Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

fifi tak sa drz a zelam co najmenej bolesti, alebo radsej ziadnu:) potom napis ci boli ked to vytahuju tie stehy, lebo ja sa aj toho bojim...:)

fifiBB

babeny no ja som sa už obliekla,už sa chystam pomaly k tommu doktorovi a teda možem povedat že tieto moje didi v retro pod tričkom už vizerajú krásne,a ked teda zmením podprdu a dám predsa len niečo pevnejšie tak to bude vyzerat bezva a aj velkostou že fúú:)))

ninab

nelina a ty si mala aky velky ten anatomicky implos? ja som sa tu docitala-to som ani nevedela, ze tie anatomy su mohutnejsie ako gulate a co myslis, kolko mi cez prsia urobi dajme tomu ten 250ml?

nelina

babydoll,
no to aj ja som prekvapena,kde si u neho bola na konzultacii?ja na interklinik a tam je to zadarmo.mozno ak si bola niekde inde.mna vysli u neho komplet 99500,-sk,aj s izbou,ale este som si priplacala jednu noc naviac a ta ma vysla 880,-sk.implose mam McGhany.

babydoll

nelina,
no som prekvapena co hovoris, ja som u neho za konzultaciu platila 300Sk....

tajka,
to mas doma ale veselo, super, pobavila si ma, to ked poviem tomu mojmu...ale on sa boji viac ako ja, len ihlu vidi a odpadava, vies si predstavit lekarske vysetrenia s detmi - jedna sestricka spolu so mnou drzi dcerku, druha odobera krv a muzicek bledy ako stena sa vetra pri otvorenom okne:-)))

petula,
u Trsku ma vyjdu nieco cez 80tis. aj s priplatenou izbou na dalsiu noc. Myslim, ze Guba berie do 100tis.

nelina

inak petula,
pokial si babatko odstavila pred mesiacom,je to velmi kratky cas na opku.kedy ju planujes? viem,ze opku mozes absolvovat po roku od odstavenia,aspon Trska sa ma na to pri konzult.pytal,ci som aspon pred rokom prestala kojit.

fifiBB

ahojky dievčatáá
tééda,nestíham čítat:))
no dnes sú už konečne presne dva týždne po opke,okolo druhej idem na výber stehov k trškovi,moc sa teším na sprchu.juhuhúúú,ale sa aj bojím či to nebude boliet..

matulka??
a s tebou je čo,dufam že oki všetko..