Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

miu miu
máš pravdu,každý si robí svojsky..

BABULE
no poslala som foto,ale také amaterske..ked ma bude mat kto odfotit pošlem krajšie,priehladnejšie:)))

bobika
filo je v prievidzi a ja som mala svoje hrozne malilinké,preto mi dal 3,2ml a robil mi aj čiarky pod nosom..áno draho jak šlak..

miu miu

fuuuu tu sa ale jede nestiham. neviem ci v prasku existuje aj nieco podobne ako framikoin. a nedavali to len detsky zasyp? xi ale asi nie asi sa o tom rozpravali ked fifi povedal ze az do pondelka to tam ma nechat.
Ale tu je vidiet ako je kazdy lekar iny a kazdy ine kaze. ja sa sprchujem veselo uz tyzden a stychy este mam aj ich mam natierat, aj jazvy mam natierat a iny lekar nedovoli ani teraz po vybrati stychov.

bobika 1

A ten filo je kde? Fíha tak to dosť, mne robila Valkyová, ordinuje na kyjevskom v BB a dala som za ňu 25 tis. a dala som si aj hornú aj dolnú. Koľko ťa teda vyšiel ml?

fifiBB

bobika
no jazvy vidno,ale doktor vravel že prska klesnu a tie jazvy bude potom vidiet minimálne..ja ich nemám opuchnuté..ten večer po opke bol za mnou trška,pozrel mi ich a povedal že je to neobvyklé,ale nemam žiadný opuch takže možem rátat s tým že sa už o vela nezmenšia,to mi povedal pred 2 týždnami,tak neviem,ale ak sa zmenšia to neva..

ninab
na tuto otázku neviem odpovedat..skús sa doktorky spýtat..

ninab

shak keby som vedela, ze tolko sloveniek ich ma asi by mi rozhodovanie netrvalo tri roky...kym som sem neprisla same kraviny ma matali, som rada kocky, ze ste mi ich objasnili...