Caute cicuse, tak ja uz mam tiez po, v stredu 12.-teho som mala opku, je to teraz naozaj zo dna na den lepsie. Ked som predtym citala od vas tie vsetky pocity, nejeko som si ich nepredstavovala, a potom, ked som tam po opke lezala, tak sa mi to hned pripominalo:"aha, to je fakt take!" "aj toto! Ten chrbat ma bolel asi najviac, ale to mohla byt aj zo zlej polohy a kedze som sa nemhhla nadvihnut, nemohla som si ani upravit vankus ci posunut sa. Ale potom sa to zlepsilo, ked mi sestricka zdvihla uplne postel, to odporucam, mne to velmi ulavilo od bolesti. Personal bol super, to sa neda so statnymi nemocnicami porovnat. Okamzite a bez problemov pichali injekcie od bolesti a na spanie, kedykolvek som sa postazovala, hned to riesili. Ten prvy den bol pre mna najhorsi, snazila som sa co najviac spat, aj sa mi to darilo. V noci som sla len raz na zachod, to bolo dost tazke, ale inak som spala celu noc. Sestricka ma chvalila, ze osm bola vzorna pacientka. No a rano to bolo o 50% lepsie, ohromny rozdiel, vedela som sa sama aj posadit a ist na WC. Este som si aj tie flasticky - dreny drzala. Potom ma skontrolovali a vytiahli tie dreny a prezliekla som sa uplne sama. Aj som sa mohla ucesat. Mne nevadi dvihat ruky hore, len sa snazim obmedzovat pohyb ruk, pretoze mi to neraz prizvukovali. Vcera som uz normalne chodila, aj si naberala jest - den po opke. Boli ma to, alebo tak picha, ked dlhsie lezim a musim vstat, vtedy to je najcitlivejsie. Ale akonahle sa rozchodim, je to lepsie. Bola osm v Chirmede, Dr. Magdo, 350ml, eurosilikony, stredny profil. V podprde to nevyzera velke. A ja som zas opacne "bojovala" chirurgom, bala som sa, aby som nemala velike, neprirodzene, chcela som len 275ml. No on mi povedal, ze to by som mala male, ze na moju postavu kludne 350 aj 375ml. Fotecky v galerke mi velmi nepomohli, lebo je to ozaj individualne. Zalezi to od postavy, od sirky chrbta, od vysky od krku k pasu, od vysky hrudnika aj postavy celkovej, od pomeru vysky po pas a od pasa dole, proste je to velmi subjetkivne. Ale presvedcilo ma jedna jeho veta, ze vraj sa ani raz nestalo, zeby pacientka povedala, ze si mala dat mensie, zato vacsina reaguju opacne, ze mohli si dat aj vacsie. Takze ked pacientka vaha medzi, tak sa ju snazia prehovorit k tym vacsim implantatom. Ani ja nelutujem, dokonca, sa mi aj pri 350ml zdaju mansie, ako som cakala, mohla som si dat aj tych 375ml. Uvidim, ako vyzeraju ked dam dole tu podprdu. Ale je naozaj najlepsie pocuvnut doktora, a ked dava velmi male velkosti, tak skusit este ineho. Podla mna :-)