babydoll,
nebojkaj, pekne sa vyspinkas a sama sa v pohode prebudis z tej narkozy. Cim neskor, mozno aj tym lepsie. Mna operovali okolo 10:00 a zobudila som sa okolo 16:00. A babenka vedla, co ju operovali den pred tym - nos, tak ta sa vraj zobudila okolo 18:00 vecer. Ze bola prekvapena, ked jej sestricka povedala:"Dobry vecer" Ale aspon tie dozvuky narkozy prejdu este kym spinkas. Lebo ked som predtym mala po jednej operacii dutin narkozu, tak som behala ako vila po chodbach na WC-ko a podobne. Ale teraz som bola trochu otapena, zimnica sice ziadna, alebo len take trojsekundove triasky (asi 3 krat), ale ked som sa vracala prvy a druhy krat z WC-ka v ten den operacie, tak uz cestou k posteli ma trochu oblieval pot. Musela som si rychlo lahnut a dala mi studeny obklad a hned to preslo. Neboj, ked clovek spi, telo sa najuzasnejsie regeneruje. Ja osm este manzela zo srandy strasila, ze vsak sa mozno nepreberiem, tak on si robil srandicky, ze este nas vela prijemnych veci v zivote caka, ze mam mysliet na vilu v Spanielsku, keby nieco. Tak som sa rehotala, ze taky dovod este Pan Boh na konci toho tunela urcite nepocul, a kedze vieme, ze ON ma zmysel pre humor (podla toho, ako poniektori vyzerame, he,he), tak sa urcite chyti za pupok a so slzami v ociach od smiechu ma posle spet k rodinke... :-DD