Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petula5

ahojte
baby poradte dobreho chirurga na prsia, resp. komu urcite nie? Bola ste niektora u Gubu? co je pravdy na tom, ze sije zle ranu? ze ostava hruba jazva????

petula5

Ahojte,
baby poradte dobreho chirurga na prsia, resp. komu urcite nie...Bola ste niektora u Gubu? co je pravdy na tom, ze zle zasiva ranu?????

tajka99

nelina,
dakujem, to mas super ked uz tyzden po opke si sama umyvas vlasy. Vacsinou co som pocula, tak babam musel este asi 3 tyzdne s tym niekto pomahat. Ale mne to pripada, ze by som to zvladla aj dnes, len sa bojim, aby som to neprehnala a zbytocne neriskovala. Ale ja uz som taky typ, aj po porodoch ma sestricky nahanali po chodbe, ze preco neoddychujem :-D Ja budem mat v dec 34 a zivot ma uz asi tak nejako zhutnil, he, he... To je vyborny napad, nechat to este na doktora, nech rozhodne on priamo na sale podla situacie, pretoze to oni naozaj vidia, az ked na otvoria (UFF!) , ako mame formovane tie svaly, lebo kazda sme ina. To keby som vedela, tak by som to asi tiez tak zvolila, ale mne to nenavrhol, dokonca vravel, ze ak by som si to rozmyslela a v den operacie chcela ine, nemuseli by take mat. Asi tak vo velkom tu v Chirmede v KE neobjednavaju, ktovie? Ale ja som oproti tebe stuplana - 166cm, takze snad bud stacit ;-)

tajka99

frightened,
ja som musela posunut termin operacie o den kvoli menzesu, ale bala som sa, ze sa to bude musiet presunt na december, co by som uz nemohla, pri mojej velkej rodine-manzel a tri deti, na Vianoce musim byt fit. Ale chcela som ti hlavne to povedat, ze ja som dostala menzes kvoli vysadeniu HAK, pretoze som stihla zobrat tri tbl z noveho balenia, ked mi doktor na predoperacnych povedal, ze to musim vysadit. No a ked som vysadila, som samozrejme dostala menzes a teda mi hrozilo, ze v den operacie budem este mat. 11.11. mala byt opka, ale ja som mala este taky stvrty den menzesu, sice slabsie, ale preda menzes. Tak bol nastastie volny termin, ale len na druhy den 12.11. Aj som sa tesila, ze to nebude az v decembri, no zaroven bala,aby som tam nevykrvacala. Tak som si pozrela na internete nejake info o tom a od 4 uznavanych lekarov som sa docitala, ze najlepsi termin na operaciu je tesne po menzese do 1 tyzdna a naopak najnevhodnejsi termin je pred menzesom a prve tri dni menzesu. Takze ja som sla na piaty den a to uz bolo len slabe spinenie. Aj doktor mi potvrdil, ze to je super cas na operaciu, ze horsie je pred menzesom. Tak sa len obavam, aby si nahodou z tych stresov nedostala menzes v den alebo den po operacii, co je asi horsie. Radsej by som to neoddalovala.

nelina

tajka,
gratulujem k novym prskam,vitaj medzi nami!presne to co opisujes,som prezivala aj ja.ja som mala v stredu presne tyzden od opky.s tym chrbtom-to je fakt najhorsie.ja ho este stale citim,vecer pred spanim si este pre istotu davam tabletku od bolesti.rano sa este budim mierne dolamana,ale stale sa to lepsi.ja mam 178 cm a 395 ml,ja som tiez doktora tlacila do mensich,pri opke ich aj mal,ale dohodli sme sa,ze on pri opke zvazi,co bude najlepsie.nakoniec vyhrali najvacsie a nelutujem,aj ked zo zaciatku sa mi zdali obrovske,ale postupne sa zmensuju a k mojej postave vyzeraju dobre.chcem dat dolu este tak 3 kilecka,aby to bolo este lepsie.predsa len,mam 37r.a uz si musim davat vacsi pozor na postavu.sice som vysoka a stihla,ale uz sa vankusiky zacali ukladat.nove prska su moja super motivacia.

nelina

ninab,
s tou narkozou som ta asi vystrasila,blbo som to napisala.to "fakt"tam nepatri.ked ti po nejakom case dovolia pit,tak pi véééla vody,pripadne si zober zo sebou aj kolu,vraj je dobra na tlak.to mi poradila sesternica,ktora je lekarka.

