Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

no baby,
tak ja tomu nerozumiem,ja viem,ze este takmer viac ako pol roka som si z bradavky vytlacila mlieko a ta kocka,ktora to pisala na druhom fore bola z toho trochu nestastna,ze este musi cakat asi 4 mesiace,kym jej uplynie rok.
petula,
urcite ak ich chces skor,prebrala by som to na konzultacii,lebo asi je to individualne a neviem,podla coho to teda posudzuju.

ninab

co sa tyka toho kojenia, ja osobne by som tiez radsej pockala, prsia su fakt strasne citlive tkanivo a aj preto, lebo podla mna (teda deti nemam) ale do konecneho stavu (tvaru)sa daju tak po roku...nie?

bobika 1

Baby, mne DR. Ježovita odpovedala na otazku o reopke prs, že sa to môže riešiť najskôr cca po 6 mesiacoch od ukončenia kojenia. Tak neviem teda či to platí aj na opku. Ale myslím, že ano. Inak ja som jej písala na poradňa plastického chirurga a ešte v ten deň mi opísala. Je tu fifiBB?

nelina

ninab,
ja som den pred opkou vyupratovala cely dom,aby som na to nemyslela.urcite sa nestresuj,budes v pohode a dopadne to dobre.

nelina

petula,
jedna kocka na druhom fore tiez pisala,ze bola na konzultaciu -myslim u Jezovicovej a bola sklamana,lebo tiez ratala s polrokom,uz si to odpocitavala a tiez jej povedala,ze az po roku,takze este musi pockat.mozno ze to niekto robi aj skor po pol roku,ale mna sa to trska takto spytal,ako som pisala.neviem,mozno zalezi aj na dlzke kojenia.ja som kojila 13 mesiacov,asi sa treba este na to pre istotu spytat na konzultacii.

Livaa

tajka99
blahozelam a prajem skore zotavenie a aby si bola spokojna. V chirmede su veeelmi zlati,aj ja som sa tam citila super,ta starostlivost a aj prostredie,take domace,ziadna nemocnica. Drz sa a tesim sa na fotecky

petula5

nelina fakt? az rok? ja som bola v tom ze minimalne 4 mesiace....nevadi, teraz aj tak este prezivam ten nos..budem este asi 1,5 na materskej tak to chcem stihnut este vtedy..
ani u gubu sa neplatia konzultacie..

ninab

aha nelina tak uz chapem...ved uvidime...ja uz radsej pisem prace do skoly a to ani skuskove neni, len aby som na to nemyslela...