Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

baby,pekne sa to tu rozbehlo!
teraz je uz fakt zlozite,aky tvar silikonov si vybrat.je to skutocne o tom,k comu kto inklinuje.ja mam anatomy a vyzeraju velmi prirodzene,hlavne zvrchu.ale je pravda,ze ked uz davaju implose pod sval,tak aj okruhle vyzeraju vyborne.ja som tiez vzdy chcela anatomy,pri konzultacii mi vsak Trska navrhoval okruhle,s cim som suhlasila.nakoniec sa po prepoctoch aj tak priklonil k anatomom,aj ked povedal,ze som vhodna na obidva typy.a teraz si vyber....?nechala som to na nom,lebo som sa fakt nevedela rozhodnut, zatial som velmi spokojna,ze som si nechala od neho poradit aj co sa tyka velkosti,lebo keby to nechal na mne,tak by som sa urcite bala ist nad 350 a teraz vidim,ze by to nebolo ono.

petula5

dakujem babydoll
hej viem, ze je najlepsie spravit viac konzultacii, len u kazdeho nechat 700Sk sa mi zas nechce a este aj s dvoma malymi detmi sa tazko hlada volno 2 hodinky...u gubu som bola pred 3 tyzdnami na nose, takze mam cerstve spomienky...odstavila som pred mesiacom krpca a prsia sa rapidne zmensili :o(
Kolko vychadzaju u Trsku? a Jezovitova? citam ze si ju chvalite, na prsia je asi fajn, nosy robí otrasné...tak preto sa aj pytam na gubu, nos mi spravil dobre, ale ci aj prsia robi ok? no jo, je to asi vzdy trosku loteria

renata27

ninab,

ja mam gulate a neviem aky profil, som ani netusila, ze su nejake profily :)))
Ja som to uplne nechala v rukach Dr. Jezovitovej.
Len na konzultacii som chcela anatomy lebo to je strasny boom teraz, ze anatomy,ale mi vysvetlila v com su lepsie gulate, a ze sval si ich spracuje tak,ze budu prirodzene, ze nebudu ako lopty. Co je fakt pravda, teraz to vidim a som rada, ze som nedala anatomy.
A co sa tyka velkosti , vobec sa tu neporovnavaj...
Je len na tebe co viac chces , ci prsia prirodzenejsie alebo ,ze nevadi nech vidiet,ze mam silikony a nech su mega :)))
Ja som zvolila prirodzene, a ked chcem, tak do vystihu viem spravit aj mega :)) zalezi co obliekas.

renata27

miu miu,
tu v praci mi nejde pozriet galerka, ale doma som videla zopar. Teba si pamatam myslim, ze mas take vacsie ,ale pekne :)) A urcite budu este krajsie. Jezovitova je super podla mna. Inak v galerke je zle uvedene, nemam 350ml. Ja vlastne ani neviem, len mam doma odlozene,ze mi davala 350gramove tj. to iste ako 350ml? Lebo niekto mi hovoril,ze tu su tie okolo 275ml, takze nie moc velke. Chcela mi dat vacsie,ale ja som necchela, som skor za prirodzene a myslim, ze teraz uz su :)
Tak doma pozriem fotecky, tesim.

Baby vsetky ,ktore to amte za sebou mate krasne prsia:)

nufik

ahojte baby!mohli by ste mi napisat nieco blizsie o tych predoperacnych vysetreniach?zijem totiz v uk a chcela som vediet kolko asi cely ten proces trva.ako dlho musim byt doma pred a po op.ktora ste boli u dr.CERVENA?ako ste vedeli velkost?maju tam niejaky program na pocitaci ktorym to dokazu ukazat ako to bude vyzerat?tu vam daju vase fotky do pocitaca a ukazu vam ako budu rozne velikosti na vas vyzerat.ake chcem si to dat spravit doma lebo nasim doktorom viac verim a je to tu straaaaaaaasne drahe cc4ooolibier

tajka99

babydoll,
nebojkaj, pekne sa vyspinkas a sama sa v pohode prebudis z tej narkozy. Cim neskor, mozno aj tym lepsie. Mna operovali okolo 10:00 a zobudila som sa okolo 16:00. A babenka vedla, co ju operovali den pred tym - nos, tak ta sa vraj zobudila okolo 18:00 vecer. Ze bola prekvapena, ked jej sestricka povedala:"Dobry vecer" Ale aspon tie dozvuky narkozy prejdu este kym spinkas. Lebo ked som predtym mala po jednej operacii dutin narkozu, tak som behala ako vila po chodbach na WC-ko a podobne. Ale teraz som bola trochu otapena, zimnica sice ziadna, alebo len take trojsekundove triasky (asi 3 krat), ale ked som sa vracala prvy a druhy krat z WC-ka v ten den operacie, tak uz cestou k posteli ma trochu oblieval pot. Musela som si rychlo lahnut a dala mi studeny obklad a hned to preslo. Neboj, ked clovek spi, telo sa najuzasnejsie regeneruje. Ja osm este manzela zo srandy strasila, ze vsak sa mozno nepreberiem, tak on si robil srandicky, ze este nas vela prijemnych veci v zivote caka, ze mam mysliet na vilu v Spanielsku, keby nieco. Tak som sa rehotala, ze taky dovod este Pan Boh na konci toho tunela urcite nepocul, a kedze vieme, ze ON ma zmysel pre humor (podla toho, ako poniektori vyzerame, he,he), tak sa urcite chyti za pupok a so slzami v ociach od smiechu ma posle spet k rodinke... :-DD

babydoll

tajka,
gratulujem k novym prskam, tesim sa na foto do galerky. Super si to cele opisala, teraz ja budem po op spominat, aha to je ono co vtedy pisala...sranda. Ale perfektne to zvladas, klobuk dolu. Ja sa bolesti tiez nejak extra nebojim, mam po dvoch sekciach, no ja mam strach asi najviac z toho, ci sa vobec preberiem..:-))

petula,
baby tu pisali, ze Guba nezasiva, ale nejak lepi, teda nejaka ina metoda. Inak je ze vraj super odbornik. Ja idem k Trskovi, zatial nikto s nim nemal negativnu skusenost a ja som sa tak rozhodla hned po konzultackach u neho. Musis mat pocit, ze mozes dr. doverovat a to ja po osobnom stretnuti s nim mam. Chod na dve-tri konzultacky a lahsie sa rozhodnes ked porovnas.