Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

fifi a existuje este aj nieco ine ako framikoin? bo ja som bola na tych koznych testoch a som na neomycin (framikoin) alergicka...

bobika 1

fifBB ahooj, tak ti gratulujem, no nechcem ti kaziť radosť ale je tam ešte opuch...takže viem, že sa ti zdajú veliké ale počkaj tak 2-3 mesiace...no ale každopádne určite budeš spokojná teda teraz už som si nie istá ked si tak šiši ako ja :-)Ja som nemala retro podprdu, ja som nosila klasickú podprdu bavlnenú bez kostíc asi tak mesiac...inak ja mám veľkosť 75D...a čo jazvy o.k.?

fifiBB

no ale sprška sa nekoná pretože mi dal na rany pudrový framikoin sa mi vidí,prelepil mi to a povedal,že to tam mám mat do pondelku,jooj škoda tak som si tu spršku chcela už dnes užit..no ale to rýchlo ujde..keby som mala foták,hned nafotím..skúsim zohnat,cez mobil to neviem..

ninab

dakujem miu, ty asi vies ako sa citim, ja som to az tak nevedela-lebo viem to az teraz, napisem hned...len ja mam obavu este stale aj s tych implosov, robim sa presvedcena aj sa vnutorne presviedcam, ale aj tak si na to obcas spomeniem s negativnou emociou, neviem, co to znamena...ty si bola vyrovnana priam si chcela tie svoje a ja som tu pocula velmi vela pochybnusti o tej velkosti a to na mna fest vpyva. ked niekomu zahlobim aj na tomto fore ze 250, tak kazdy, ze chod do vacsich preboha a tak...

fifiBB

bobika1
som tu,práve som sa vrátila od tršku vyberal mi stehy nebolelo to a konečne som si ich videla a zdajú sa mi velikéé..
ty si ako dlho nosila tu retro podprdu??

miu miu

renata27 nemam velmi velke, ty mas 350ml /to je to iste ako 350g/ a ja mam 325ml. len ich mam opuchnute. xixixixi

miu miu

fuu baby nestihala som citat, do kelu ale ste sa tu rozpisali.
tajka gratulujem, skoro pridaj fotecky a urcite budes spokojna, a ta bolest bude len ustupovat. uvidis ako to pojde rychlo prec. ani sa nenazdas a uz ich nebudes citit vobec a budes sa len tesit.

Lela aj ty by si uz mala byt doma, hadam vsetko dobre dopadlo a si spokojna a ze ta to neboli. ozvi sa.

ninab drzim paste na pondelok.

bobika 1

a ja som po kojení mesiac a didiky mám makučke a uplne nebolestive a po mlieku ani stopa, ale to asi preto, že som kojila 1 mesiac, tak babo raď...