Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bobika 1

tak to je veľka sranda, aj ja som taka zatazena na seba, aj ja mam pusu aquamidom a kolko toho tam mam neviem lebo ja som si to davala robit na viac krat...fifi utekam so staršou dcerou na rehabku ale zas sa tu ukažem, som rada ze aj ty si slahnuta xixi. papa

fifiBB

no bobika,vidím že máme vela spoločného bo pery som si dala aj robit aquamidom,dal mi 3ml,tiež som jedna zo šlahnutých,a teda potrpím si na sebe,čo už..mám 27r.no doktor mi povedal že on robí len rez v podprsnej,takže som nemala ani na výber,ale som rada..
inak super že tie jazvy zmyzli..

bobika 1

jazvy nevidno, v pohode zdvihnem pazuchu a nikto nič nezbadá...mňa silikony vyšli na 54 tisíc ale cez prsnú ryhu už vtedy boli drahšie myslím o 20 tisíc. A prečo ti to robil cez prsnu ryhu? Ak sa smiem opýtať koľko máš rokov, ja 35. Nad reopkou rozmýšľam...tuho. Ja som mala tiež pred tým jednotky. Inak, ja som si už odvtedy dala zväčšiť aj pery, ti vravím šľahnutá :)

fifiBB

bika,no to ti verím že ta to štve,čo si platila ty za silikony,pred štyrmi rokmi,mna to teraz vyšlo niečo cez 70tis.a ako vidno tie jazvy,či to uplne zmizlo,inak si teda tiež riadná výška..rozmýšlaš nad reopkou a chceš vačšie?no ja som mala také jedničky pred opkou,ale ja mám prepadnutý hrudník,tak doktor vravel že budem mat pekný dekolt,taký hlbší vdaka tomu prepadnutému hrudníku..xixi,teraz to zatial vyzerá na také pekné C ale teda aj od podprdy záleži, aké budem nosit..

bobika 1

fifiBB, tak to je pravda s tou bolesťou, ja som ležala s jednou babou na izbe a ona mala cez prsnú ryhu atá behala večer po opke ako srna a ja som zomierala ešte doma týždeň. Ja mám 179cm a keď mi robili kozy tak som mala 58kg. Ja by som si aj vtedy dala väčšie ale cez pazuchu už 400ml bol risk, lebo mne taku veľkosť dával ako prvej, teraz to robí bežne...inak na máj tohto roku som mala další termin ale prišlo do toho toto moje malé chlapčiatko tak sa to odkladá na neurčito, aj keď som Červeňa stretla keď som bola už v 9 mesiaci a sám mi povedal, že tie prsia zmenia tvar, štve ma to, že už som taka šľahnutá, lebo nič iné nerobím len si cich obzerám a pritom priateľ je z nich stále hotový :)

fifiBB

bobika,prestahovala som sa z BB do Prievidze a tu ma operoval doktor Trška,som 14dni po a bolesti som mala možno tak 5 dní,práve sme to tu s babami rozoberali že tie čo mali cez pazuchu sú indisponované dlhšie ako tie v podprsnej ryhe,čiže aj moj prípad,ruky už zdvíham v pohode a nemám už bolesti..a čo jazvy,zmizli??tak máš teraz radost doma,no gratulujeem:)))
ja som dla 410,ale som vysoká 177 a štíhla55 kg a bála som sa vačších aby to neposobilo na mne vulgárne a aj doktor mi odmietol dat vačšie,povedal že 410ml je v mojom prípade maximum..no zatial som spokojná,ale to uplne to tistím až ked zhodím tu podprdu..
ty si ju tiež nosila až 6 týždnov?

bobika 1

fifiBB, ano zmenili tvar, sú ako moje vlastné:), mne to trošku vadí lebo mne sa práve páčilo na silikónoch ten guľatý tvar...ale už som sa informovala, je to pokles mliečnej žľazy a dá sa to upraviť tak, že silikón ti ostane ten istý, len ti zredukuju mliečnu žľazu, ja by som si to dala ale keď si spomeniem, že ak to má zase tak bolieť... a okrem toho som len 2 mesiace po pôrode. Ja mám tiež okrúhly implantát s vysokým profilom a zjedla by som aj väčšie. Ty si ako dlho po opke a kto ťa operoval. Si z BB, ja ano.

fifiBB

bobika1
dakujem ti za informácie a ak sem teda ešte nakukneš,prečo až po porode?myslíš že tehotenstvom a kojením zmenili didi svoj tvar??ja sice už som po porode ale aj tak ma to velmi zaujíma.ja mám 410,okruhlý pod sval,rez v podprsnej ryhe..
a teda som uplne nevyrozumela či vyzerajú umelo alebo úplne prirodzene,či to by som asi vela chcela:)))

bobika 1

ahoj fifiBB, tak ja mám silikóny už pomali 4 rok a už som s nimi aj odkojila síce len 1 mesiac....mám 400ml pod sval cez pazuchu u Dr. Červeňa. Takže didi mám makšie oveľa aj trošku sadli a keď ležím tak stoja. Inak ak by som sa ešte rozhodla pre silikony tak rozhodne po porode...