Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

babydoll,
je to uz v nove Eme,inak tej mojej znamej "jarmile"tie prska fakt prajem,ona ich ma hrozne,take stráásne vytahane zajacie uska a pise tam,ze ma kvoli tomu blok pred manzelom.ona rada nosi hlboke vystrihy,ale moze ich vytlacit akokolvek,vyzeraju fakt hrozne.dufam,ze jej to vyjde a bude spokojna.

babydoll

sweet,
tak to fakt je zahada, tak podla coho teda to asi robi...ja som bola s manzelom, tak ma napadlo, ze som platila mozno za obecenstvo..hehe

neli,
nevedela som ze uz su aj vyherkyne, o sutazi som vedela, prsia im bude robit Trska. Tak budeme to sledovat co s nimi porobia, no ale vsak len krajsie mozu byt...

nelina

ninab,
urcite si vinko mozes dat,ja som vecer pred odbermi vypila dvojdecku cerveneho a ty mas opku v pondelok nie? co sa tyka tych konzultacii,interklinik je sukromna klinika a neplati sa tam.asi je to fakt tym,ak lekar niekde dalej dochadza,alebo ma inak postavenu zmluvu so zariadenim,tak si uctuje konzultacie.

nelina

ninab,
ja mam 395 a urobilo mi to o 10 cm viac na obvode hrude.mne sa nezda,ze by boli mohutnejsie,su inak tvarovane.vrchnu a vnutornu stranu nemam taku vystupenu ako pri okruhlych.
babydoll,
dobre robis,ze si priplacas jednu noc naviac,to bolo to najlepsie co som mohla urobit.ja som si este na druhy den nevedela predstavit,ze by som mala /aj s drenmi/ist domov.budes ovela oddychnutejsia a cestu zvladnes lepsie.
baby,
prave som citala EMU a skoro som odpadla.interklinik ak viete vyhlasil sutaz na zmenu imidzu,jedna z vyherkin je moja dobra znama "Jarmila",okrem zakrokov na tvari jej spravia aj plastiku prs.

ninab

boze baby odchadzam z roboty asi shak na dlhsi cas, lebo s novymi prskami asi barmanku robit nemozem a dnes a zajtra robim posl. krat baby z roboty by sa lucili ako keby som odchadzala na mars a ja dnes budem musiet odolavat hubertu de luxe a absolutke! ale vinka dva deci by som si dala, ci nemozem?

ninab

moznoze ked migruje tak sa plati...aj ta moje je domaca v martine a do prievidze dochadza a tam si za konzultaciu tiez pyta love, alebo skor to bude tak, ze ked je to v sukromnej klinike tak sa platia a v statnom zariadeni nie....
???

ninab

no a kocky, tie vysetrenia mam secky, tak pondelok do nemocnice ...wau...
sa mi to zdalo ako dlho sa caka a uz je to to:)
tak teraz mam uz strasne malinku ritku...

fifiBB

nelina
to hej letí to ako divé,inak ja som tiež u tršku platila za konzultáciu 200,tu v prievidzi..

ninab
díky že na mna myslííš:)))

babydoll

nelina,
ja som bola v SNOPe, tam ma bude aj operovat. No mozno to je tak ako pises, ze zalezi kde tie konzultacky robi. Ja budem mat Polytech 325ml anatom. pod sval.Tiez si priplacam jednu noc, koli drenom, nie som z BA.