Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

a ozaaaaaaj, baby, bola som na tych vysetreniach-interne a aro a vsetko by bolo v poriadku, len mi anesteziologicka napisala do karty, ze si mam doplnit krvne testy, lebo tie co mi robili, kurniksopa, shak prednedavnom, ze su stare (asi o par dni-3), tak zajtra rano este idem na krv a vytelefonovat si to potom musim a pondelok juchuuuuuu na prijem!!
:)))

ninab

fright tak skus skor nieco na vyvolanie, nech mas skor, mne cosi doktorka hovorila o tom, ze nechcu operovat pred menzesom, lebo je znizena zrazanlivost krvi, ze je lepsia po kramoch...ale radsej sa neskor spytaj!

frightened

ninab, nemám bolesti pri menzese, len sa bojím, že to dostanem skôr, pretože aj dnes som dostala skôr o dva dni, čo u mňa nebýva zvykom. preto chcem niečo na oddialenie.
ináč, výborný postreh :) ten istý imploš bude na každej vyzerať ináč

ninab

frightened, podla mna budem dost liekov brat po opke, chces to este kombinovat? ak mas bolesti pri menzese tak analgetika budes brat aj tak, nie? zaber na pecen...

ninab

fifi to som rada ze vam s miu nic moc nie je, lebo ja sa dost bojim a hlavne ked si predstavim, ze kazde pichnutie ma rozrusi a stale si predstavujem tu "neznesitelnu" bolest...kolko to trvalo? alebo inac...co je najhorsie? ja myslim, ze to prebudzanie z narkozy..ci?

frightened

Vie niekto, či mi pomôže askorutín oddialiť menštruáciu?
alebo o inej možnosti okrem Noretistheronu?
termín mám 8. decembra a menštruácia má prísť 12. dec. tak by som to chcela o pár dní posunúť. neviete poradiť ako?

ninab

baby no vidite obe mate po opke v obvode 8cm a kazda ma iny implos, dokonca miu ma skoro o 100ml mensi!!!
pre toto som zacala verit svojej doktorke, lebo kazdej to spravi inac aj keby sme mali ten isty implos..