Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

nelina
super,verím že chceš byt krásna mamina a sexi manželka,mna sa to lúbi ked sa ženy o seba pekne starajú..ja rozmýžlam zase o odchlpení natrvalo samozrejme,dolnýcj končatín,len tiež pekne draho to výnde..a v budúcnosti ma určite neminú nosovoústne vrásky,to už teraz vidím:)))
čím staršie, tým krajšie.xixi

miu miu

nina a mne nic nekrvaca. uz to vypada byt zahojene. vobenzym je dobry? ja ho neuzivam ale teda si ho mozem kupit ked je ozaj tyky dobry.

miu miu

nina, no ked som bola na kontrole tak ma odlepili uple, zasypali/neviem cim to som sa nepytala a prelepili len jazvy aby boli v makkuckom a nic na ne netlacilo. ked sa idem sprsit tak to odlepim, osprsim sa a prsia ponatieram aj jazvy natriem a beham bez podprdy. vsiakne sa to a trocha zaschne a potom si sama prelepim jazvy a hodim retro. taketo som dostala ja instrukcie. stychy mam este stale a uz mozem vlasne si vsetko. pojdem na vyberanie 25novembra. takze to neboli?

nelina

baby,
citam a citam...
ja som bola tiez pred mesiacom na botox-celo,oci,medzi obocim,kys.hyaluronovu-nosovoustne vrasky,chem.piling.som max.spokojna.este ma cakaju pery,chcem vyskusat zvacsenie,zatial nie na stalo,ale lekarka mi usta neodporucila pred opkou prs kvoli intubacii ak by bola nutna.ja som tiez taka koza,ktora v 37-mich rokoch experimentuje a chce si zvysit sebavedomie.zial,vrasocky pribudaju,kozicky padaju,tak co uz?ja mam stastie ze tieto injekcne /neinvazivne?/metody robi manzelova sesternica,takze ma to stoji óóóvela lacnejsie ako ked by so si to dala robit na klinike.platim len za matros,aj to len za kyselinu hyalur.
fifi,

fifiBB

ninab
ja mám 27,tie pera to bol strašne nepríjemný zákrok,robil mi to na tri krát ,tak 3 krát ssom musela podstúpit napichanie perý,čo bolo fakt nepríjemné,potomm som to mala strpnité do večera..prsia,nič zobudíš sa a si úžasnáá+malá bolest.
na pery by som sa už nahovorit nedala,ale prsia by som si kludne zopakovala..takže pery boli horšie u mna,neviem ako bobika..

ninab

no baby fifi a bobika, vy teda nie ste ziadne amaterky, toto je moja prva plastika v zivote...a co viac bolelo? alebo bolo viac neprijemne? kocky ak sa mozem spytat kolko mate rokov, ci som neni nejak opozdena..

ninab

ja nemozem prave ani ten detsky zasyp bo som alergicka na jeho zlozku-neomycin, ak neobsahuje- dobre a dufam, ze sa miu postasti ako tebe s tym sprchovanim. a ty mas stychy este prelepene? inak toto nechapem, viem ze sa tam nemoze dostat infekcia, ale vsak troska by to aspon dychat malo...nie? a baby zvykne to aj krvacat? to zasite myslim. a po vybrati ti to miu este preliepali? ze ci sa to nema hojit na vzduchu...