tajka99

Caute cicuse, tak ja uz mam tiez po, v stredu 12.-teho som mala opku, je to teraz naozaj zo dna na den lepsie. Ked som predtym citala od vas tie vsetky pocity, nejeko som si ich nepredstavovala, a potom, ked som tam po opke lezala, tak sa mi to hned pripominalo:"aha, to je fakt take!" "aj toto! Ten chrbat ma bolel asi najviac, ale to mohla byt aj zo zlej polohy a kedze som sa nemhhla nadvihnut, nemohla som si ani upravit vankus ci posunut sa. Ale potom sa to zlepsilo, ked mi sestricka zdvihla uplne postel, to odporucam, mne to velmi ulavilo od bolesti. Personal bol super, to sa neda so statnymi nemocnicami porovnat. Okamzite a bez problemov pichali injekcie od bolesti a na spanie, kedykolvek som sa postazovala, hned to riesili. Ten prvy den bol pre mna najhorsi, snazila som sa co najviac spat, aj sa mi to darilo. V noci som sla len raz na zachod, to bolo dost tazke, ale inak som spala celu noc. Sestricka ma chvalila, ze osm bola vzorna pacientka. No a rano to bolo o 50% lepsie, ohromny rozdiel, vedela som sa sama aj posadit a ist na WC. Este som si aj tie flasticky - dreny drzala. Potom ma skontrolovali a vytiahli tie dreny a prezliekla som sa uplne sama. Aj som sa mohla ucesat. Mne nevadi dvihat ruky hore, len sa snazim obmedzovat pohyb ruk, pretoze mi to neraz prizvukovali. Vcera som uz normalne chodila, aj si naberala jest - den po opke. Boli ma to, alebo tak picha, ked dlhsie lezim a musim vstat, vtedy to je najcitlivejsie. Ale akonahle sa rozchodim, je to lepsie. Bola osm v Chirmede, Dr. Magdo, 350ml, eurosilikony, stredny profil. V podprde to nevyzera velke. A ja som zas opacne "bojovala" chirurgom, bala som sa, aby som nemala velike, neprirodzene, chcela som len 275ml. No on mi povedal, ze to by som mala male, ze na moju postavu kludne 350 aj 375ml. Fotecky v galerke mi velmi nepomohli, lebo je to ozaj individualne. Zalezi to od postavy, od sirky chrbta, od vysky od krku k pasu, od vysky hrudnika aj postavy celkovej, od pomeru vysky po pas a od pasa dole, proste je to velmi subjetkivne. Ale presvedcilo ma jedna jeho veta, ze vraj sa ani raz nestalo, zeby pacientka povedala, ze si mala dat mensie, zato vacsina reaguju opacne, ze mohli si dat aj vacsie. Takze ked pacientka vaha medzi, tak sa ju snazia prehovorit k tym vacsim implantatom. Ani ja nelutujem, dokonca, sa mi aj pri 350ml zdaju mansie, ako som cakala, mohla som si dat aj tych 375ml. Uvidim, ako vyzeraju ked dam dole tu podprdu. Ale je naozaj najlepsie pocuvnut doktora, a ked dava velmi male velkosti, tak skusit este ineho. Podla mna :-)

nelina

ninab,
fakt sa nemusis nicoho bat,prebudenie po narkkoze je fakt neprijemne,ja som skoro cely den po opke prespala,ale budu ti davat injekcie od bolesti a potom to uz bude len a len lepsie.ja som si vcera uz sama umyla hlavu a to som mala v stredu tyzden od opky.citim uz len tlak a vecer ma pobolieva chrbat,ale to je z tej podprdy.obcas ma trosku v prsku pichne,ale to je nic.co sa tyka velkosti,mne anatomy spravili momentalne o 10 cm vacsi objem cez prsia.,po sadnuti a odpuchnuti ratam ze to bude tak 8-9 cm.co tu citam,tak vacsinou asi to je taky priemer.

frightened

moja dr vie o tom, že opka bude tesne pred, len sa spýtala, či mám silné krvácanie... a nemám
na gynde som sa bola už pýtať, vyvolať krámy dr. nexce, tak neviem.
zajtra idem za chirurgičkou, tak budem múdrejšia. dúfam, že nie sklamaná, ja to nechcem prekladať!!