okraje prsiek mam uz take sumerne k postave a nie ako prve dni-myslela som si,ze ich mam az pod pazuchou.moje obavy z velkosti sa konecne rozplyvaju a vyzeraju celkom fajn.urcite to chce niekolko tyzdnov,aby dostali ten spravny tvar a koža sa prisposobila.stale vsak citim,akoby som mala ist kojit najmenej dvojicky.bolest mam minimalnu a zaboli ma to len ked urobim nejaky prudsi pohyb.

miu miu

Lela1 drzim paste, neboj bude vsetko ok. budes mat prijemne prostredie, super sestricky ktore uvolnia atmosferu a ktore sa o teba dobre postaraju. Drz sa a neboj sa. vsetko dobre dopadne a o dva dni ked ta pustia domov budes cula ako rybka. tak ako my tu.

Lela1

ahojte
tak zajtra ma to caka. Velmi sa bojim ale aj tesim, len teraz skor prevlada ten strach... Dufam ze to vsetko dobre dopadne.. ozvem sa ked budem doma...